З липня за водіями слідкуватиме додатковий прилад
Re: З липня за водіями слідкуватиме додатковий прилад
Я вже штук 10 бачив. Памятаю тільки ці.
1 На вїзді в Динівці з боку Чернівців. Ловить тих что перевижує швидкість рухаючись в бік міста. Там по суті село тягнеться з одного боку за посадкою, а з іншого 100 метрів від дороги, тому багато хто давить на гашетку.
2 Не памятаю точно в яких селах, чи в Михальчі чи в Камяній, там 2 ящики.
Бачив ще десь, але вже не памятаю. В нас такі дороги, що на узбіччя немає коли приглядатись. А шпаківні ці доволі таки низькі. На фото за посиланням з першого поста висота півтора метра десь. Насправді вони і метра не мають.
1 На вїзді в Динівці з боку Чернівців. Ловить тих что перевижує швидкість рухаючись в бік міста. Там по суті село тягнеться з одного боку за посадкою, а з іншого 100 метрів від дороги, тому багато хто давить на гашетку.
2 Не памятаю точно в яких селах, чи в Михальчі чи в Камяній, там 2 ящики.
Бачив ще десь, але вже не памятаю. В нас такі дороги, що на узбіччя немає коли приглядатись. А шпаківні ці доволі таки низькі. На фото за посиланням з першого поста висота півтора метра десь. Насправді вони і метра не мають.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Не так, він діє тільки за умови ПРОВЕДЕННЯ дорожніх робіт. І там здається 3000 метрів, а не 1000. Тобто якщо бачите дорожників то тоді і скидаєте. Звістно з 120 до 40 скинути важко, тому я і їду 70-80 км після такого знаку.zhenbabiy писав: Вообще то знак ограничения скорости типа 40, 50 действует только на протяжении 1 км (если нет дорожних работ) .Или я не прав?
Ну і штрафанути можуть навіть за 41-42 км. Підставою для протокола і постанови буде, не перевищення швидкістного режиму, в якого матеріальна відповідальність настає за перевищення на 20 км (тормознути можуть і за перевищення в 5 км, просто штрафа не буде, а просто скажуть що має місце порушення, щоб не казали що це все фігня скажу що знайомого так тормознули...), підставою буде інший пункт ПДР не виконання вимог знаків. Там вже маржі в 20 км немаєRassel писав: Ну да, поставят тебе в поле знак ремонтные работы и знак 40 и едь ночью 50км по трассе в поисках конца ремонтных работ.... а на каждом посту вылаживай штрафы за несоблюдение ПДД.

- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
це юридичний нонсенс, простішими словами - дайці дурять неграмотних водіїв.electron писав: Ну і штрафанути можуть навіть за 41-42 км. Підставою для протокола і постанови буде, не перевищення швидкістного режиму, в якого матеріальна відповідальність настає за перевищення на 20 км (тормознути можуть і за перевищення в 5 км, просто штрафа не буде, а просто скажуть що має місце порушення, щоб не казали що це все фігня скажу що знайомого так тормознули...), підставою буде інший пункт ПДР не виконання вимог знаків. Там вже маржі в 20 км немає
Скажіть які Ви зможете висунути аргументи проти штрафу? Ну щоб до постанови не дійшло. І скільки це займе часу, не простіше скинути швидкість?
Тільки є тут один момент. Випише дайло постанову (переконати в чомусь короля дороги дуууже важко) і іди в суд відміняй її, доводи що ти дотримувався вимог знаків рухаючись в зоні де знаком дозволено 40 зі швидкістю 50... Мені особисто простіше скинути швидкість до вказаної на знаку, ніж потім мати гімор. Хоча кожен вибирає собі сам. Скидаю тільки якщо разом з знаком 40 є знак дорожні роботи і роботи таки проводяться також скидаю якщо є знак обережно діти, тут мав би стояти знак не 3,29, а 5,30, але діти то є діти, тому простіше скинути, пару сек витраченого часу не можу порівняти з можливістю, нашкодити, чи навіть налякати дитину.
Також скидаю перед переїздом і перед стаціонарними постами ДАІ. Не памятаю як там в ДСТУ чи мають право дайці там ставити знаки, але простіше скинути швидкість, ніж зайвий раз з ними спілкуватись, навіть про погоду на Вірджінських островах під час південних вітрів в повний місяць. Не кажучи про високоінтелектуальну бесіду на тему Порушив-Не порушив :D
Тільки є тут один момент. Випише дайло постанову (переконати в чомусь короля дороги дуууже важко) і іди в суд відміняй її, доводи що ти дотримувався вимог знаків рухаючись в зоні де знаком дозволено 40 зі швидкістю 50... Мені особисто простіше скинути швидкість до вказаної на знаку, ніж потім мати гімор. Хоча кожен вибирає собі сам. Скидаю тільки якщо разом з знаком 40 є знак дорожні роботи і роботи таки проводяться також скидаю якщо є знак обережно діти, тут мав би стояти знак не 3,29, а 5,30, але діти то є діти, тому простіше скинути, пару сек витраченого часу не можу порівняти з можливістю, нашкодити, чи навіть налякати дитину.
Також скидаю перед переїздом і перед стаціонарними постами ДАІ. Не памятаю як там в ДСТУ чи мають право дайці там ставити знаки, але простіше скинути швидкість, ніж зайвий раз з ними спілкуватись, навіть про погоду на Вірджінських островах під час південних вітрів в повний місяць. Не кажучи про високоінтелектуальну бесіду на тему Порушив-Не порушив :D
Востаннє редагувалось 11 червня 2013, 18:08 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Один такий альтернативно-обдарований на посту перед Снятином поривався виписати мені постанову якраз по цій схемі (знак 50, він на радарі показав мені 55). Але чомусь так і не виписав. Напевно знає, що такі дії незаконні, а це може потягнути і на кримінальну статтю.