Репутація адміністраторам.

Нам цікава ваша думка
it's true, isn't it
Забанен навсегда

Репутація адміністраторам.

Повідомлення it's true, isn't it » 08 червня 2013, 20:38

Питання в першу чергу до головного адміністратора Константин.
Чи можливо залишити негативний відгук модераторам форуму без послідуючого покарання від них, і від свавілля підчищати її собі ?

Поки бачу один єдиний негативний відгук у модератора НЕРО , хоча і не справедливий.
Але не зважаючи на це , Неро з гідністтю його приняв і не піддався ніодному адміністраторському впливу покарання і мстивого мінусу взамін.
За що поки йому можна вже наперед поставити істинно правдивий плюс за те що по відношенню до себе він залишився гарною людиною і модератором. *tanksyou*
Я чхав на закони які придумує влада для знущання над Українцями.
І буду чхати на свавілля тих, хто придумує свої закони під себе...!
Rassel

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Re: Репутація адміністраторам.

Повідомлення GRAND » 08 червня 2013, 21:16

по правилах виходить не логічно , обговорення адміна = бан...якшо пишеш негатив=обговорення...треба Констанина, щоб він почитав
а почалось все з машинки мерседеса...хоча особисто я теж не згіден з тим попередженням...тепер в темі дофіга редагування, зразу не було понятно шо то є ,тим більше було явно що не дешеве, так як обмін на ноутбук
Зображення
Востаннє редагувалось 08 червня 2013, 21:18 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

it's true, isn't it
Забанен навсегда

Повідомлення it's true, isn't it » 08 червня 2013, 21:25

GRAND писав:по правилах виходить не логічно , обговорення адміна = бан...якшо пишеш негатив=обговорення...треба Констанина, щоб він почитав
а почалось все з машинки мерседеса...хоча особисто я теж не згіден з тим попередженням...тепер в темі дофіга редактування, зразу не було понятно шо то є ,тим більше було явно що не дешеве, так як обмін на ноутбук
Зображення
Все правильно GRAND, Ярік теж про це написав і получив безпідставний бан.
До чого я це все веду, це правило обговорення модерів веде до їхнього "проізволу", -трактують правила по своєму і також за це наказують.
Правила практично чіткі, але хтось із модераторів не вчив шкільну граматику і ніяк не може відрізнити іменник від прикметника, або що гірше як написав Yarik2v3 що когось першкалила слава модера і він просто рішив погуляти з гірчичниками не розібравшись , або не зрозумівши усю суть питання.
Далі прийшов татко молодший і одним баном закрив усім ротики. Ну про що вже говорити, якщо таке відбувається?
Rassel

miryn1987
Досвідчений

Повідомлення miryn1987 » 08 червня 2013, 22:33

Сорри за то что вклинился. А что сегодня то случилось? И почему у Рассела и Yarik2v3 бан? А у Неро желтуха в репутации?
Востаннє редагувалось 08 червня 2013, 22:33 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.

zhenbabiy
Зацікавлений

Повідомлення zhenbabiy » 08 червня 2013, 22:38

miryn1987 писав:Сорри за то что вклинился. А что сегодня то случилось? И почему у Рассела и Yarik2v3 бан? А у Неро желтуха в репутации?
Просто Юра і Ярик вирішили написати правду.Юра про Германа який загинає ціни, а Ярик про адміна який всім роздає бани. От і попали обоє *protiv* *hammer*

it's true, isn't it
Забанен навсегда

Повідомлення it's true, isn't it » 08 червня 2013, 22:38

miryn1987 писав:Сорри за то что вклинился. А что сегодня то случилось? И почему у Рассела и Yarik2v3 бан? А у Неро желтуха в репутации?
Ну це трохи модери розійшлись, напевно перепплутали суботу із понеділком, або встали з не тої ноги, або біс їх попутав)))
Rassel

it's true, isn't it
Забанен навсегда

Повідомлення it's true, isn't it » 08 червня 2013, 22:40

zhenbabiy писав:
Просто Юра і Ярик вирішили написати правду.Юра про Германа який загинає ціни, а Ярик про адміна який всім роздає бани. От і попали обоє *protiv* *hammer*
Дякую Женя за те що, ти не один хто бачить правдиву сторону усієї цієї ситуації! *tanksyou*
Rassel

miryn1987
Досвідчений

Повідомлення miryn1987 » 08 червня 2013, 22:41

Тогда я за страйк! :)
Пусть только уберут Рассела или Ярика вообше с форума. Удалю все систематизации и начну троллить сообщения модераторов :D

zhenbabiy
Зацікавлений

Повідомлення zhenbabiy » 08 червня 2013, 22:42

it's true, isn't it писав:Дякую Женя за те що, ти не один хто бачить правдиву сторону усієї цієї ситуації! *tanksyou*
завжди будь-ласка *beer*
Востаннє редагувалось 08 червня 2013, 22:45 користувачем zhenbabiy, всього редагувалось 2 разів.

zhenbabiy
Зацікавлений

Повідомлення zhenbabiy » 08 червня 2013, 22:46

miryn1987 писав:Тогда я за страйк! :)
Пусть только уберут Рассела или Ярика вообше с форума. Удалю все систематизации и начну троллить сообщения модераторов :D
О це по нашому, адміністратори творять що хочуть, час їх трохи "попустити".

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”