А нам остается только на это все смотреть и сожалеть. Реально что либо сделать мы не можем. Это серьезный бизнес и чьи то очень большие сверхприбыли. Жаль, реально жаль, что все то, что осталось от совка, за 20 лет тупо распихали по карманам, оставив народ с простите "голой жопой".electron писав:Я часто ходжу в депо і давно вже помітив одну деталь. На всіх вагонах вказано до якого депо вони приписані. Так от в вагонному депо Чернівці стоять состави з вагонами приписаними в Львові, Тернополі, ще якісь міста бачив. А саме чернівецьких вагонів я бачив аж 1 в поїзді Буковина Чернівці-Київ.
Ідемо далі. Було на Москву 2 поїзди Чернівці-Москва і Софія Москва. Потім Чернівецький зняли, а замість нього добавили аж цілих 3 вагони до Софія Москва, при тому що росіяни пустили 4 вагони, виходить що росіянам вигідно гнати вагони в Чернівці, а нашим ні. До речі росіяни пустили безпересадочний вагон до Бургаса і всі вагони на Софію і Бухарест теж РЖД...
Був поїзд Чернівці -СПБ зняли пустили Львів-СПб, теж російський. Тут як кажуть без коментарів.
Був поїзд Чернівці-Перемишль, зараз є електричка Львів-Перемишль...
На Мінськ ходив наш поїзд, зараз був білоруський, його вже зняли і білоруси пустили Могилів-Чернівці. Тобто всім вигідно до нас гнати вагони, а нашим ні.
На скільки знаю потяг на Сімферополь теж частково скоротили. Поїзда на Донецьк немає, а колись був навіть на Маріуполь.
Я вже мовчу про місцеві поїзди на Окницю, Вадул, Вижницю, Стефанешти.
В Чернівцях ще не так помітно російські товарні вагони (наприклад ВТБ) поки рідкість, а от в Києві їх безліч різних фірм. Потроху планомірно вбивають залізницю. Потім тихенько заберуть вокзали, депо, поп служби, а державі залишать колію нехай вкладає в неї гроші...
Укрзалізниця відмінить потяг Чернівці-Ковель
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Re: Укрзалізниця відмінить потяг Чернівці-Ковель
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- sysadmin
- Досвідчений
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 76 разів
- Контактна інформація:
поїзд Ковель–Чернівці не курсуватиме лише влітку
Дизайн-студия, 098-2991919, 050-3535319 Создание сайтов