Цікавить наступне питання хто в курсі чи є сенс замовляти iPad зі штатів чи краще купити у нас?
Справа в тому що мої знайомі можуть там купити і привезти його!
Чи є сенс замовляти iPad зі штатів чи краще купити у нас?
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: Чи є сенс замовляти iPad зі штатів чи краще купити у нас
Якщо ви хочете новий, то краще із США. У нас більшість Б/в продається. Якщо брати новий у наших перекупників, то однозначно вийде дорожче ніж перевезтии його знайомими.
Можете ще проконсультуватись у користувача Phill - http://forumcv.net/memberlist.php?m ... file&u=148
Думаю, він зможе допмогти якщо не вийде із родичами.
Можете ще проконсультуватись у користувача Phill - http://forumcv.net/memberlist.php?m ... file&u=148
Думаю, він зможе допмогти якщо не вийде із родичами.
Якщо почитати закони то вийде що ти повинен будеш заплатити 22%-30% з ПДВ з митом і т.д. дивлячись яка ціна товару. Ось і рахуйте. Вигідно брати з Штатів iPad лише тоді коли ти сам звідти їдеш або тобі привозять, тоді можна сказати що це мій особистий товар і не потрібно буде оплачувати податки і т.д.!!!
Смотря чем будут отправлять, если почтой, при отправление пишут ценность меньше 300 евро и никаких пошлин платить не нужно будет.Проверенно не один раз, и с тем же еплом.Z.V.V. писав:Якщо почитати закони то вийде що ти повинен будеш заплатити 22%-30% з ПДВ з митом і т.д. дивлячись яка ціна товару. Ось і рахуйте. Вигідно брати з Штатів iPad лише тоді коли ти сам звідти їдеш або тобі привозять, тоді можна сказати що це мій особистий товар і не потрібно буде оплачувати податки і т.д.!!!
Если интерестно есть на руках айпад мини,новый запечатаный продам за 3000грн
Востаннє редагувалось 01 травня 2013, 00:17 користувачем Alexander, всього редагувалось 1 раз.
Alexander писав:Смотря чем будут отправлять, если почтой, при отправление пишут ценность меньше 300 евро и никаких пошлин платить не нужно будет.Проверенно не один раз, и с тем же еплом.Z.V.V. писав:Якщо почитати закони то вийде що ти повинен будеш заплатити 22%-30% з ПДВ з митом і т.д. дивлячись яка ціна товару. Ось і рахуйте. Вигідно брати з Штатів iPad лише тоді коли ти сам звідти їдеш або тобі привозять, тоді можна сказати що це мій особистий товар і не потрібно буде оплачувати податки і т.д.!!!
Если интерестно есть на руках айпад мини,новый запечатаный продам за 3000грн
Не будуть відправляти,а привезуть його на руках!
Скиньте фото айпада)І характеристики)
Тоді вигідно!алекс3002 писав:Не будуть відправляти,а привезуть його на руках!