Щось дорожче напевно не варто брати, як для першої машини.
Обов'язково:
- Корзина для столових приборів.
- Легкість в чистці фільтру (його потрібно чистити якомога частіше, раз на місяць так точно).
- Можливість покласти таймер (якщо пізно ввечері завантажив посуд, то кладу старт на ранок).
- Мати більше програм або можливість виставити температуру / тривалість миття (в моєму випадку 3 програми — 3 температури і відповідна тривалість).
До прикладу мені потрібна температура 40 градусів і при цьому швидко помити. Стандартно час програми — 3:30, з швидким запуском — 1 год.
- Екран, щоб можна було бачити скільки триватиме програма.
- Звукове / візуальне оповіщення про завершення миття
- Можливість дозавантажити посуд під час роботи (старт / пауза)