"Михайлішин думає що він великий пурець, але насправді він ледве-ледве поц"sergej1974007 писав: ↑22 жовтня 2020, 13:26За Клічуком стоять люди з Києва .
За Другановським——теж з Києва.
А за Міхайлішеним——люди які проживають у Чернівцях в основному.
Тобто люди, які бачать себе, свою сім"ю, свій бізнес в Чернівцях——тому будуть робити все для розвитку міста.
Так я сподіваюсь))
Кирпичка своими КрАЗами разбивает дороги в Черновцах десятилетиями!
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
Re: Кирпичка своими КрАЗами разбивает дороги в Черновцах десятилетиями!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Ну то побачимо його рейтинг в очах чернівчан після виборів))ЖаннаЖанна писав: ↑22 жовтня 2020, 15:07"Михайлішин думає що він великий пурець, але насправді він ледве-ледве поц"
пс. До речі——
Ви не народилися у Чернівцях))—— я правий?
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Понятно...
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
sergej1974007 писав: ↑22 жовтня 2020, 12:52Такое.
А о Кличуке когда начали узнавать?
Тоже не так давно он начал подниматься.
И там тоже поддержка на многих уровнях——те же "кукловоды"((
Существует мнение( причем подтверждаемое фактами) что Кличук——это черная касса НарФронта.( там много персонажей за ним стоит).
Некоторые моменты про Кличука я знал еще до того как это стало мейнстримом)))
И лично знакомился однажды——когда Рома уже была, а про Кличука еще толком не слышали.
( в то время в том бизнессе в Черновцах заправляли другие люди)
А Другановский?——
Он вообще не в авторитете((——
Бывший податкивэць——— только одно это——должно убирать из рейтинга процентов 5 выборцев))
Жена——на высоких должностях в ДПС——тоже минимум 5 % если правильно подать)))
Короче тоже никто о нем не знал раньше.
Каспрук——единственный человек, которого наблюдали долго.
Но результат на лицо((
Ви таки будете смеяться, но, если ты заметил, я не агитировал ни за кого из тех, кого ты привел в пример))
А вот чем Михайлишин доказал тебе свою единственность и неповторимость в шикарном руководстве городом, я, честно говоря, в твоем ответе так и не увидел.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Ну как же, при нем как раз разрыли Хмельницкого и бросили, разрыли энтузиастов и никто там ничего не делал, хозяйственник и «панимающий» налицо . Это только то что я навскидку вспомнил. Треш был ещё тот в то время((((
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Вот что Другановский на днях заявил о Михайлишине:
19.10.2020 р. в прямому ефірі Віталій Другановський розказав, як Фірташ з Михайлішиним у 2011-ому безоплатно прибрали до рук газову трубу, яка належить громаді Чернівців і за цей час витягли з кишень чернівчан близько 430 млн. доларів США, не сплативши місту ні копійки:
У 2004 році Чернівецька міська рада розпочала будівництво газопроводу від с. Топорівці до міста Чернівці. Місто витратило 8,1 мільйона гривень (це десь 1,5 мільйона доларів за курсом 2004 року).
Наприкінці 2011 року Чернівецька міська рада, яку тоді очолював секретар Віталій Михайлішин, прийняла рішення щодо безоплатної передачі на баланс ПАТ "ЧернівціГаз" нашого з вами газопроводу.
https://molbuk.ua/news/210723-vlasnykom ... ivciv.html
Если это правда... О чем вообще говорить то?
19.10.2020 р. в прямому ефірі Віталій Другановський розказав, як Фірташ з Михайлішиним у 2011-ому безоплатно прибрали до рук газову трубу, яка належить громаді Чернівців і за цей час витягли з кишень чернівчан близько 430 млн. доларів США, не сплативши місту ні копійки:
У 2004 році Чернівецька міська рада розпочала будівництво газопроводу від с. Топорівці до міста Чернівці. Місто витратило 8,1 мільйона гривень (це десь 1,5 мільйона доларів за курсом 2004 року).
Наприкінці 2011 року Чернівецька міська рада, яку тоді очолював секретар Віталій Михайлішин, прийняла рішення щодо безоплатної передачі на баланс ПАТ "ЧернівціГаз" нашого з вами газопроводу.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
KOTBUS писав: ↑22 жовтня 2020, 18:19Вот что Другановский на днях заявил о Михайлишине:
Давайте адвокатом поработаю?))
1. В других городах как происходит такой же процесс?
Если так же——трубопроводы передаются на баланс газовщиков——то при чем здесь именно Михайлишин?——
Я не вдавался в нюансы по этому поводу((—— скорее всего в Раде приняли закон о такой передаче и о таком собирательстве денег газовщиками(((——
Это плохо——я тоже от этого пострадал((—— но при чем здесь именно Михайлишин?
2. Не Другановскому рассказывать про "обкрадывание населения"——
Будучи представителем одной из самых козлинных профессий—— молчал бы((
пс. Что еще?))——
Только не вспоминайте закидоны про "я пидтрымую Януковыча"—— этот поступок ему в плюс только пойдет))( если подумать, а не орать лозунгами)
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
Дуже цікаво з чого такі висновки?sergej1974007 писав: ↑22 жовтня 2020, 15:20Ну то побачимо його рейтинг в очах чернівчан після виборів))
пс. До речі——
Ви не народилися у Чернівцях))—— я правий?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Просто скажіть чи я правий чи ні?
Я можу й помилятися——і вмію визнавати помилки своі))
пс.А якщо ви народилися в Чернівцях—— то Вам до 25—ти років мало б бути))
( знову можу помилятися—— тут звичайно треба людину побачити))
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Одно то КТО за Михайлишина агитирует здесь - говорит о том что за такого кандидата голосовать это преступление против города.
Про его "достоинства" уже написали, мало правда. К тому же все что он делал будучи мером (точнее ио) - делалось под диктовку продана.
Про его "достоинства" уже написали, мало правда. К тому же все что он делал будучи мером (точнее ио) - делалось под диктовку продана.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy