Температурный коэффициент за газ
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Температурный коэффициент за газ
А вы не думали что вся эта возня с газом -- левый фронт ... чтоб люди меньше сознательно думали про выборы ... !?
У меня пока этот бред весь вокруг газа не укладывается в сознание никак ... .
У меня пока этот бред весь вокруг газа не укладывается в сознание никак ... .
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
104.ua лежит ))) Я только жалобу собрался подавать через "Энергетика онлайн", хотел платёжку скачать )
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
хм...al-deathman писав: ↑25 лютого 2019, 11:32104.ua лежит ))) Я только жалобу собрался подавать через "Энергетика онлайн", хотел платёжку скачать )
у меня не лежит...
прикольно что в июле и августе я буду платить 0,99 !
а июнь у нас пока холодный...
яркое доказательство что коэффициент - среднепотолочный!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
-
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 22 рази
нараховані коефіцієнти суперечать наказу Міністерства палива та енергитики N 116 від 26.02.2004 "Про затвердження Методики приведення об'єму природного газу до стандартних умов ...", згідно якого ви нараховуєте коефіцієнти, але в якому вказано що дія методики не поширюється на випадки використання газу громадянами для власних потреб!
Чому я маю платити коєфіцієнт, якщо газ використовується для власних потреб?
Відповідь:
Добрий день, шановний клієнт!
Нарахування коефіцієнтів приведення об'ємів газу до стандартних умов для побутових споживачів газу регламентується Наказом Міністерства палива та енергетики №595. Більш детально Ви можете ознайомитися з Наказом за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1224-03.
З повагою
Центр обслуговування клієнтів
Чому я маю платити коєфіцієнт, якщо газ використовується для власних потреб?
Відповідь:
Добрий день, шановний клієнт!
Нарахування коефіцієнтів приведення об'ємів газу до стандартних умов для побутових споживачів газу регламентується Наказом Міністерства палива та енергетики №595. Більш детально Ви можете ознайомитися з Наказом за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1224-03.
З повагою
Центр обслуговування клієнтів
-
- Активіст
я відписав:
ви пишете:
"Добрий день, шановний клієнт! Нарахування коефіцієнтів приведення об'ємів газу до стандартних умов для побутових споживачів газу регламентується Наказом Міністерства палива та енергетики №595. Більш детально Ви можете ознайомитися з Наказом за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1224-03.З повагоюЦентр обслуговування клієнтів"
Ви посилаєтесь на наказ 2003 року.
Згідно наказу 2004 року https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0346-04 в ДРУГОМУ розділі "Галузь використання" вказано:
2. Галузь використання Методика розроблена згідно з положеннями Закону України "Про нафту і газ" ( 2665-14 ), Правил подачі та використання природного газу в народному господарстві України, затверджених наказом Держкомнафтогазу від 01.11.94 N 355 ( z0281-94 ), який зареєстровано у Міністерстві юстиції України від 30.11.94 за N 281/491 (із змінами). Дія цієї Методики поширюється на суб'єкти господарювання, які у господарсько - виробничій діяльності для вимірювання об'єму спожитого газу використовують лічильники, крім випадків використання газу за показами лічильників громадянами - підприємцями для власних потреб.
Даний коофіцієнт не застосовується при використанні газу для власниї потреб!!!!!!!Наказ 2004 року автоматично перекриває наказ 2003 року на який Ви посилаєтесь!!!!!!
ви пишете:
"Добрий день, шановний клієнт! Нарахування коефіцієнтів приведення об'ємів газу до стандартних умов для побутових споживачів газу регламентується Наказом Міністерства палива та енергетики №595. Більш детально Ви можете ознайомитися з Наказом за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1224-03.З повагоюЦентр обслуговування клієнтів"
Ви посилаєтесь на наказ 2003 року.
Згідно наказу 2004 року https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0346-04 в ДРУГОМУ розділі "Галузь використання" вказано:
2. Галузь використання Методика розроблена згідно з положеннями Закону України "Про нафту і газ" ( 2665-14 ), Правил подачі та використання природного газу в народному господарстві України, затверджених наказом Держкомнафтогазу від 01.11.94 N 355 ( z0281-94 ), який зареєстровано у Міністерстві юстиції України від 30.11.94 за N 281/491 (із змінами). Дія цієї Методики поширюється на суб'єкти господарювання, які у господарсько - виробничій діяльності для вимірювання об'єму спожитого газу використовують лічильники, крім випадків використання газу за показами лічильників громадянами - підприємцями для власних потреб.
Даний коофіцієнт не застосовується при використанні газу для власниї потреб!!!!!!!Наказ 2004 року автоматично перекриває наказ 2003 року на який Ви посилаєтесь!!!!!!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
Ничего .читал что на днях депутаты подсуетяться и перед выборами наведут справедливости.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Активіст
у когось є такий акт???????
5.1.7. Газопостачальна організація і споживач газу з
обстеженням на місці складають двосторонній акт про фактичне
розміщення лічильника з внесенням до нього номера додатка, який
буде використовуватись під час розрахунків об'єму спожитого газу.
Акт складається у довільній формі і підписується відповідальними
представниками сторін.
5.1.7. Газопостачальна організація і споживач газу з
обстеженням на місці складають двосторонній акт про фактичне
розміщення лічильника з внесенням до нього номера додатка, який
буде використовуватись під час розрахунків об'єму спожитого газу.
Акт складається у довільній формі і підписується відповідальними
представниками сторін.