і не вернутися)Юджин писав:На такой машине поехать в Автопробег Донецк - Ростов - Москва - Владивосток ...
У Чернівцях міст пофарбували у жовто-блакитні кольори
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: У Чернівцях міст пофарбували у жовто-блакитні кольори
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
все клево. но...
если бы покрашенный мост покрасили в фон флага, я бы понял. а так ... народ платит налоги из которых выделяются деньги на обслуживание мостов. чиновник украл деньги, списал на покраску моста, а народ помогает ему , за свои деньги, уйти от ответственности. ну теперь не ждите что в городе что-нибудь благоустроят за счет государства.
было бы полезнее покрасить дом с окнами у того чиновника, который отвечает за этот мост.
но такая акция лучше чем многие предыдущие. молодцы.
если бы покрашенный мост покрасили в фон флага, я бы понял. а так ... народ платит налоги из которых выделяются деньги на обслуживание мостов. чиновник украл деньги, списал на покраску моста, а народ помогает ему , за свои деньги, уйти от ответственности. ну теперь не ждите что в городе что-нибудь благоустроят за счет государства.
было бы полезнее покрасить дом с окнами у того чиновника, который отвечает за этот мост.
від вчинення погромів громадської власності і шкоди чиновникам нічого не зміниться - майдан тому доказSTREPS писав:все клево. но...
замість дикунства і поклонінню видуманим державним символам таким як мости, краще б взялися за голову і вибирали нормальних людей у чиновники не по красі їхніх слів чи зовнішності, родичанству чи клановості, а по їх знанням і життю
Востаннє редагувалось 05 липня 2014, 14:50 користувачем Шевченко, всього редагувалось 2 разів.
Аще кто речетъ, яко люблю Бога, а брата своего ненавидитъ, ложь есть.
Соборно[е] послание Иоанна. Глава 4, с. 20
Соборно[е] послание Иоанна. Глава 4, с. 20
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
http://podrobnosti.ua/accidents/2014/07/13/984574.html
Я к чему. Зугрес - это такой мелкий городишко на 18 тысяч населения, депресивный.
А мост покрасили безо всякой акции и телевидиния.
Я к чему. Зугрес - это такой мелкий городишко на 18 тысяч населения, депресивный.
А мост покрасили безо всякой акции и телевидиния.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
кстати , мост комуняки строили - надо его сломать!
Не може хворе суспільство обрати нормального чиновника.Шевченко писав:краще б взялися за голову і вибирали нормальних людей у чиновники не по красі їхніх слів чи зовнішності