phpBB [video]
Встреча ДК и руководства ГАИ
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Re: Встреча ДК и руководства ГАИ
Багатенько всого,що тяжко все запам`ятати,мені цікаво,на Вижницькому пості,як вони пробивають авто по базі,коли немає інтернету,чи в Магалі на кольці...,кажуть,що Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А в Магалі стояли ті ДАЇвці то на самому кольці,то в напрямку Садгори,то тепер під Постом від сонця ховаються і коли вранці їдеш на Калинівський р-нок,ще сонний без настрою,то вони стоять на кольці з одного боку і зупиняють кого хотять в обід з другого боку,а ввечері де хотять.Як з ними боротись,чому це так,а рядом в чоловіка колесо вирвало з корінням,вони навіть не підходять.Стоять як ТУШКИ і семки гризуть і дивляться хто їде без ближнього світла,того давай натягувати і настрій портити.Яка Європа з такими дармоїдами.....Я собі номер 529090 записав,думаю не пригодиться,добре би було,щоб ще й дорожнього Контроль номерок записати можна було на всякий случай....
Востаннє редагувалось 23 березня 2014, 16:39 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 3 разів.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Точно все забрати і ментів розігнатиDj-Rembrand писав: Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.

З інших причин в мене є запитання, а що Вам не дало поскаржитись на дайця? От вони погані нічого не роблять, але ми будемо тільки на форумах їм кісточки перемивати. Вони від цього працювати почнуть?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Я ж не кажу,щоб їх розпустити,я маю на увазі,позабирати шлагбауми,які розділюють області,ми одна країна,почнемо з цього,дитина яка живе поблизу з малечку бачить,що то кордон,туди просто так не можна і боїться.А коли підростаї,то той страх,коли ти хочеш просто так поїхати через той пост залишається.По собі знаю,я зростав в Косівському р-ні і постійно їздив у Вижницю і знав,що у Вижниці ДАЇшники постійно шманають і велосипедом боявся їздити,думав міліція забере і т.д.,так як я був не повнолітній.Тому я хочу донести до Вас,що людина повинна довіряти ДАЇшнику як своєму родичу з самого дитинства,а не бачити з авто як міліціонер ходить з автоматом і дитина в машині лякається і каже,тату мені страшно.Ось про що я!electron писав:Точно все забрати і ментів розігнатиDj-Rembrand писав: Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А подумайте самі, що робити якщо в області станеться якийсь серйозний злочин, чи ще щось. Оголосять Перехват, або іншу спецоперацію, а чим область закрити? Скажіть Ви часто бачили закриті шлагбауми в Хотині наприклад? Чи в Заліщиках?
З інших причин в мене є запитання, а що Вам не дало поскаржитись на дайця? От вони погані нічого не роблять, але ми будемо тільки на форумах їм кісточки перемивати. Вони від цього працювати почнуть?
Востаннє редагувалось 23 березня 2014, 16:59 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 2 разів.
мой номер есть в подписи )))) А насчет стоянки на кольце - работаем ))Dj-Rembrand писав:Багатенько всого,що тяжко все запам`ятати,мені цікаво,на Вижницькому пості,як вони пробивають авто по базі,коли немає інтернету,чи в Магалі на кольці...,кажуть,що Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А в Магалі стояли ті ДАЇвці то на самому кольці,то в напрямку Садгори,то тепер під Постом від сонця ховаються і коли вранці їдеш на Калинівський р-нок,ще сонний без настрою,то вони стоять на кольці з одного боку і зупиняють кого хотять в обід з другого боку,а ввечері де хотять.Як з ними боротись,чому це так,а рядом в чоловіка колесо вирвало з корінням,вони навіть не підходять.Стоять як ТУШКИ і семки гризуть і дивляться хто їде без ближнього світла,того давай натягувати і настрій портити.Яка Європа з такими дармоїдами.....Я собі номер 529090 записав,думаю не пригодиться,добре би було,щоб ще й дорожнього Контроль номерок записати можна було на всякий случай....
0969707866
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Я на них на наговорюю нічого поганого,по тій причині,що ще особисто до мене не придирались,так як я маючи авто,часто туди не їздив,а зі знайомими їздив,то зупиняли,допитували просто так,по селах катаються,мопедістів штрафують,то ж діти,а вони ще за ними гоняться...Я проти,а якщо та дитина розб`ється,не дай Бог...MAXIMUSGo писав:мой номер есть в подписи )))) А насчет стоянки на кольце - работаем ))Dj-Rembrand писав:Багатенько всого,що тяжко все запам`ятати,мені цікаво,на Вижницькому пості,як вони пробивають авто по базі,коли немає інтернету,чи в Магалі на кольці...,кажуть,що Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А в Магалі стояли ті ДАЇвці то на самому кольці,то в напрямку Садгори,то тепер під Постом від сонця ховаються і коли вранці їдеш на Калинівський р-нок,ще сонний без настрою,то вони стоять на кольці з одного боку і зупиняють кого хотять в обід з другого боку,а ввечері де хотять.Як з ними боротись,чому це так,а рядом в чоловіка колесо вирвало з корінням,вони навіть не підходять.Стоять як ТУШКИ і семки гризуть і дивляться хто їде без ближнього світла,того давай натягувати і настрій портити.Яка Європа з такими дармоїдами.....Я собі номер 529090 записав,думаю не пригодиться,добре би було,щоб ще й дорожнього Контроль номерок записати можна було на всякий случай....
Точно якщо щось станеться з дитиною за кермом мопеда, то винні однозначно дайці. А батьки які купили дитині мопед просто янголи
Про погоні дайцями за мопедистами (різного віку) я сказати нічого не можу, сам не бачив, а переповідати історії знайомих я не буду. Історії приблизно такі: я їхав на Мінську (не мопед, але для розуміння самих історій підійде), за мною ДАІ я по тій вулиці, по іншій, вони мене зажали, а я задню і назад
Але мій знайомий в одному селі попав в ситуйовину, про яку я можу розповісти, так як я знаю його і ця історія трапилась не далеко від хати моїх родичів. Приїхали односельці з малим на літо з ПМЖ з Італії, купили скутер дитинці (там 7 чи 8 клас був). він їхав з друганом на ньому, пішов на обгів авто, і врізався лоб в лоб в авто цього знайомого. Яке результат купа переломів і в нього і в пасажира. На місці пробували порішати і звинуватити знайомого в ДТП, але односельці не дали.
Тому малого швиденько, як тільки виписався з лікарні забрали в Італію і більше в Україну не повертаються.
Я не виправдовую дайців, але потрібно не казати що вони погані, а спробувати побачити відповідальність і інших в тому що діється на дорогах.
А дайців потрібно просто примушувати діяти згідно нормативки. Якщо побачили порушення, то може хоч раз звернутись до керівництва? Якщо кожен водій так зробив би, а в випадку відписки є ще і Прокуратура, служба внутрішньої безпеки і тд. То через певний час самі дайці зрозуміли б, що їм простіше не порушувати і все в них буде тоді нормально.

Але мій знайомий в одному селі попав в ситуйовину, про яку я можу розповісти, так як я знаю його і ця історія трапилась не далеко від хати моїх родичів. Приїхали односельці з малим на літо з ПМЖ з Італії, купили скутер дитинці (там 7 чи 8 клас був). він їхав з друганом на ньому, пішов на обгів авто, і врізався лоб в лоб в авто цього знайомого. Яке результат купа переломів і в нього і в пасажира. На місці пробували порішати і звинуватити знайомого в ДТП, але односельці не дали.

Я не виправдовую дайців, але потрібно не казати що вони погані, а спробувати побачити відповідальність і інших в тому що діється на дорогах.
А дайців потрібно просто примушувати діяти згідно нормативки. Якщо побачили порушення, то може хоч раз звернутись до керівництва? Якщо кожен водій так зробив би, а в випадку відписки є ще і Прокуратура, служба внутрішньої безпеки і тд. То через певний час самі дайці зрозуміли б, що їм простіше не порушувати і все в них буде тоді нормально.
Роби добро і кидай його в воду,