Встреча ДК и руководства ГАИ

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
MAXIMUSGo
Зацікавлений

Встреча ДК и руководства ГАИ

Повідомлення MAXIMUSGo » 23 березня 2014, 15:13

phpBB [video]
0969707866

Dj-Rembrand
Досвідчений

Re: Встреча ДК и руководства ГАИ

Повідомлення Dj-Rembrand » 23 березня 2014, 16:36

Багатенько всого,що тяжко все запам`ятати,мені цікаво,на Вижницькому пості,як вони пробивають авто по базі,коли немає інтернету,чи в Магалі на кольці...,кажуть,що Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А в Магалі стояли ті ДАЇвці то на самому кольці,то в напрямку Садгори,то тепер під Постом від сонця ховаються і коли вранці їдеш на Калинівський р-нок,ще сонний без настрою,то вони стоять на кольці з одного боку і зупиняють кого хотять в обід з другого боку,а ввечері де хотять.Як з ними боротись,чому це так,а рядом в чоловіка колесо вирвало з корінням,вони навіть не підходять.Стоять як ТУШКИ і семки гризуть і дивляться хто їде без ближнього світла,того давай натягувати і настрій портити.Яка Європа з такими дармоїдами.....Я собі номер 529090 записав,думаю не пригодиться,добре би було,щоб ще й дорожнього Контроль номерок записати можна було на всякий случай....
Востаннє редагувалось 23 березня 2014, 16:39 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 3 разів.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 23 березня 2014, 16:44

Dj-Rembrand писав: Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.
Точно все забрати і ментів розігнати *facepalm А подумайте самі, що робити якщо в області станеться якийсь серйозний злочин, чи ще щось. Оголосять Перехват, або іншу спецоперацію, а чим область закрити? Скажіть Ви часто бачили закриті шлагбауми в Хотині наприклад? Чи в Заліщиках?
З інших причин в мене є запитання, а що Вам не дало поскаржитись на дайця? От вони погані нічого не роблять, але ми будемо тільки на форумах їм кісточки перемивати. Вони від цього працювати почнуть?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 23 березня 2014, 16:57

electron писав:
Dj-Rembrand писав: Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.
Точно все забрати і ментів розігнати *facepalm А подумайте самі, що робити якщо в області станеться якийсь серйозний злочин, чи ще щось. Оголосять Перехват, або іншу спецоперацію, а чим область закрити? Скажіть Ви часто бачили закриті шлагбауми в Хотині наприклад? Чи в Заліщиках?
З інших причин в мене є запитання, а що Вам не дало поскаржитись на дайця? От вони погані нічого не роблять, але ми будемо тільки на форумах їм кісточки перемивати. Вони від цього працювати почнуть?
Я ж не кажу,щоб їх розпустити,я маю на увазі,позабирати шлагбауми,які розділюють області,ми одна країна,почнемо з цього,дитина яка живе поблизу з малечку бачить,що то кордон,туди просто так не можна і боїться.А коли підростаї,то той страх,коли ти хочеш просто так поїхати через той пост залишається.По собі знаю,я зростав в Косівському р-ні і постійно їздив у Вижницю і знав,що у Вижниці ДАЇшники постійно шманають і велосипедом боявся їздити,думав міліція забере і т.д.,так як я був не повнолітній.Тому я хочу донести до Вас,що людина повинна довіряти ДАЇшнику як своєму родичу з самого дитинства,а не бачити з авто як міліціонер ходить з автоматом і дитина в машині лякається і каже,тату мені страшно.Ось про що я!
Востаннє редагувалось 23 березня 2014, 16:59 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 2 разів.

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 24 березня 2014, 01:07

Dj-Rembrand писав:Багатенько всого,що тяжко все запам`ятати,мені цікаво,на Вижницькому пості,як вони пробивають авто по базі,коли немає інтернету,чи в Магалі на кольці...,кажуть,що Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А в Магалі стояли ті ДАЇвці то на самому кольці,то в напрямку Садгори,то тепер під Постом від сонця ховаються і коли вранці їдеш на Калинівський р-нок,ще сонний без настрою,то вони стоять на кольці з одного боку і зупиняють кого хотять в обід з другого боку,а ввечері де хотять.Як з ними боротись,чому це так,а рядом в чоловіка колесо вирвало з корінням,вони навіть не підходять.Стоять як ТУШКИ і семки гризуть і дивляться хто їде без ближнього світла,того давай натягувати і настрій портити.Яка Європа з такими дармоїдами.....Я собі номер 529090 записав,думаю не пригодиться,добре би було,щоб ще й дорожнього Контроль номерок записати можна було на всякий случай....
мой номер есть в подписи )))) А насчет стоянки на кольце - работаем ))
0969707866

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 24 березня 2014, 10:20

MAXIMUSGo писав:
Dj-Rembrand писав:Багатенько всого,що тяжко все запам`ятати,мені цікаво,на Вижницькому пості,як вони пробивають авто по базі,коли немає інтернету,чи в Магалі на кольці...,кажуть,що Україна Єдина,то чому ДАЇшники у тій же Вижниці поставили Шлагбаум,як будто прикордонна зона,забрати ці всі шлагбауми взагалі з усіх постів.А в Магалі стояли ті ДАЇвці то на самому кольці,то в напрямку Садгори,то тепер під Постом від сонця ховаються і коли вранці їдеш на Калинівський р-нок,ще сонний без настрою,то вони стоять на кольці з одного боку і зупиняють кого хотять в обід з другого боку,а ввечері де хотять.Як з ними боротись,чому це так,а рядом в чоловіка колесо вирвало з корінням,вони навіть не підходять.Стоять як ТУШКИ і семки гризуть і дивляться хто їде без ближнього світла,того давай натягувати і настрій портити.Яка Європа з такими дармоїдами.....Я собі номер 529090 записав,думаю не пригодиться,добре би було,щоб ще й дорожнього Контроль номерок записати можна було на всякий случай....
мой номер есть в подписи )))) А насчет стоянки на кольце - работаем ))
Я на них на наговорюю нічого поганого,по тій причині,що ще особисто до мене не придирались,так як я маючи авто,часто туди не їздив,а зі знайомими їздив,то зупиняли,допитували просто так,по селах катаються,мопедістів штрафують,то ж діти,а вони ще за ними гоняться...Я проти,а якщо та дитина розб`ється,не дай Бог...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 24 березня 2014, 11:15

Точно якщо щось станеться з дитиною за кермом мопеда, то винні однозначно дайці. А батьки які купили дитині мопед просто янголи *gun* Про погоні дайцями за мопедистами (різного віку) я сказати нічого не можу, сам не бачив, а переповідати історії знайомих я не буду. Історії приблизно такі: я їхав на Мінську (не мопед, але для розуміння самих історій підійде), за мною ДАІ я по тій вулиці, по іншій, вони мене зажали, а я задню і назад :lol: :lol: :lol:
Але мій знайомий в одному селі попав в ситуйовину, про яку я можу розповісти, так як я знаю його і ця історія трапилась не далеко від хати моїх родичів. Приїхали односельці з малим на літо з ПМЖ з Італії, купили скутер дитинці (там 7 чи 8 клас був). він їхав з друганом на ньому, пішов на обгів авто, і врізався лоб в лоб в авто цього знайомого. Яке результат купа переломів і в нього і в пасажира. На місці пробували порішати і звинуватити знайомого в ДТП, але односельці не дали. *tanksyou* Тому малого швиденько, як тільки виписався з лікарні забрали в Італію і більше в Україну не повертаються.
Я не виправдовую дайців, але потрібно не казати що вони погані, а спробувати побачити відповідальність і інших в тому що діється на дорогах.
А дайців потрібно просто примушувати діяти згідно нормативки. Якщо побачили порушення, то може хоч раз звернутись до керівництва? Якщо кожен водій так зробив би, а в випадку відписки є ще і Прокуратура, служба внутрішньої безпеки і тд. То через певний час самі дайці зрозуміли б, що їм простіше не порушувати і все в них буде тоді нормально.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”