Поддержка Дзиндзи и всех журналистов

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
MAXIMUSGo
Зацікавлений

Поддержка Дзиндзи и всех журналистов

Повідомлення MAXIMUSGo » 07 грудня 2013, 00:49

Доброе время суток! Так случилось, что в нашем государстве, перестали считаться с мнением народа и СМИ! В последнее время арестовали много журналистов , студентов и просто мирных демонстрантов! Последним арестом стал , арест журналиста ДК - Дзиндзи А.И. который попил много крови у ГАИ Украины ! Предлагаю провести акцию в поддержку арестованным под стенами МВД ул. Головна 24 , в субботу в 14-00 !

С уважением , журналист ДК - Голуб Максим Викторович!

мой телефон есть в подписи ! Не будьте безразличными, завтра это может произойти с вами!
0969707866

yarik2v3
Активіст

Re: Поддержка Дзиндзи и всех журналистов

Повідомлення yarik2v3 » 07 грудня 2013, 09:34

Samson, де ти його бачив на тракторі? чи ти так: "Чув дзвін, але не знаю звідки він"????
Туалетний папір - єдина світла полоса в житті. І то її всі стараються засрати.
======================================================================
Зображення

Жопа - это абсолютно универсальный интерфейс. Ибо через жопу можно сделать абсолютно всё!

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 07 грудня 2013, 09:47

у неті розповсюдили таку інфу:

СТАЛИ ВІДОМІ НОМЕРИ ТЕЛЕФОНІВ ДРУЖИНИ СУДДІ, КОТРИЙ ЩОЙНО ПОСАДИВ ЖУРНАЛІСТА Андрія Дзинзю!

РЕПОСТ РЕПОСТ РЕПОСТ!

Подякуйте йому:
+38097-027-21-60
+38095-615-89-71

Суддя Шевченківського суду Бугіль Володимир Вячеславович став відомий тим, що пару місяців тому відпустив цілу групу злочинців-педофілів на волю!

""В 2004-м году ректор-педофил Михайлов был доверенным лицом Виктора Януковича на президентских выборах.""
http://censor.net.ua/video_news/260209/ ... ti_v_sebya

Це саме той суддя, котрий вів справу проти активістів Податкового Майдану.

Це саме той суддя, котрий у 2011 році виправдав чиновницю, яка на своєму джипі бухою убила матір трьох дітей.
http://kiev.vgorode.ua/news/86720/

Врешті, це саме той суддя, котрий відпустив під заставу Вадіка Тітушка, дозволивши іншим його братам відчути смак безкарності і віднедавна почати вбивати людей на протестах. Вбивати цинічно і посеред дня. Вбивати під повним прикриттям міліції.

І саме цей суддя 9 грудня судитиме мене за "побиття" тих самих тітушок 18 травня на акції Вставай Україно.

Послужний список достойний, нічого не скажеш. Розганяйте цю інформацію максимально.

Кожен злочинець чи то у погонах, чи у мантії має відчувати себе на вулиці, у магазині, в тролейбусі як у справжнісінькому пеклі! — разом із Олена Білозерська та ще 62.
ЗображенняЗображення

, правда до чого тут дружина судді, імало вірю що то дійсно її номер.
Востаннє редагувалось 07 грудня 2013, 10:43 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

yarik2v3
Активіст

Повідомлення yarik2v3 » 07 грудня 2013, 09:55

Момент отъезда бульдозера от монумента 12.40 по Киеву.
Человек за рулем в куртке синего цвета, или цвета морской волны, с капюшоном со светлой полоской. Андрей Дзиндзя, во время въезда бульдозера на Банковую, был в черной куртке, серой шапке.
В кабине бульдозера, в момент когда Дзиндзя подходил к трактору был тот самый неизвестный в синей куртке. Потом в кабину сел неизвестный в красной куртке.
Фото
Зображення
Туалетний папір - єдина світла полоса в житті. І то її всі стараються засрати.
======================================================================
Зображення

Жопа - это абсолютно универсальный интерфейс. Ибо через жопу можно сделать абсолютно всё!

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 07 грудня 2013, 10:48

Samson писав:
Провокации продолжаются. А тот что выложил номера телефонов что такой трус, чтобы сам позвонить? Или ему религия не разрешает? Нет, ребята. Это снова подстава. Снова чужими руками жар хотят подобрать! Ганьба провокаторам![/quote]
Вкладення
vk2011shoy900643-m.jpg
vk2011shoy900643-m.jpg (34.05 Кіб) Переглянуто 3937 разів
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

chertic
Зацікавлений

Повідомлення chertic » 07 грудня 2013, 10:51

Сегодня утром 112 канал разбирали ситуацию с Дзиндзей. Показывали, крупным планом, видео и фотки начала движения захваченного трактора. Ни в одном из эпизодов!!! АИ не было на том тракторе.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 07 грудня 2013, 11:42

Та все там підстроєно. Чомусь Корчинського якого всі бачили біля трактора ніхто не заарештовував, дали спокійно в РФ втікти, а потім висунули підозру в скоєні злочину і шукають його в Україні. До речі на пресконференції дружина Корчинського сказала, що хлопці "романтики" і вони думали, що такими діями щось змінять. Але ніхто членів братства не арештовує і не допитує. Натомість заарештували 9 чоловік і їм висунули звинувачення в тому, що їх побив вони напали на Беркут.
За результатами розмов з трьома беркутівціями які розганяли Майдан визнали потерпілими п'ятдесят міліціонерів. І жодного з побитих ними не визнали потерпілими. Мені страшно подумати, але при співвідношенні 3/50, коли опитають всіх 300 беркутівців виявиться, що вся міліція Києва і декількох сусідніх областей буде потерпілою.
Доповню. Знайшов відео
phpBB [video]
Дружина лідера організаціі "Братство" Дмитра Корчинського заперечує причетність його та інших членів організації до штурму Адміністрації Президента 1 грудня.
Про це Оксана Корчинська повідомила під час прес-конференції у четвер.
"Ні, звичайно не він повів людей на Банкову... Він не координував дії молоді",- сказала вона відповідаючи на запитання журналістів.
Вона також зазначила, що жодного із членів організації "Братство" не було серед молоді, яка вступила у сутички із силовиками на Банковій, проте натякнула, що ніколи не видала б нікого із активістів.
"Я не допомагаю і не буду допомагати правоохоронним органам. Ніколи ніхто із "Братства" не скаже чогось, що зможе додати "статтю" іншому... Не можна здавати ближніх", - додала вона.
В той же час Оксана Корчинська наголосила, що серед тих, хто штурмував Банкову не було "тітушок", а була лише активна радикальна молодь.
Нагадаємо, Дмитра Корчинського опозиціонери звинувачують у провокаціях на Банковій під час народного віче 1 грудня.
Перших півтори хвилини лиє воду. Десь з 3-30 починає відповідати на запитання.
Востаннє редагувалось 07 грудня 2013, 11:49 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 07 грудня 2013, 21:13

chertic писав:Сегодня утром 112 канал разбирали ситуацию с Дзиндзей. Показывали, крупным планом, видео и фотки начала движения захваченного трактора. Ни в одном из эпизодов!!! АИ не было на том тракторе.
Я в другой теме кидал видео про трактор и обращал внимание что рядом с трактором идет Дзинзя(который мог бы по моему мнению подтвердить или опровергнуть причастность к трактору и провокациям Косюка). Но Дзинзя на самом деле просто шел рядом(возможно выполняя служебные обязанности) и никто по моему и не утверждал что он там за рулем был.Или ему такое инкриминируют?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”