DELETED

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Re: Чернівецьке БИДЛО!

Повідомлення Bodya_Hollywood » 07 жовтня 2013, 20:57

Ахаха шкет решил вы.бнутся)))

x-killer
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення x-killer » 07 жовтня 2013, 21:09

Смотрю на это и у*бать хочется.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 07 жовтня 2013, 21:14

Тут все було б чудово, але автору варто знати ПДР, а не ганяти понти *facepalm
1 Стоянка це не заглушити авто і вийти з нього. От я приїду і десь на трасі постою годинку, це теж буде зупинка? Чи взимку буду стояти на узбіччі, але не заглушу авто годину (допустим таку ситуацію ;) ) згідно логіки автора стоячи всю ніч з увімкненим двигуном я не стою, а просто зупинився? Автору варто вчити ПДР, а потім позоритись в мережі. *facepalm
2 Зупинка на мосту ЗАБОРОНЕНА. Бидло яке залишає авто на мостах вже дістало, а потім немає як підїхати на ту ж Калинку..... якщо Вас зупинило чудо, то сміливо їдемо в кінець мосту і зупиняємось, коли запитає чому не зупинилось показуємо пункт 2,4 ПДР
2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил
Один в Криму ішов до мого авто мерів 200 і нічого з ним не сталось, сам зрозумів що був не правий ;)
Але автор зупинився сам на мосту *facepalm
Автор відео якийсь неадекватний.
Дайло такий як більшість їх поведінка відповідна. Фото на фотоапарат мене прикололо, цікаво він сертифікований? І невже фото вже являються доказами?
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2013, 21:19 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 07 жовтня 2013, 21:14

15.4. Транспортні засоби не дозволяється ставити на проїзній частині в два і більше ряди. Велосипеди, мопеди і мотоцикли без бокового причепа дозволяється ставити на проїзній частині не більше ніж у два ряди.

Мусорам тоже нельзя так становиться
0969707866

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 07 жовтня 2013, 21:22

MAXIMUSGo писав:15.4. Транспортні засоби не дозволяється ставити на проїзній частині в два і більше ряди. Велосипеди, мопеди і мотоцикли без бокового причепа дозволяється ставити на проїзній частині не більше ніж у два ряди.

І що далі? Чому автор відео не вимагав виписати протокол дайцю? Автор відео сам порушив ПДР, тому протокол йому виписали правильно. А от те що він не вимагав протоколу водію ментовської машини то вже йому мінус.
Про що данне відео? Я порушив і мені виписали протокол і постанову, от який я крутий я ментів знімав? А толку з зйомки?

Denys84
Зацікавлений
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 14 разів

Повідомлення Denys84 » 07 жовтня 2013, 21:24

Там мост, стоянка и остановка запрещена
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2013, 21:27 користувачем Denys84, всього редагувалось 1 раз.

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 07 жовтня 2013, 21:27

electron писав:
MAXIMUSGo писав:15.4. Транспортні засоби не дозволяється ставити на проїзній частині в два і більше ряди. Велосипеди, мопеди і мотоцикли без бокового причепа дозволяється ставити на проїзній частині не більше ніж у два ряди.

І що далі? Чому автор відео не вимагав виписати протокол дайцю? Автор відео сам порушив ПДР, тому протокол йому виписали правильно. А от те що він не вимагав протоколу водію ментовської машини то вже йому мінус.
Про що данне відео? Я порушив і мені виписали протокол і постанову, от який я крутий я ментів знімав? А толку з зйомки?
Полностью согласен!!!! Теперь надо наказать Павлова ................. вслед
0969707866

Гость
Активіст

Повідомлення Гость » 07 жовтня 2013, 21:30

автор поц :D ! аж бессиииит !
Настроение улучшилось !

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 07 жовтня 2013, 22:26

Ну так поясніть? Що Ви хотіли показати даним відео? Може зрозумію *scratch*
Я так розумію що Ви і є автор?
Тоді обгрунтуйте що Ви хотіли сказати?
1 що за відмазка, я не глушив двигун тому не стояв, а зупинився *facepalm
2 покажіть пункт ПДР в якому дозволяється зупинятись на мості?
3 що Ви взагалі хотіли сказати данним відео, про що воно? І я не один хто тут сказав що автор мяко кажучи не зовсім адекватний і правий, прочитайте коменти, може зрозумієте.
Ну і варто прочитати дане чтиво http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-%D0%BF, нудно, не цікаво, немає сюжету захоплюючого,Ю але якщо сіли за кермо то будьте ласкаві прочитати.
П.С. свою точку зору я можу обгрунтувати пунктами ПДР, а от Ви явно не зможете цього зробити.
П.С.С. Відео з розряду я порушив, мене нагнули, от які погані дайці.....

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 07 жовтня 2013, 22:46

wishmaster.cv писав:Ні, я не автор даного відео!

Порушення водія, 15.9 - не беремо до уваги, на нього складений протокол (з порушеннями звичайно)! :)

А дії, і бездії, псевдо міліції, як опишите і чим обгрунтуєте???
А зрозумів. Відео про те що от які погані менти і я це все відзняв *facepalm
Тут і обгрунтовувати абсолютно нічого, я вже сказав
electron писав:
Дайло такий як більшість їх поведінка відповідна. Фото на фотоапарат мене прикололо, цікаво він сертифікований? І невже фото вже являються доказами?
а от чому автор просто це все відзняв і морозив, що нізя в його авто подивитись і інші речі, замість того щоб написати заяву про правопорушення, чи зараз скласти запит в ДАІ і прикласти данне відео, щоб дайців нагнули, от це вже цікавіше запитання. Повірте дайлу глибоко начхати на те що в неті буде ролик з таким "грамотним" водієм, вони розуміють виключно одне, це скарги, які дорівнюють занесенню грошенят начальству, щоб замяти. Повірте занесе раз, другий, десятий, то подумає чи варто нариватись самому. А з таких відео їм не холодно ні жарко.
Ви до речі так і не обгрунтували що мені не зрозуміти?

Закрито

Повернутись до “Відео та музика”