DELETED
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Re: Чернівецьке БИДЛО!
Тут все було б чудово, але автору варто знати ПДР, а не ганяти понти
1 Стоянка це не заглушити авто і вийти з нього. От я приїду і десь на трасі постою годинку, це теж буде зупинка? Чи взимку буду стояти на узбіччі, але не заглушу авто годину (допустим таку ситуацію ;) ) згідно логіки автора стоячи всю ніч з увімкненим двигуном я не стою, а просто зупинився? Автору варто вчити ПДР, а потім позоритись в мережі.
2 Зупинка на мосту ЗАБОРОНЕНА. Бидло яке залишає авто на мостах вже дістало, а потім немає як підїхати на ту ж Калинку..... якщо Вас зупинило чудо, то сміливо їдемо в кінець мосту і зупиняємось, коли запитає чому не зупинилось показуємо пункт 2,4 ПДР
Але автор зупинився сам на мосту
Автор відео якийсь неадекватний.
Дайло такий як більшість їх поведінка відповідна. Фото на фотоапарат мене прикололо, цікаво він сертифікований? І невже фото вже являються доказами?

1 Стоянка це не заглушити авто і вийти з нього. От я приїду і десь на трасі постою годинку, це теж буде зупинка? Чи взимку буду стояти на узбіччі, але не заглушу авто годину (допустим таку ситуацію ;) ) згідно логіки автора стоячи всю ніч з увімкненим двигуном я не стою, а просто зупинився? Автору варто вчити ПДР, а потім позоритись в мережі.

2 Зупинка на мосту ЗАБОРОНЕНА. Бидло яке залишає авто на мостах вже дістало, а потім немає як підїхати на ту ж Калинку..... якщо Вас зупинило чудо, то сміливо їдемо в кінець мосту і зупиняємось, коли запитає чому не зупинилось показуємо пункт 2,4 ПДР
Один в Криму ішов до мого авто мерів 200 і нічого з ним не сталось, сам зрозумів що був не правий ;)2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил
Але автор зупинився сам на мосту

Автор відео якийсь неадекватний.
Дайло такий як більшість їх поведінка відповідна. Фото на фотоапарат мене прикололо, цікаво він сертифікований? І невже фото вже являються доказами?
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2013, 21:19 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
15.4. Транспортні засоби не дозволяється ставити на проїзній частині в два і більше ряди. Велосипеди, мопеди і мотоцикли без бокового причепа дозволяється ставити на проїзній частині не більше ніж у два ряди.
Мусорам тоже нельзя так становиться
0969707866
І що далі? Чому автор відео не вимагав виписати протокол дайцю? Автор відео сам порушив ПДР, тому протокол йому виписали правильно. А от те що він не вимагав протоколу водію ментовської машини то вже йому мінус.MAXIMUSGo писав:15.4. Транспортні засоби не дозволяється ставити на проїзній частині в два і більше ряди. Велосипеди, мопеди і мотоцикли без бокового причепа дозволяється ставити на проїзній частині не більше ніж у два ряди.
Про що данне відео? Я порушив і мені виписали протокол і постанову, от який я крутий я ментів знімав? А толку з зйомки?
Полностью согласен!!!! Теперь надо наказать Павлова ................. вследelectron писав:І що далі? Чому автор відео не вимагав виписати протокол дайцю? Автор відео сам порушив ПДР, тому протокол йому виписали правильно. А от те що він не вимагав протоколу водію ментовської машини то вже йому мінус.MAXIMUSGo писав:15.4. Транспортні засоби не дозволяється ставити на проїзній частині в два і більше ряди. Велосипеди, мопеди і мотоцикли без бокового причепа дозволяється ставити на проїзній частині не більше ніж у два ряди.
Про що данне відео? Я порушив і мені виписали протокол і постанову, от який я крутий я ментів знімав? А толку з зйомки?
0969707866
Ну так поясніть? Що Ви хотіли показати даним відео? Може зрозумію
Я так розумію що Ви і є автор?
Тоді обгрунтуйте що Ви хотіли сказати?
1 що за відмазка, я не глушив двигун тому не стояв, а зупинився
2 покажіть пункт ПДР в якому дозволяється зупинятись на мості?
3 що Ви взагалі хотіли сказати данним відео, про що воно? І я не один хто тут сказав що автор мяко кажучи не зовсім адекватний і правий, прочитайте коменти, може зрозумієте.
Ну і варто прочитати дане чтиво http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-%D0%BF, нудно, не цікаво, немає сюжету захоплюючого,Ю але якщо сіли за кермо то будьте ласкаві прочитати.
П.С. свою точку зору я можу обгрунтувати пунктами ПДР, а от Ви явно не зможете цього зробити.
П.С.С. Відео з розряду я порушив, мене нагнули, от які погані дайці.....

Я так розумію що Ви і є автор?
Тоді обгрунтуйте що Ви хотіли сказати?
1 що за відмазка, я не глушив двигун тому не стояв, а зупинився

2 покажіть пункт ПДР в якому дозволяється зупинятись на мості?
3 що Ви взагалі хотіли сказати данним відео, про що воно? І я не один хто тут сказав що автор мяко кажучи не зовсім адекватний і правий, прочитайте коменти, може зрозумієте.
Ну і варто прочитати дане чтиво http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-%D0%BF, нудно, не цікаво, немає сюжету захоплюючого,Ю але якщо сіли за кермо то будьте ласкаві прочитати.
П.С. свою точку зору я можу обгрунтувати пунктами ПДР, а от Ви явно не зможете цього зробити.
П.С.С. Відео з розряду я порушив, мене нагнули, от які погані дайці.....
А зрозумів. Відео про те що от які погані менти і я це все відзнявwishmaster.cv писав:Ні, я не автор даного відео!
Порушення водія, 15.9 - не беремо до уваги, на нього складений протокол (з порушеннями звичайно)! :)
А дії, і бездії, псевдо міліції, як опишите і чим обгрунтуєте???

Тут і обгрунтовувати абсолютно нічого, я вже сказав
а от чому автор просто це все відзняв і морозив, що нізя в його авто подивитись і інші речі, замість того щоб написати заяву про правопорушення, чи зараз скласти запит в ДАІ і прикласти данне відео, щоб дайців нагнули, от це вже цікавіше запитання. Повірте дайлу глибоко начхати на те що в неті буде ролик з таким "грамотним" водієм, вони розуміють виключно одне, це скарги, які дорівнюють занесенню грошенят начальству, щоб замяти. Повірте занесе раз, другий, десятий, то подумає чи варто нариватись самому. А з таких відео їм не холодно ні жарко.electron писав:
Ви до речі так і не обгрунтували що мені не зрозуміти?