Черновцы в объективе регистратора.

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Re: Черновцы в объективе регистратора.

Повідомлення Bodya_Hollywood » 29 вересня 2013, 12:43

Интересная тема...
Востаннє редагувалось 29 вересня 2013, 21:33 користувачем Bodya_Hollywood, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 вересня 2013, 20:54

Сорі спішив бо їхав з міста на рибалку, не думав що відео так довго буде на Ютуб завантажуватись.
Але відповіли правильно, перший мав куди заїхати, щоб пропустити колону авто які йшли за ним, при бажанні (якого звісно не було і як правило в маршрутників немає) міг заїхати перед переходом і почекати поки синій автобус поїде. Так само як і синій міг якщо іде випереджаючи графік стояти на відстої навпроти вокзалу на 1 зупинку раніше, а не тупо займати завжди завантажену Шкільну.
І після цього всього в газетах інколи пишуть про поганих водіїв, які не хочуть випускати маршрутки з зупинок....
Якщо не забуду то завтра заберу карту з реєстратора і скину ще пару типових випадків коли водії думають що вони самі на дорозі.
Востаннє редагувалось 29 вересня 2013, 20:56 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 30 вересня 2013, 09:36

В реєстратор карта встановлена всього 4 гіга, тому саме цікаве затерлося. Поворот на Комарів 3 йолопа прямо на повороті зупинились на позашляховиках (не на узбіччі а посередині) Я їду в бік Кельменців, якийсь варіат виїзжає з тої дороги, за позашляховиками він мене не бачить, вірніше на підїзді до перехресття я його бачу, а потім він ховається за машини. І він виїзжає на головну як до себе додому, я мусив тікати на зустрічну, щоб йому в бік не заїхати. Якщо не хочеш зупинитись, то виїзжай на узбіччя, а потім з нього вже заїзжай на дорогу.
В селі Бузовиця їду десь 70 км, метрів за 300 від мене ідіот розвертається займає мій ряд і їде з швидкістю 20 км год, я відтормажуюсь, а він проїхавши трошки (метрів 300) переїзжає на протилежну сторону в магазин. Ще один на Спринтері перед Іванівцями в лісі неквапливо розвернувся в повороті і повільно поїхав в село, ти мусиш скинути швидкість щоб не заїхати такому приколісту в зад, невже важко зачекати поки нікого не буде, або виїхати на узбіччя щоб нікому не заважати, не кажучи про те щоб не розвертатись в парі метрів за поворотом?
На відео жовтий Фіат обігнав мене, потім вийшов на зустрічну і не поспішаючи собі їде, виляючи то правим колесом заїде в мій ряд, то повернеться назад, моргаєш, сигналиш, а йому поф, тільки зібрався по своїй смузі його обійти, так він не вмикаючи поворот захотів перестроїтись, довелось сигналити і відгальмовуватись.
Червоний Гольф взагалі чоловік без мізків, стоїть Т4 то він чогось стоїть, наф так сміливо виїзжати позаду нього на дорогу.
phpBB [video]

Це я до того що багато неприємних ситуацій на дорогах можна було б уникнути, якщо просто подумати не тільки за себе, а і згадати, що на дорозі є інші учасники дорожнього руху, як водії, так і пішоходи. Про останніх взагалі окрема бесіда, ходять по проїзжих частинах як вівці, навіть при наявності тротуарів.
П.С. У всіх такий глюк з зображенням? А то на компі рівно іде, на Ютубі чомусь картинка плаває за розмірами і формою?
Востаннє редагувалось 30 вересня 2013, 11:09 користувачем electron, всього редагувалось 5 разів.

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 30 вересня 2013, 10:34

да, картинка щось плаває.
подивився, все ж які у нас дороги хороші! німецькі автобани курять в сторонці *facepalm *hammer*

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 30 вересня 2013, 10:46

Це якийсь глюк Ютуба, в кінці видало, що картинка може стрибати, чи виправити цей недолік. Я сказав виправити, от і результат. Відео яке було на Ютубі до виправлення не плавало. Зараз спробую перезалити.

kuzzya
Досвідчений
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 5 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kuzzya » 06 жовтня 2013, 23:50

DJ Gipsokarton писав:Кузя
Ничего особенного на видео нет.Обычные ситуации не заслуживающие внимания.
Зачем засорять интернет такой фигнёй?
Убрал, чтоб Вас не раздражало и не засоряло интернет
Востаннє редагувалось 08 жовтня 2013, 09:54 користувачем kuzzya, всього редагувалось 2 разів.

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 07 жовтня 2013, 00:21

kuzzya писав: Перекрёсток Красноармейская-Гайдара, видели, что начал мигать зеленый, не сбавляя скорость проехали на жёлтый
Вы меня уж простите, но волочится в левом ряду, заставляя остальных обходить Вас справа, не намного лучше, чем выехать без поворотника.

kuzzya
Досвідчений
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 5 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kuzzya » 07 жовтня 2013, 00:47

Andliva писав:
kuzzya писав: Перекрёсток Красноармейская-Гайдара, видели, что начал мигать зеленый, не сбавляя скорость проехали на жёлтый
Вы меня уж простите, но волочится в левом ряду, заставляя остальных обходить Вас справа, не намного лучше, чем выехать без поворотника.
никто не волочился, пролетать неосвещённый пеш. переход, где почти всегда кто-то ходит я не собираюсь, а разгоняться так было негде и некогда.
А что у нас левый ряд только для быстрой езды? :)

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 07 жовтня 2013, 01:13

kuzzya писав: А что у нас левый ряд только для быстрой езды? :)
..,обьездов и поворотов налево, угу.
11.5. На дорогах, которые имеют две и больше полосы для движения в одном направлении, выезд на крайнюю левую полосу для движения в этом же направления разрешается, если правые заняты, а также для поворота в левую сторону, разворота или для остановки или стоянки на левой стороне дороги с односторонним движением в населенных пунктах, если это не противоречит правилам остановки (стоянки).

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 07 жовтня 2013, 09:30

да пол города при выезде не включают поворот, и выезжают как цари, а сигналишь - блатота вырастает. Или таки включают и считают что он дает преимущество при выезде перед движущимся ТС. А про заезды без поворота я вообще молчу.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”