Новоселиця лютуе

Обговорення останніх новин в регіоні
sesh_t
Зацікавлений

Re: Новоселиця лютуе

Повідомлення sesh_t » 31 липня 2014, 11:12

Ничего страшного? Посмотрел бы я на тебя, если бы то была твоя жена. Через 15 минут? Я там стоял около часа, они подъехали, минут через 20. Мужик кипишевал и шастал по этой стороне - искал кто её отвезёт в роддом. Я уехал, а они ещё не решили тот спор.
Ну так мой знакомий был там на авто и тоже все видел и говорил с теми женщинами чтобы пропустили ее.

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 31 липня 2014, 11:19

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 13:40 користувачем Bublik, всього редагувалось 2 разів.

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 31 липня 2014, 11:20

И что, таки 15 минут то всё происходило? И вообще, с какого рожна должны были кого-то уговаривать пропустить роженицу? Или дети протестующих важнее всех остальных? Бляха, людьми назвать их не могу...

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 31 липня 2014, 11:39

реально заповедник молдованов. *hammer* .

zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення zx_53 » 31 липня 2014, 12:42

Bublik писав: А кто по вашему ? *facepalm
Президент миллиардер, который будь патриотом уже давно должен был объявить что продает свое предприятие и 50% денег отдает на нужды армии показав тем самым пример остальным ?
Или может Ляшко-пиарщик, проект Левочкина-Фирташа который со своим виртуальным батальйоном "Украина" ведет ожесточенные бои с условными террористами ?
Кличко с Ударом по спискам которого в Киевсовет прошло немерянно тех кто еще 3 года назад во всю разворовывал Киев ?
Гриценко - с 2005 по 2007 министр обороны Украины, а с 2007 по 2012 глава комитета ВР по вопросам нац. безопасности и обороны ? Мне бы очень хотелось увидеть отчет по результатам деятельности пана Гриценка на этих должностях желательно с полным отчетом соответствующих органов сколько и чего было до него и сколько осталось после.
ПР, КПУ ? Или ряд других депутатов которые открыто поддерживают террористов и до этих пор не лишены неприкосновенности ?
Очнитесь *wtf*
все пропало!!!
проблему кадрів я описав вище.
вистачить "скігліти", як казав азаров. пора працювати, а в першу чергу працювати над собою. не можна все тільки брати. потрібно ще й щось віддавати. і не за компом сидячи філософію розводити.
Viribus Unitis

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 31 липня 2014, 12:44

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 13:40 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 31 липня 2014, 13:47

Bublik писав:
zx_53 писав: не можна все тільки брати. потрібно ще й щось віддавати.
С этого места по подробней пожалуйста, я записываю *facepalm *facepalm *facepalm
я думаю что zx имел в виду то что надо не только жрать и спать.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 31 липня 2014, 14:10

ussser писав:*facepalm Все это страшно и печально....С одной стороны -не хочется,чтоб все дошло и до нас..С другой стороны...что делать? Понять можно 2 стороны.Я сегодня общалась со знакомой с Красного луча ..луганская обл. "Нас сегодня с самолета хренячили в. 5 утра.Конечно укр армия дикая там. Всех мужиков валят" .Вот я и думаю... стоят ли жизни наших мужчин ,чтоб их называли дикими?Люди- неадекваты там.А с другой стороны - мы же не знаем точно,что там происходит. *facepalm У меня стресс..Мне реально страшно .От безысходности,от непонимания ,от отчаяния и тд
Скорей бы это все закончилось.. :cry:
Страх є у всіх. І помирати ніхто не хоче. І дійсно не хочеться, щоб це дійшло до нас. Війна це не романтика. Це смерті, в т.ч. мирних жителів. Це жахливо. Але це реальність.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

sesh_t
Зацікавлений

Повідомлення sesh_t » 31 липня 2014, 14:25

Назвали б тоді це війною а не АТО,також треба думати якщо стільки людей заберуть то це майже всі адекватні і розумні що залишились в області, а повернуться в кращому випадку кантужені чи інваліди вже,також тоді стане відомо скільки людей насправді повернеться а якщо с Придністров'я хтось сюди ломанеться хто буде захищати цих жінок і дітей що залишились Лугандони чи диванні воїни ???,чому кому прийшла повістка з суду та міліції не по одному разу не пішли в АТО а "домовились" і є на місці і чому воїнкомат на цьому заробляє. Тому непотрібну тут всіх під одну "грєбенку" багато людєй є вже при пам'яті і знають що таке політика і гра на почуттях людей,треба залишатись розумними.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 31 липня 2014, 15:07

Перекривати дороги доволі ефективний метод тиску ... , але грубий , безглуздий і непомірно егоїстичний ... ! І все як правило лише заради того здорового бидла яке інколи принесе води чи дрова наколе чи цвяха заб'є ... коли йому набридає пити , гуляти і грати в карти ... .
Таким вереском на дорогах і блокуванням ті "жіночки" доб'ються тільки одного : в АТО-вінику може не вистачити елементів в потрібний час на остаточне прибрирання ДНР-сміття ... , а далі все нові віники і нові такі ж нездалі ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”