Жахливі дороги, давайте будемо боротись з ямами на них

Вільне спілкування
electron
Постійний користувач

Re: Жахливі дороги, давайте будемо боротись з ямами на них

Повідомлення electron » 04 червня 2013, 10:12

Samson Спеціально для тих хто ще не зліз з панцирника разом з Леніним.
electron писав: В цій темі можна вибрати місце, день і час наступної акції. Давайте обговоримо дане питання докладніше.
Так може замість тролінга запропонуєте щось путнє? А то кричати автор ідіот і я умію, але я хоч щось пропоную. Також я дав посилання на тему в якій запропонований метод. Ви хоч читали ту тему?
Phill От бачите, як і все в нас люба ініціатива зводиться до простої балаканини і закидів, от Ви пишете багато, а самі нічого не робите, створюю тему в якій пропоную знайти вихід, то половина крикунів зхникає, а інші починають флудити. Ще частина просто нічого не пропонує.
Тому я і не вірю в подібні акції :cry: Яму перед моїм двором я просто сам засипав. Люк пару раз закривав, але там вже і кришку вкрали, тому нову купувати не буду :D Такий метод набагато дієвіший....
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Wsevolod
Досвідчений

Повідомлення Wsevolod » 04 червня 2013, 10:49

advanced member писав:да самсон явный тролль, покусанный баранами - вы его не слушайте.
+100500 :D :D :D

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 червня 2013, 10:51

Samson писав:
electron писав:я і не вірю в подібні акції :cry:
А кто верит? И что изменится? Насилие рождает насилие. К насилию прибегают только беспомощные и неспособные умно мыслить. Наша страна постоянно что-то строит и разбудовывает. То социализм, то коммунизм. теперь тоже что-то разбудовывает... а ведь сколько поколений пришло и ушло, а стройка продолжается...
Берите лопаты и ближе к земле. А то клацают п клаве и ждут пакращення. Для пакращення надо пахать, а не клаву мсолить. пакращення никто на подносе на принесет.
Работать и еще раз работать!
І це каже комуніст... Як там у вас "Мы старый мир разрушим до основания, а затем, мы наш мы новый мир построим".....
Ви ж самі все і зруйнували. А от чим мені займатись не Вам не шщановний вказувати, я так думаю що кожен має займатись своєю справою, я своєю, а покусаний величезною отарою баранів тролити...
Что такое эта ваша разруха? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы? Да ее вовсе и не существует. Что вы подразумеваете под этим словом? […] Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах. Значит, когда эти баритоны кричат «бей разруху!» — Я смеюсь. […] Клянусь вам, мне смешно! Это означает, что каждый из них должен лупить себя по затылку! И вот, когда он вылупит из себя всякие галлюцинации и займется чисткой сараев — прямым своим делом, — разруха исчезнет сама собой. Двум богам служить нельзя! Невозможно в одно время подметать трамвайные пути и устраивать судьбы каких-то испанских оборванцев! Это никому не удается, доктор, и тем более — людям, которые, вообще отстав в развитии от европейцев лет на 200, до сих пор еще не совсем уверенно застегивают свои собственные штаны!
http://rutube.ru/video/b600c3038a0e29f1 ... 200aa3787/
Не можу відео добавити :(
Востаннє редагувалось 04 червня 2013, 11:05 користувачем electron, всього редагувалось 5 разів.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 04 червня 2013, 10:53

Samson писав: Работать и еще раз работать!
ну ты работай, работай.... может асфальт заработаешь, а уж лопатами его разгребать мы придем ;)

Wsevolod
Досвідчений

Re: Жахливі дороги, давайте з ними будемо боротись

Повідомлення Wsevolod » 04 червня 2013, 11:36

Samson писав: Меня тоже достали ямы, и не только меня, но что делать? От перекрытия дорог они не засыпятся сами...
Samson писав:
S.T.A.L.K.E.R писав:Якщо не красти! Але наша влада без крадіжки не може *facepalm *facepalm *facepalm
Может твоя власть и ворует, моя - нет! Поэтому езжу отличными дорогами! Каждый подчиненный достоин той власти, которую сам выбирает! Делай выводы!
Так ты определись нравится тебе состояние дорог или нет )) а то как то бредово получается )

Wsevolod
Досвідчений

Повідомлення Wsevolod » 04 червня 2013, 11:39

Samson писав: Надо быть внимательнее, проходя (проезжая) мимо заправок. но если нету "жестянки" то и не обязательно интересоваться ценами на бензин!
За пакращення, товарисч!
Samson писав:Со вторника поднимаю цену на своей заправке. Посмотрим, уменьшится ли количество желающих заправиться ;)
Кто то балаболит или мне кажется? )

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 04 червня 2013, 13:39

да полюбому кажется ;))

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 04 червня 2013, 14:07

electron писав: Тему створював тому, що сам в акції участь прийму. Але я не вірю в те що знайдуться бажаючі хоча б 100, а прийдуть реально одиниці.... От почитайте пости вище, замість щось пропонувати починається банальний флуд і тролінг...
Всё верно.Здесь флудят и троллинг разводят те, кому пофиг дороги.Они или пешком или на троллейбусе.
Востаннє редагувалось 04 червня 2013, 14:09 користувачем w-lom, всього редагувалось 2 разів.

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 04 червня 2013, 14:11

electron писав: Давайте обговоримо дане питання докладніше.
Акція Drathaar, була приречена на провал, і діло тут не в байдужості. Акція не була ні проанонсована нормально, ні організована, ні висвітлена. Зміст шось перекривати, якшо не запрошені ЗМІ? Позлити водіїв? Та і перекриття, це і банально, і не дієво.
Якщо вже організовувати "кіпіш", давайте зробимо це нормально.
koka73 дав дуже правильну ссилку, на яку чомусь ніхто не звернув уваги http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... =40#p85101
Давайте створимо групу активістів, накопаємо інформації, що куди і як скаржитись, скаржитись юридично грамотно, щоб було результативно, на емоції ніхто уваги не зверне, організуємо декілька протоколів від ГАЇ для посадових осіб, тиснучи цим самим хоча б психологічно.
Думаю знайдуться активні люди які всю інфу систиматизують, доповнять, юридично обгрунтують і таке інше. Можна організувати невеличкий фонд, щоб наприклад юрист склав шаблони заяв в різні інстанції і плани дій по основним питанням, такі як:
- відновлення асфальтного покриття після проведення ремонту або прокладення комунікацій на дорогах\міжбудикових проїздах
- іксування та відшкодування пошкодження автомобіля\здоровя через невідповідність дорожнього покриття
- усунення аварійно небезпечних вибоїн
- закриття каналізаційних люків
та багато багато іншого. При такому підході, я буду в числі перших, хто скинеться в фонд і прикладу до справи якісь зусилля, і думаю буду не єдиним, так як відстоювати виконання своїх обовязків посадовців вигідніше, ніж постійно ремонтувати авто.

А перекривати рух, це так, дитячі забавки....

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 04 червня 2013, 15:54

Відносно запитів. Чомусь думаю що відповідь буде приблизно така: На даний рік ремонт на ремонт вказаної ділянки вул Козолупенської, навпроти будинку №10000567 через недостатнє фінансування з держ бюджету кошти не передбачені. І це ж доведеться писати по запиту на кожну яму і тд... Я вже маю пару відповідей на запити в ДАІ і міськ раду в яких є вагон слів, а сенсу нуль...
Знову ж таки ДАІ не складе протокол, так як немає порушення ПДР. Складе припис на усунення недоліків. Можна вже потім довго і нудно дрюхати держслужбовця, що той не виконує приписи, є такий термін халатність. Але щоб його матеріально покарати то майже нереально, принаймні я таких прецендентів не знаю, ні в судах, ні від начальства...
Ідемо далі, щоб дрюхати чиновника, потрібно мати Припис на руках. Я наприклад припис про усунення недоліків вимагав в дайців місяць. Дали тільки після запиту в Департамент ДАІ в Київ. Правда і недоліки міскрада усунула миттєво, коли побачили, що я не залишу їх в спокої.

Про юридичну грамотність, то не настільки важливо. Головне без емоцій і без "води" описати суть запиту. Писати в найнижчу ланку, потім трохи вище і тд. Якщо отримали відписку то пишемо в прокуратуру. Але є одне АЛЕ часу на переписку *mail* може піти стільки, що врешті решт остання відповідь буде, що ремонтувати дорогу вже пізно, так як зима на дворі :D

Відповісти

Повернутись до “Балачки”