В ютубі коменти мають зміст, а тут не дуже.
Война немцев с #ярррусскими((
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Война немцев с #ярррусскими((
Діду, ти певно ще цю тему не читав viewtopic.php?f=92&t=59890&p=457018&hil ... B0#p457018
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Бачив це і ще багато чого бачив ватного, що поробиш... "маємо те, що маємо"Дерзкий писав: ↑27 серпня 2022, 23:08Діду, ти певно ще цю тему не читав viewtopic.php?f=92&t=59890&p=457018&hil ... B0#p457018
Отака х...ня, малята
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Тобто після всіх трагічних подій, після тисяч смертей українців ти намагаєшся цьому упоротому ватнику пояснити, що він забагато ватник пабліків читає?! Серйозно?
Раніше я, і багато інших людей, тут на цьому форумі намагалися пояснити цим довбо@бам, що у нас в країні війна з росією, витрачали на це купу часу і нервів, але ці люди, які вірили роспропоганді і всяким шаріям доказували нам, що це не так. Хочеш повторювати наші помилки? Наздоров'я. Бажаю тобі вдачі в цій нелегкій справі.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
На рахунок цієі теми——Дерзкий писав: ↑27 серпня 2022, 23:08Діду, ти певно ще цю тему не читав viewtopic.php?f=92&t=59890&p=457018&hil ... B0#p457018
Визнаю що помилявся((
Помилявся зі своіми оцінками того що відбувається((——
Не думав що хуйло зайде так далеко((
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
А ось на рахунок "намагалися щось пояснити ваті"——Дерзкий писав: ↑27 серпня 2022, 23:26Тобто після всіх трагічних подій, після тисяч смертей українців ти намагаєшся цьому упоротому ватнику пояснити, що він забагато ватник пабліків читає?! Серйозно?
Раніше я, і багато інших людей, тут на цьому форумі намагалися пояснити цим довбо@бам, що у нас в країні війна з росією, витрачали на це купу часу і нервів, але ці люди, які вірили роспропоганді і всяким шаріям доказували нам, що це не так. Хочеш повторювати наші помилки? Наздоров'я. Бажаю тобі вдачі в цій нелегкій справі.
Блін(((
Не тобі мені щось "пояснювати"((——
В мене є друзі—знайомі , які були там і в 2014— тому і воюють і зараз((
Є різні історіі——але є й такі, які б тобі чути не захотілося((
І це історіі не "вати"—— а безпосередніх учасників бойових дій(((
Особисто я—— навіть будучи такою "ватою" як ти мене вважаєш—— дивуюся і зараз інколи з деяких випадків((
Наприклад як людина ( і не одна) з великим досвідом бойових дій на Донбасі, нагороджена медаллю з рук твого Порошенка
за оборону Донецького аеропорту—— досить критично висловлюється про війну зараз((. І не горить особливим бажанням іхати воювати((
І ще одна людина——з бойовим пораненням в голову в 2014 році—— ледь—ледь жінка його вибила на той час якісь там пільги та УБД(((——теж здається не воює зараз((
І ще існує думка в найзатятіших патріотів навіть( на кшалт тебе)——
Коли закінчиться війна——зберуть манатки і з сім"ями чухнуть якподалі від кацапів(((
пс. Хоча є і інші випадки звичайно——
Декілька друзів—приятелів кинули більш—менш ситу заробітчанщину——і подалися воювати((
Я особисто на сьогодняшній день не маю ні питань, ні претензій абсолютно ні до кого——
Ні до тих хто воює на фронті——ані до тих хто за бабло виіхав лісами з Украіни((( ( і такого одного теж знаю)
Напевно тому що і я не на фронті в цей час(((
ппс. І не сприймаю критику у свій бік від таких же як і я——диванних вояків(((
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Я тут нікого не вчу, кожен має право говорити і думати що хоче, я можу тільки сформувати відповідне особисте відношення як людина і можу зробити попередження чи відправити в бан за порушення, як модератор, а на все інше у мене нервів не вистачає.
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
А по сабжу, що там читати в тих газетах.
Які новини можуть бути у католіків. В них немає новин ще з часів крестових походів.
Які новини можуть бути у католіків. В них немає новин ще з часів крестових походів.