может разговор на самом деле о великому внутрішньому піднесенні
О том, как применение русского языка тебя огорчает
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: О том, как применение русского языка тебя огорчает
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Ну "захоплення" это тоже не только "capture", но и "hobby" 
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Petrovich
- Забанен навсегда
- Подякували: 7 разів
Ну раз ми вже перейшли на "ти", то нехай буде на ти. Так ось. Ти по хамськи звинуватив мене в "малограмотности" і обізвав мій перший пост "суржиком". І я хочу, щоб ти відповів за свої слова. І щоб ти не з'їхав з теми і не розмазував тему різним бла-бла-бла , чекаю відповіді на конкретно задані мною питання, точно також по пунктам.
Пункт перший - в чому моя "малограмотность"? І хто дав тобі право мене в ній звинуватити? Причому ти дав не оціночне судження, а пряме звинувачення в малограмотності. Тому чекаю на вибачення і роз'яснення.
Пункт другий - де ти в тому пості побачив суржик? Вкажи мені кожне слово.
Пункт третій - ти дуже різко і хамовито вказав мені, що я не так зробив свій перший пост, то я вже тобі написав, я чекаю, щоб ти виклав, як він повинен на твою думку виглядати правильно. Я чекаю на тій текст.
І якщо ти не даси мені конкретні відповіді,то ти просто маленький чмошний троль, якій не тільки будучі модератором розділу сам розводить там флуд, а й за свої слова відповісти не може
Бажаю всім блага :)
- Hunter
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 66 разів
Оно просто перекочевало в русский с английского и не только терминов, и не только компьютерных, но и обычаев, праздников (тот же Хуйловин, День Святого Валентина, ну и прочие там пати, афтепати, диллеры и брокеры)
- Petrovich
- Забанен навсегда
То було по моїй темі, тепер по твоїй. Я так розумію, що все вище сказане тобою стосується мене, адже ти почав це після знущання над моїми словами, тому давай пройдемося по твоїм.
2 - Чому ти вирішив, що я не знаю української? І що значить знати її досконально?
6 - Яку ти побачив позицію, ідею і меседж в об'яві про продаж плати?
І особисто від мене:
8 - Як всі твої безпідставні випади стосувались безпосередньо предмету моєї теми - продажу плати?
9 - Як ти, будучі модератором розділу про продаж, дозволяєш самому собі розпочинати і розводити флуд, офтоп і хейт в своєму ж розділі? Які на форумі з цього приводу правила? Нагадай будь ласка.
Так ось. Підсумуємо. Маємо 9 конкретних питань. Чекаю на 9 конкретних відповідей.
1 - З чого ти взяв, що я "русский" не люблю і не поважаю?
Дивно це читати від людини, яка з помилками пише російською, будучі модератором. Але всеж.
2 - Чому ти вирішив, що я не знаю української? І що значить знати її досконально?
3 - З чого ти вирішив, що це мене "огорчает"?
4 - Нічого не завадило. А чому я це повинен робити? Чекаю на пояснення.
Ліричний відступ :) Мені здається тут у тебе повністю відсутня логіка, тому що ти в темі про продаж намагався втулити і думку про партії/релігії/світогляд, міфічну ненавість до російської, упа-патріотів і купу іншого хламу, який насправді був тільки в твоїй голові.
5 - Хто тобі дав право давати не оціночне судження, а таке категоричне ствердження? і одразу:
6 - Яку ти побачив позицію, ідею і меседж в об'яві про продаж плати?
7 - Яким чином я підняв мовне питання?
Хоч тут нарешті не ствердження, а тільки здається ;) хрестіться, якщо здається :)
І особисто від мене:
8 - Як всі твої безпідставні випади стосувались безпосередньо предмету моєї теми - продажу плати?
9 - Як ти, будучі модератором розділу про продаж, дозволяєш самому собі розпочинати і розводити флуд, офтоп і хейт в своєму ж розділі? Які на форумі з цього приводу правила? Нагадай будь ласка.
Так ось. Підсумуємо. Маємо 9 конкретних питань. Чекаю на 9 конкретних відповідей.
- Petrovich
- Забанен навсегда
А може це ти просто малограмотний модератор? Захват цілком нормальне українське слово. І так як я не ти і не пишу без підтверджень, то ось -kreativ писав: ↑26 вересня 2020, 10:33может разговор на самом деле о великому внутрішньому піднесенні
Академічний тлумачний словник української мови (1970—1980)
ЗАХВА́Т 1, чол.
3. род. а, техн. Пристрій для захоплення чого-небудь. Виймають забиті цвяхи кліщами або молотком, який має спеціальний захват (Гурток «Умілі руки в школі», 1955, 63); Автонавантажувач буде оснащений люльковим захватом для лісопильних матеріалів (Наука і життя, 10, 1956, 8).
Словник української мови: в 11 томах. — Том 3, 1972. — Стор. 376.
Словник
Тлумачення із "Словника української мови"*
ЗАХВАТ1, ч. 1. род. у. Дія за знач. захватити, захвачувати. Найпростішою спорудою для захвату підземної води з глибини до 25-30 м є шахтний колодязь (Довідник сіль. будівельника, 1956, 268); Починаючи працювати на свердлильному верстаті, треба застебнути одяг на всі ґудзики, ..щоб уникнути захвату свердлом або шпинделем (Практ. з машинозн., 1957, 88).
посилання
І я чекаю на твої, kreativ, вибачення, відповіді і пояснення по всім пунктам.
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Petrovich писав: ↑26 вересня 2020, 14:22А може це ти просто малограмотний модератор? Захват цілком нормальне українське слово. І так як я не ти і не пишу без підтверджень, то ось -
Академічний тлумачний словник української мови (1970—1980)
ЗАХВА́Т 1, чол.
3. род. а, техн. Пристрій для захоплення чого-небудь. Виймають забиті цвяхи кліщами або молотком, який має спеціальний захват (Гурток «Умілі руки в школі», 1955, 63); Автонавантажувач буде оснащений люльковим захватом для лісопильних матеріалів (Наука і життя, 10, 1956, 8).
Словник української мови: в 11 томах. — Том 3, 1972. — Стор. 376.
Словник
Тлумачення із "Словника української мови"*
ЗАХВАТ1, ч. 1. род. у. Дія за знач. захватити, захвачувати. Найпростішою спорудою для захвату підземної води з глибини до 25-30 м є шахтний колодязь (Довідник сіль. будівельника, 1956, 268); Починаючи працювати на свердлильному верстаті, треба застебнути одяг на всі ґудзики, ..щоб уникнути захвату свердлом або шпинделем (Практ. з машинозн., 1957, 88).
посилання
І я чекаю на твої, kreativ, вибачення, відповіді і пояснення по всім пунктам.
Не по темі
приведенные выше цитаты из справочников и журналов разных годов демонстрируют сильнейшее угнетение украинского языка в СССР
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- Hunter
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 66 разів
Да, держи карман шире, что он тебе возьмёт вот прям сейчас и ответит не докурив папиросу))) Ну а если вдруг и ответит с орфографическими и пунктуационными ( другие простим ) ошибками, то опять же сошлётся на свой телефон, что собственно возникало уже не один раз

- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Продам плату відеозахвату - аукціон!!!
Это хорошо что он курило. ага. Главное что бы не орало что его насилуют вместе с семьей . Сейчас соплей и нытья будет как всихдаHunter писав: ↑25 вересня 2020, 21:58"я на улице стоял курил и параллельно с мобилы набирал это сообщение (или может все таки калька с русского сработала, ведь "пишите"). да и шо с меня взять - я неуч и русифицированный манкурт, вообще вон на русском общаюсь здесь, ага.
только коробит меня почему то ура-патриотическая позиция с малограмотным русско-украинским суржиком в сообщениях да непомерными амбициями."
действительно, с малограмотностью у некоторых здешних мудераторов все сложилось...))) предложения начинают с маленькой буквы, после точки в следующем, в ту же сторону...сейчас дешёвый тролль, спамер и флудер начнёт свои оправдания на почве того, что он курил и одновременно писал с телефона))))![]()
![]()
![]()
Давно говорил что пока правят форумом такие мудаки как креатив, то толку с него никакого не будет. куда не глянь в каждой теме креативное дерьмо.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина