Сайленблоки резина чи поліуритан?
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Сайленблоки резина чи поліуритан?
Прийшов час робити ходову, після зими і наших "доріг". Задумуюся про поліуританові сайленблоки, бо після останнього ремонту ходової хватило на рік. Різниця в ціні від хороших фірмових в 2 раза. В когось є досвід використання чи може просто якісь відгуки? На скільки воно оправдує себе?
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Re: Сайленблоки резина чи поліуритан?
дэу сенсtarik писав: ↑18 березня 2019, 13:05Прийшов час робити ходову, після зими і наших "доріг". Задумуюся про поліуританові сайленблоки, бо після останнього ремонту ходової хватило на рік. Різниця в ціні від хороших фірмових в 2 раза. В когось є досвід використання чи може просто якісь відгуки? На скільки воно оправдує себе?
около 7ми мес. назад поставил себе
брал польские, а не харьковские
по ощущениям - жестче, но не намного
скоро буду смотреть ходовую, посмотрю и на сайлент-блоки
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Та я просто в суботу планую міняти і от зараз якраз на днях треба купляти буде. І тут вагаюся між фірмовими Lemförder по 120 грн чи українськими поліуритановими по 200 грн...Бо в результаті сума набігає в 1000 грн різниці.
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1833 рази
- Подякували: 437 разів
- Контактна інформація:
Що це за Lemförder по ціні 120 грн.? Я свої Lemförder брав по 400 оригінали.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Ну я продажну ціну не знаю, я в знайомого по закупці беру. Та і машини різні, відповідно і ціна різна.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Менять сейчас(для бездорожья) -себе дороже.tarik писав: ↑18 березня 2019, 13:05Прийшов час робити ходову, після зими і наших "доріг". Задумуюся про поліуританові сайленблоки, бо після останнього ремонту ходової хватило на рік. Різниця в ціні від хороших фірмових в 2 раза. В когось є досвід використання чи може просто якісь відгуки? На скільки воно оправдує себе?

- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1651 раз
знакомый ставил на А6 полиуретан, хватило на пол года, многие саленты деформировались, что он ставил не знаю, но парень не с тех что экономит на машине. Отзывался крайне негативно, машина стала жёстче, в холодную пору добавилось скрипов та и походили они мало, единственный плюс говорил что чуть острей управление было.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
а якшо не міняти зараз, а ще трохи почекати, то вже і міняти не буде куда))))kind писав: ↑18 березня 2019, 18:27Менять сейчас(для бездорожья) -себе дороже.tarik писав: ↑18 березня 2019, 13:05Прийшов час робити ходову, після зими і наших "доріг". Задумуюся про поліуританові сайленблоки, бо після останнього ремонту ходової хватило на рік. Різниця в ціні від хороших фірмових в 2 раза. В когось є досвід використання чи може просто якісь відгуки? На скільки воно оправдує себе?
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
kind писав: ↑18 березня 2019, 18:27Менять сейчас(для бездорожья) -себе дороже.tarik писав: ↑18 березня 2019, 13:05Прийшов час робити ходову, після зими і наших "доріг". Задумуюся про поліуританові сайленблоки, бо після останнього ремонту ходової хватило на рік. Різниця в ціні від хороших фірмових в 2 раза. В когось є досвід використання чи може просто якісь відгуки? На скільки воно оправдує себе?

Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.