Мерс на іноземній реєстрації, проспект

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Мерс на іноземній реєстрації, проспект

Повідомлення sergej1974007 » 06 січня 2017, 12:56

Nero писав:
Вот сама суть. Сейчас полиция составляет постановления, а не протоколы.
Вот именно.
Я понимаю что уже когда обьяснили тебе в чем ты не прав и собрались составлять протокол о нарушении-- только тогда могут спросить страховку.
Пс. Снилось мне сегодня как спорю с мусором,а потом вызываю на него 102 :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 06 січня 2017, 12:59

Протокол сейчас не составят. Итого нету повода предъявлять страховой полис. На данный момент его нужно предъявить только при оформлении ДТП(ну или на границе там)

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 06 січня 2017, 13:03

Nero писав:
Это ты из личного опыта утверждаешь? Меня не останавливали ни разу новые полицейские, так что не понятно, что именно они пишут.

Есть еще указ "Наказ
Міністерства внутрішніх
справ України
07.11.2015 № 1395"
4. У разі виявлення правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, розгляд якого віднесено до компетенції Національної поліції України, поліцейський виносить постанову у справі про адміністративне правопорушення без складання відповідного протоколу.

Постанова виноситься у разі виявлення адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, передбачених статтями 80 і 81 (в частині перевищення нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах транспортних засобів), частинами першою, другою, третьою, п’ятою і шостою статті 121, статтями 121-1, 121-2, частинами першою, другою і третьою статті 122, частиною першою статті 123, статтею 124-1, статтями 125, 126, частинами першою, другою і третьою статті 127, статтями 128, 129, статтею 132-1, частинами шостою і одинадцятою статті 133-1, частинами першою, другою і третьою статті 140 КУпАП.
То есть технически это примерно так должно происходить:
- покажите страховку
- не имеете права
- отказываетесь?
- не имеете права, не буду показывать
- ок, выношу постановление по 126 статье, на основании внутреннего приказа, штраф 25-50 минимумов (425 - 850 грн).
- не согласен, буду оспаривать в суде, указ меньше закона и т. д. т. п.
- не вопрос, суд разберется
и на этом этапе разошлись

О чем они дискутируют по часу - вот загадка.

Доктор Зло
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Доктор Зло » 06 січня 2017, 13:06

До чого тут 126 - Кодекс України Про адмінпровопорушення та - 21 Закон України Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності?!

Опишіть: які процесуальні дії, поивнен здійснити полісмен, і у якій послідовновності, якщо мало місце порушення ПДД 15.9 (що я не заперечую. Лише наголошую на тому - що все повинно відбуватися згідно букви закону. Не порушуючи права та свободи громадян)?

І як саме, повинен відбуватися розгляд адміністративної справи?!

Сумніваюся, що ви це знаєте...

akinak, статті:

19, 33, 63, 57 - Конституції Украни

32 та 35 - Закон України Про Національну поліцію

278, 279, 280, 281, 251, 252, 258, 259, 268 - Кодекс Украни Про адмінпровопорушення

16 - Закон України Про Дорожній рух

21 - Закон України Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності (...при складанні
протоколів
...)
Востаннє редагувалось 06 січня 2017, 14:19 користувачем Доктор Зло, всього редагувалось 1 раз.

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 06 січня 2017, 13:52

akinak писав:
Nero писав:
Это ты из личного опыта утверждаешь? Меня не останавливали ни разу новые полицейские, так что не понятно, что именно они пишут.

Есть еще указ "Наказ
Міністерства внутрішніх
справ України
07.11.2015 № 1395"
4. У разі виявлення правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, розгляд якого віднесено до компетенції Національної поліції України, поліцейський виносить постанову у справі про адміністративне правопорушення без складання відповідного протоколу.

Постанова виноситься у разі виявлення адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, передбачених статтями 80 і 81 (в частині перевищення нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах транспортних засобів), частинами першою, другою, третьою, п’ятою і шостою статті 121, статтями 121-1, 121-2, частинами першою, другою і третьою статті 122, частиною першою статті 123, статтею 124-1, статтями 125, 126, частинами першою, другою і третьою статті 127, статтями 128, 129, статтею 132-1, частинами шостою і одинадцятою статті 133-1, частинами першою, другою і третьою статті 140 КУпАП.
То есть технически это примерно так должно происходить:
- покажите страховку
- не имеете права
- отказываетесь?
- не имеете права, не буду показывать
- ок, выношу постановление по 126 статье, на основании внутреннего приказа, штраф 25-50 минимумов (425 - 850 грн).
- не согласен, буду оспаривать в суде, указ меньше закона и т. д. т. п.
- не вопрос, суд разберется
и на этом этапе разошлись

О чем они дискутируют по часу - вот загадка.
ты же сам всё написал. Они сотавляют постанову без протокола. А нету протокола - нету законных оснований показывать страховку.
А вот по поводу "внутреннего приказа" - мне насрать на его приказ. У меня есть внутренний приказ, что при остановке полицией - испектор должен 20 раз отжатся. Но инспектор же не обязан это выполнять, т.к. мой внутренний приказ его не касается. С их приказом vise versa

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 06 січня 2017, 14:02

Из личного ли опыта. Нет, полиции я ещё ни разу доки не показывал, не просили(они умнее ГАИшников, по крайней мере те, которые мне попадались). Раз подошли и уведомили о неправильной парковке. Я тут же извинился, т.к. честно завтыкал за знак и перепарковался.
Старым ГАИшникам(которые были в разы наглее и требовательнее "предъявите документы") я за последние их 2 года я показывал доки "просто так" 3 раза: 1 раз на посту(за Хотыном), раз у меня не работала подсветка номера и раз не помню почему(то ли спешил и не было времени препираться, то ли как). И ещё 2 раза, когда мне штраф выписывали(заехал под "кирпич", а второй штраф за поворот налево при знаке "движении только направо"). Но при этом ещё несколько десятков раз я использовал знания процедур и своих прав, в результате чего ГАИшники уходили "несолоно хлебавши". С полицией я готов применять свои знания снова. Для спорных ситуаций у меня на мобиле есть законы, кодексы, правила.
Моего опеля 2 патруля знали как облупленого и отворачивались, как я проехзал. Очень было смешно, когда я купил новую машину и меня остановил инспектор Гушул. Подошёл, узнал и не зная как выкрутиться, сказал, что остановил, что бы поздравить с новой машиной.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 06 січня 2017, 15:16

Не написав все спочатку...за страховку не зразу почали питати, лиш запитали за документи він відразу увімкнув камеру на телефоні, нічого не хотів показувати, але пізніше показав у вікно водійське посвідчення у вікно поставив, ті посвітили прочитали...потім вже просили пред'явити страховку , почали шос заповнювати( в тих документах не шарю) взяли свідків, щоб заміряти чи там є 10 метрів до пішохідного, хоча там видно 100% що нема і 2 метрів, а водій мерса завів і в наглу поїхав , його прижали через пару метрів
Мені цікава просто ваша думка, поліція не та що хочеться, косяків багато, їхні тут активно обговорюються, от і підкинув ше темку для обговорення

Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Доктор Зло
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Доктор Зло » 06 січня 2017, 16:11

GRAND писав:Не написав все спочатку...за страховку не зразу почали питати, лиш запитали за документи він відразу увімкнув камеру на телефоні, нічого не хотів показувати, але пізніше показав у вікно водійське посвідчення у вікно поставив, ті посвітили прочитали...потім вже просили пред'явити страховку , почали шос заповнювати( в тих документах не шарю) взяли свідків, щоб заміряти чи там є 10 метрів до пішохідного, хоча там видно 100% що нема і 2 метрів, а водій мерса завів і в наглу поїхав , його прижали через пару метрів
Мені цікава просто ваша думка, поліція не та що хочеться, косяків багато, їхні тут активно обговорюються, от і підкинув ше темку для обговорення

Чого не надали свої пояснення по даній справі?

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 06 січня 2017, 17:01

Я нічого не писав, чи давав чи ні пояснення!

Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 06 січня 2017, 20:40

Ех ребята ребята, всегда думал что быдло это те кто соблюдает всякие дурацкие законы, выполняя требования...

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”