DELETED

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Re: Русский язык, история возникновения

Повідомлення STREPS » 24 травня 2014, 08:24

ну хоть кто-то знает правду. :lol:

321
Активіст

Повідомлення 321 » 29 травня 2014, 09:11

STREPS писав:ну хоть кто-то знает правду. :lol:

А що тут смішного? Ми йдемо по тому самому шляху, тількі не хтось нас переучує, а ми самі забуваємо свою історію і мову, тому що просто забиваємо на це все. До прикладу, сам розмовляю російською але досить непогано знаю українську. Коли я виправляю людину, яка вважає себе носієм української мови, одразу у відповідь чую питання - " Чому ж ти не розмовляєш українською?". Отже, людина не говорить дякую, а шукає привід виправдати себе. Зараз іде війна з Росією, а всі канали продовжують транслювати російські серіали. Колись, років з десять тому, хтось випустив на екрани класичні французьські комедії з українським дубляжем. Тоді я був шокований, Луї де Фюнес не говорить голосом Кенигсона, того самого що дублював 99% фільмів з де Фюнесом в радянські часи. Тількі зараз, я розумію як це було правильно. Це має бути державною політикою - захист і реанімування Української мови. Навіть якщо хтось дублює українською "Кавказьку полонянку" чи ще якійсь шедевр радянського кінематографа буду дивитися. Дивитися, плакати і все одно дивитися. Кожен, хто вважає себе українцем, зараз повинен почати работу над собою: відмовитись від радянського минулого - це ярмо, яке понівечило Україну, починати замислюватись як і що він говорить. Ви послухайте як розмовляють у нас на Буковині, плакати хочеться, десь відсотків 10 розмовляють дійсно українською, все інше (30-35%) - суржик. Як кажуть москалі-московіти - суржик махровый, і не треба виправдовуватись що регіон багатонаціональний, що це спричиняє нашарування і т.д. і т.п. Якщо людина каже - "Я молдованин, єврей, румун, москаль, Ви мені вибачте за мій український!", тоді які питання. Але ,якщо ти вважаєшь себе українцем, то вже постає питанння - "Чому ж ти ...(перепрошую), не любиш Україну?"
Слава Україні!

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 30 травня 2014, 11:02

321 писав:
STREPS писав:ну хоть кто-то знает правду. :lol:

А що тут смішного? Ми йдемо по тому самому шляху, тількі не хтось нас переучує, а ми самі забуваємо свою історію і мову, тому що просто забиваємо на це все. ...
официальная история - это всегда смешно ... до слез.
наглядный пример происходит прямо сейчас на Украине, как выглядит история последних 6 месяцев в данный момент для западной Украины и восточной, две разные и противоположные истории. у каждого своя правда и каждый видит историю по-своему.
и это происходит на наших глазах, а представьте себе тогда историю 50-100 летней давности, как этому можно верить?
например: сейчас американцы верят в то что это они победили фашизм, а остальные страны чуть помогли.
японцы учат, что американцы, сбросив атомную бомбу, спасли их от захвата русскими. и таких примеров много.
по поводу "забыть и забить"- на самом деле, дело обстоит еще хуже, мы ускоряем, максимально, процесс "забыть" и это плохо.
пример: памятники сталину и ленину сломали и тем самым быстрее забудем их деяния плохие или хорошие , кому как. это забытие приведет к тому что история сможет повториться, но намного быстрее, чем когда есть напоминание.
так что же вы подразумеваете под словом история?

лалала
Зацікавлений

Повідомлення лалала » 30 травня 2014, 13:34

Хорошо когда все будут говорить на одном языке , например на английском и не будет границ между странами. Быть патриотом , прожить идиотом и умереть за миллиарды алигархов . Это они делятся между собой, а нам что делить простым людям, землю на кладбище, там всем местечко найдётся. Как страну ни назови, она как была миллиарды лет на месте, так и останется, только если затопит, тогда побежим и бросим свою Родину, зачем она нам такая. А если ты считаешь себя патриотом, то оставайся с ней до конца в горести и в радости. Только что-то все хотят уехать за границу и оттуда её любить.
Люди мыслят стадом .
Стадом же они сходят с ума, а в сознание приходят медленно и по одиночке .
Чарльз Маккей

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 31 травня 2014, 00:51

лалала писав:Хорошо когда все будут говорить на одном языке , например на английском и не будет границ между странами. Быть патриотом , прожить идиотом и умереть за миллиарды алигархов . Это они делятся между собой, а нам что делить простым людям, землю на кладбище, там всем местечко найдётся. Как страну ни назови, она как была миллиарды лет на месте, так и останется, только если затопит, тогда побежим и бросим свою Родину, зачем она нам такая. А если ты считаешь себя патриотом, то оставайся с ней до конца в горести и в радости. Только что-то все хотят уехать за границу и оттуда её любить.
За всіх не треба говорити. Я особисто не збираюся їхати по закордоннях і шукати кращої долі. Той, хто хоче, і тут зможе. Багато людей, як ви пишете, хоче із-за кордоння любити Батьківщину. Але в нас є і великий прошарок, який поки що б'ється з вітряками - корупцією, хамством, бидланством у всіх його проявах, кумівством і ще можна список продовжити до безкінечності. Давайте творити майбутнє разом. Я вірю в те, що світле майбутнє для України і її громадян настане. От коли, залежить у великій мірі і від нас, а не тільки від шапкокрадів, бандюганів, поганих ментів та олігархів. Почнемо з себе!

лалала
Зацікавлений

Повідомлення лалала » 31 травня 2014, 01:33

Давайте, как вы предлагаете изминить людей ?
Люди мыслят стадом .
Чарльз Маккей

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 01 червня 2014, 18:11

лалала писав:Давайте, как вы предлагаете изминить людей ?
Одним з двох варіантів:
1. Кнутом і пряником. (Завдання влади).
2. Більш реалістичний - кожному треба почати з себе. От і все.

лалала
Зацікавлений

Повідомлення лалала » 02 червня 2014, 09:47

Люди мыслят стадом .
Чарльз Маккей

Smigol
Забанен навсегда

Повідомлення Smigol » 02 червня 2014, 11:05

лалала писав:
Правильно сказала.

Smigol
Забанен навсегда

Повідомлення Smigol » 02 червня 2014, 11:11

Русский язык нужно занести в список языков паразитов.

Закрито

Повернутись до “Відео та музика”