Поддерживаю, но что насчёт сроков? сколько дней на отставку? И ещё вопрос, после отставки кто будет временным губернатором? Нужен человек которого все знают и уважают, Федорук например, других вспомнить не могу, можно обсудить. Если никого не назначить то еффект будет нулевым а то и хуже - не будет точки опоры и есть риск превратится в безконтрольный базар.ivanx писав:Давайте что-то делать.
От смотрю на наш город.
Город, где милиции в несколько раз меньше других городов, Город, где есть оппозиционные газеты и движения. Город, где практически нету тетушек. Город где не было сильного пресса по сравнению с другими. Город, где тысячи частных предпринимателей и каждая третья машина - солидная иномарка. Город, где десятки спортивных секций, призеры Европы с рукопашных единоборств и бокса. Город где есть свое движения фанатов.
И на что способен этот город? Собрать 2 калеки на площади(сорри) и поставить 2 палатки. Даже раду штурмовали не молодые крепкие пацаны а студенты, которые рады увильнуть с пар, и их никто не трогал, потому, что питались соблюдать видимость демократии.
Стыдно! Просто стыдно! Вся западная Украина поднялась, а мы поставили 2 палатки и довольны. Область на 1 млн. людей смогла с трудом установить 2 палатки.
Давайте начинать что то делать а не только говорить. Для начала можно выйти с плакатами под областную раду из надписями:
Обл.рада - з народом чи Януковичем?
Відставка регоналів та КПУ в Обласній раді!
Відставка Михайлішина та Папієва!
Ти підтримуеш режим, тоді ми йдемо до тебе!
Обл.рада, заяву про прийняття легітимності Народної ради!
Заяву про неприйняття бандитських законів!
Заяву про незаконність дій Янук. та Азарова!
+ Фото тех хто ввошел в список "чернівецькі нелюди".
Так же сформулировать требования:
Відставка регоналів та КПУ в Обласній раді!
Відставка Михайлішина та Папієва!
Заяву про визнання легітимності Народної ради!
Заяву про невиконання бандитських законів 16 січня!
Заяву про незаконність дій Янук. та Азарова!
Звернення до президента - припинити террор народу!
... можно дополнить...
Если будет пресс прокуратуры и милиции, хотя бы уже будем видеть с чем нам нужно бороться.
Так же нужны контакты юристов, к которым могут обратиться те, у кого будут проблемы и контакты тех, кто сможет приехать если будут проблемы с молодыми людьми титушковатой внешности. Кто боится писать в открытую, пишите лично активистам движения.
Сегодня выйдет 15 людей, завтра утром 150, а вечером 1000. 1000 людей - уже можно что-то решать.
У Чернівцях на Центральній площі проведуть збори небайдужих
Re: У Чернівцях на Центральній площі проведуть збори небайду
Какой должен быть план.
На всякий случай пишу, что я не нарушаю законов про екстремизм и т.д. а пишу пример, какие бывают планы борьбы с режимом.
Пример плана борьбы с режимом.
1 єтап.
Организовуем завтра митинг с плакатами.
На одном с плакактов пишем. "Когда нас будет 1000, мы будем действовать!"
2 єтап.
Ждем когда нас будет приблизительно 1000 чел.
Бирем пример со Львова и Рівного.
3 єтап.
Если всередине будет много регионалов и все будут телиться и замусоливать как прошлый раз и не идти на серьйозные уступки, выгоняем регионалов, заставляя писать увольнительные. Заставляем опозиционных депутатов создать Чернівецьку Народну Раду, каторая сотрудничает с организацией Майдан, Народна Рада, и берет правления в свои руки.
Дежурим не менее 300 чел. под и в здании и не допускаем регионалов и кого не нужно.
На всякий случай пишу, что я не нарушаю законов про екстремизм и т.д. а пишу пример, какие бывают планы борьбы с режимом.
Пример плана борьбы с режимом.
1 єтап.
Организовуем завтра митинг с плакатами.
На одном с плакактов пишем. "Когда нас будет 1000, мы будем действовать!"
2 єтап.
Ждем когда нас будет приблизительно 1000 чел.
Бирем пример со Львова и Рівного.
3 єтап.
Если всередине будет много регионалов и все будут телиться и замусоливать как прошлый раз и не идти на серьйозные уступки, выгоняем регионалов, заставляя писать увольнительные. Заставляем опозиционных депутатов создать Чернівецьку Народну Раду, каторая сотрудничает с организацией Майдан, Народна Рада, и берет правления в свои руки.
Дежурим не менее 300 чел. под и в здании и не допускаем регионалов и кого не нужно.
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
була зранку з дівчатами сьогодні ( не позвонила, була шокована всім), хватило нас на 20 хв, прийшли,щоб вимагати кричати стояти відстоювати, але не йти відразу на штурм, нащо??!!, чому зразу не йшли на перемовини?,так наївно пишу , які можуть бути перемовити з бандитами, "ті" вчора не домовилися і тут так само, але спробувати спочатку мирно хочаб години до 4 можна було...., для моїх жіночих емоцій це виявилося занадто ,можете казати,що я слабохарактерна баба і нитік, але вибачте як є "лучше горькая правда...", розумію,що по іншому зараз просто нема як діяти і від цього ще страшніше за тих хто стоїть під ОДА, за тих хто в Києві,за країну.
Знаєте, коли бачила по відео як там на Грушевських барикадах захищають країну, я пишалася тими людьми, та зараз, побачивши зовсім крихітну напроти того що в Києві сутичку тут в нас, я розумію ще більше на стільки ті люди віддані і безстрашні (можливо в деякій мірі безбашені) , і я не просто тепер ними пишаюся це занадто мізерне тепер слово для них.
Хлопці, які сьогодні були і є там під ОДА, які поїхали до Києва будь-ласка бережіть себе, ви наші герої, без вас не буде країни, не буде спокою, не буде нічого.Я вас люблю.
Знаєте, коли бачила по відео як там на Грушевських барикадах захищають країну, я пишалася тими людьми, та зараз, побачивши зовсім крихітну напроти того що в Києві сутичку тут в нас, я розумію ще більше на стільки ті люди віддані і безстрашні (можливо в деякій мірі безбашені) , і я не просто тепер ними пишаюся це занадто мізерне тепер слово для них.
Хлопці, які сьогодні були і є там під ОДА, які поїхали до Києва будь-ласка бережіть себе, ви наші герої, без вас не буде країни, не буде спокою, не буде нічого.Я вас люблю.
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 15:33 користувачем oberig, всього редагувалось 6 разів.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Мені особисто заклики до штурму теж не подобаються ... і я абсолютно не розумію такий підхід ... .
Відстоювати свою позицію це одне .. а намагатися таким чином вплинути на владу -- дещо безглуздо .. , оскільки далеко не вона керує країною ... , а вона лише інструмент наживи нажаль в глибоко гнилій системі зі своїми поняттями про правила "гри" ... .
Відстоювати свою позицію це одне .. а намагатися таким чином вплинути на владу -- дещо безглуздо .. , оскільки далеко не вона керує країною ... , а вона лише інструмент наживи нажаль в глибоко гнилій системі зі своїми поняттями про правила "гри" ... .
Особисто я теж не в захваті від захоплень будівель.
Але давайте подивимось правді в очі.
1 Що було потрібно щоб ригіонали почали переговори?
Стрілянина на Грушевського, купа поранених і скалічених.
2 Що було потрібно щоб до переговорів долучився президент?
Вбивство людей, на барикадах і катування до смерті в лісах під Києвом
3 Що сталось як тільки оголосили перемиря?
президент розслабив булки і все переговорів немає, він заявляє представникам церков, що якщо мітингувальники не розійдуться мирно то влада застосує законні силові методи. До речі прямо перед цим до списку "законних" долучили вогнепальну зброю і водомети при мінусових температурах.
Захарченко заявив, що менти не будуть атакувати, якщо мітингувальники повернуться назадв стійло на Майдан Я б сказав що якщо відходити то і ментам і мітингувальникам.
Пшонка заявив, що попросить відпустити до суда заарештованих, якщо відійдуть назад. Але не гарантує що його "прохання" виконають. Вчора в судах заарештували захоплених автомайданівців.
Скажіть невже щоб він знову сів за стіл переговорів і не сказав, що він щось може зробить, а реально щось зробив, потрібні нові смерті?
Я вчора постив одну новину, але там документ був датований ще серединою грудня і я видалив, зараз запощу тут
http://espreso.tv/new/2014/01/24/mvs_pr ... i_zbroyeyu
Вони вирішили в війну погратись, що їм потрібно 4 млн патронів?
Я не бачу поступок на переговорах. Нормальним рішенням було б про те що відпускають під домашній ароешт ВСІХ затриманих. Зупиняють провадження в їхніх справах. Збирають групу переговорників з адвокатів, активістів і силовиків. Розбирають кожну справу і там де немає складу злочину справу закривають, людині компенсація, а ментів які затримували і фабрикували справу, прокурора який передавав сфабриковану справу і суддю. який ухвалив рішення про арешт за грати. ПРідстава кримінальне правопорушення яке класифікується як Службове підроблення 336 КК України. Щоб прискорити процес, ментів, прокурорів і судів, які переглянуть справи і самі відпустять затриманих просто догана, понижекня звань і компенсація з їхньої кишені.
Райони Києва закріпляють за окремими віділами міліції і якщо на цих рейонах відбудуться якісь сутички, пошкодження майна, керівників підрозділів які відповідають за закріплений район в відставку. Щоб менти не мали часу прикривати тітушок, а мусили реально захищати людей.
За це активісти зупиняють активні дії, не палять шини, просто стоять на барикадах, менти теж просто стоять.
Паралельно ведуться переговори політиками про уряд і інші політичні вимоги.
Ну це в загальних рисах. Цікаво почути пропозиції інших?
Але давайте подивимось правді в очі.
1 Що було потрібно щоб ригіонали почали переговори?
Стрілянина на Грушевського, купа поранених і скалічених.
2 Що було потрібно щоб до переговорів долучився президент?
Вбивство людей, на барикадах і катування до смерті в лісах під Києвом
3 Що сталось як тільки оголосили перемиря?
президент розслабив булки і все переговорів немає, він заявляє представникам церков, що якщо мітингувальники не розійдуться мирно то влада застосує законні силові методи. До речі прямо перед цим до списку "законних" долучили вогнепальну зброю і водомети при мінусових температурах.
Захарченко заявив, що менти не будуть атакувати, якщо мітингувальники повернуться назад
Пшонка заявив, що попросить відпустити до суда заарештованих, якщо відійдуть назад. Але не гарантує що його "прохання" виконають. Вчора в судах заарештували захоплених автомайданівців.
Скажіть невже щоб він знову сів за стіл переговорів і не сказав, що він щось може зробить, а реально щось зробив, потрібні нові смерті?
Я вчора постив одну новину, але там документ був датований ще серединою грудня і я видалив, зараз запощу тут
http://espreso.tv/new/2014/01/24/mvs_pr ... i_zbroyeyu
МВС просить армію допомогти зі зброєю
МВС просить Міноборони розглянути і вирішити питання щодо безоплатної передачі у сферу управління Внутрішніх військ окремих видів боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів
Міністерство внутрішніх справ України звертається до Міністерства оборони з проханням про безоплатну передачу окремих видів матеріально-технічних засобів, повідомляє ZN.ua.
Лист написаний 12 грудня 2013, підписано командувачем Внутрішніх військ МВС, генерал-лейтенантом Станіславом Шуляком .
За інформацією видання, 24 січня з ініціативи МВС питання було актуалізовано і міністерствам доручили прийняти відповідні рішення по цій заявці.
"Залишається скрутним стан забезпечення Внутрішніх військ матеріально-технічними засобами. Протягом останніх 10 років державним бюджетом не передбачалося виділення коштів для закупівлі боєприпасів і окремих видів майна тилу, некомплект яких суттєво впливає на стан бойової готовності і бойової підготовки", - йдеться у зверненні.
У сферу управління Внутрішніх військ просять передати наступні матеріально-технічні засоби:
9 мм пістолетних патронів - 4 000 000 штук;
14,5 мм патронів холостих - 150 000 штук;
40 мм зарядів ВОГ - 25 - 100 000 штук;
наметів УСБ - 56 - 200 комплектів ;
наметів УСБТ - 56 - 150 комплектів ;
кухонь причіпних КП- 125 (КП- 130 ) - 50 одиниць ;
термосів ТВН - 36 ( ТВН - 12 , Т- 6 ) - 1050 штук.

Вони вирішили в війну погратись, що їм потрібно 4 млн патронів?
Я не бачу поступок на переговорах. Нормальним рішенням було б про те що відпускають під домашній ароешт ВСІХ затриманих. Зупиняють провадження в їхніх справах. Збирають групу переговорників з адвокатів, активістів і силовиків. Розбирають кожну справу і там де немає складу злочину справу закривають, людині компенсація, а ментів які затримували і фабрикували справу, прокурора який передавав сфабриковану справу і суддю. який ухвалив рішення про арешт за грати. ПРідстава кримінальне правопорушення яке класифікується як Службове підроблення 336 КК України. Щоб прискорити процес, ментів, прокурорів і судів, які переглянуть справи і самі відпустять затриманих просто догана, понижекня звань і компенсація з їхньої кишені.
Райони Києва закріпляють за окремими віділами міліції і якщо на цих рейонах відбудуться якісь сутички, пошкодження майна, керівників підрозділів які відповідають за закріплений район в відставку. Щоб менти не мали часу прикривати тітушок, а мусили реально захищати людей.
За це активісти зупиняють активні дії, не палять шини, просто стоять на барикадах, менти теж просто стоять.
Паралельно ведуться переговори політиками про уряд і інші політичні вимоги.
Ну це в загальних рисах. Цікаво почути пропозиції інших?
Востаннє редагувалось 25 січня 2014, 12:01 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
Сейчас подвезу. Не остаемся в стороне там нужна поддержка.oberig писав:десь є список що потрібно людям в ОДА - їжа, шкарпетки, інші речі.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
(GS) ну і про потреби:
- рукавиці, теплий одяг, дрова, ковдри, матраци, їжа, електрочайники, пакети для сміття, робочі рукавиці, маски.
- ЛІКИ: обезболюючі (анальгін, кетанов); жарознижуючі (фармацитрон, парацетамол); пастилки для горла (будь-які); фурацелін (таблетки або розчин); вітаміни.
Звертатись на 2-й поверх в ОДА у прес-центр або за телефоном - 0958548404
https://www.facebook.com/cvforeu
- рукавиці, теплий одяг, дрова, ковдри, матраци, їжа, електрочайники, пакети для сміття, робочі рукавиці, маски.
- ЛІКИ: обезболюючі (анальгін, кетанов); жарознижуючі (фармацитрон, парацетамол); пастилки для горла (будь-які); фурацелін (таблетки або розчин); вітаміни.
Звертатись на 2-й поверх в ОДА у прес-центр або за телефоном - 0958548404
https://www.facebook.com/cvforeu