"Беркут", ласкаво просимо до пекла!"

Обговорення подій які трапились в Україні
Юрий Анатолич
Активіст

Re: "Беркут", ласкаво просимо до пекла!"

Повідомлення Юрий Анатолич » 14 грудня 2013, 23:42

Rassel писав: Я в це вірю. А ти Анатоліч дуже помиляєшся.
Я бы очень хотел ошибиться, хотя бы раз. Но почему то всегда выходит на мое...
L'exactitude est la politesse des rois.

superNick
Активіст
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення superNick » 14 грудня 2013, 23:44

Дельфин. Народ настроєний дуже рішуче, просто так не відступить. Єдине, що може зламати народ - це зрада людей на майдані так званою опозицією. ...а вони запросто можуть мати якісь сепаратні домовленості з януковичем.

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 14 грудня 2013, 23:57

superNick писав:Дельфин. Народ настроєний дуже рішуче, просто так не відступить. Єдине, що може зламати народ - це зрада людей на майдані так званою опозицією. ...а вони запросто можуть мати якісь сепаратні домовленості з януковичем.
На Майдані від 20% Львівських, а їм в порівнянні від нас, зрада троїци не завадить. Вони живуть ідеєю і завжди подають нам приклад і повштовх.
Востаннє редагувалось 14 грудня 2013, 23:58 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 15 грудня 2013, 00:02

Юрий Анатолич писав:
Rassel писав: Я в це вірю. А ти Анатоліч дуже помиляєшся.
Я бы очень хотел ошибиться, хотя бы раз. Но почему то всегда выходит на мое...
Анатоліч, якщо ти такий далекозорий, то вгадай цифру яку я загадав від 0 до 10. Я її відправив в п.м. нашому адміну. Якщо вгадаєш, то він це підтвердить. І тоді якщо вгадаєш, то я твоїм словам повірю.

bezb5
Зацікавлений

Повідомлення bezb5 » 15 грудня 2013, 00:04

а прикинь нашару угадает.

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 15 грудня 2013, 00:05

bezb5 писав:а прикинь нашару угадает.
цього не буде, бо Анатоліч не вміє відрізняти смиренність від безхребеття.
Востаннє редагувалось 15 грудня 2013, 00:21 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 15 грудня 2013, 03:13

Дельфин писав:
а от із плакатом на мосту - навіть не зрозуміло що хотіли цим сказати... В чому пекло? Беркут, якщо захоче знову всіх розтолкає копаючи по ногам ботами. Браваду не розумію - маєте воювати - воюйте, робіть пекло. Не воюєте - так навіщо типа "борзо виглядати".

Прикро - у нас радіють мирному протесу і не розуміють що він нічого не дає... Опозиція очолила революцію, щоб тримати її в правильному руслі, і щоб не дай бог оліграхи НЕ понеси збитки від цього, чи щоб олігархічне майно не постраждало в Києві. Ні-це ще не революція народу.
Ні плану дій в людей, ні плану дій в опозиції, ні користі від зібрання міліону людей, нічого... Слухав журналістів на Громадському які про це говрили і... сумвав, що це мені не здається. Що вони бачать те саме.

Владі пофігу-нехай сидять там хоч рік. А опозиція тримає їх в рамках потрібних владі. От така революція. як в тому анекдоті - "Яка країна, такі теракти"(с)
Славік. Хочу спробувати використати себе в своїй далекозорості.
Час іде, а написанне залишається. Якщо не вгадаю, то можете мене закидати камінням.
Не буде силового сценарію. Можливо додумаються до якоїсь афери за допомогою Пукіна, для введення надзвичайного стану, але це їм піде на "вінок".
Янукович вже вирив собі яму під склеп, єдине, що його друзі живцем туди ще поки не поспішають, але виходу у них вже немає.
Майдан своєю тривалістю привернув увагу всього світу і усі стали на його захист (окрім рашы) . Но це вже не так важливо, у нас Янукович завжди був під прикриттям олігархів.
А так як посипались погрози на рахунок блокування їх рахунків, то повір, вони усі затремтіли і зрадістю ради своїх зберігань пожертвують тим, що вже на сьогоднішній день для них практично нічого не коштує. Я думаю мене ти зрозумів. Чекаєм. :)

Також радий буду вислухати любі інші прогнози на рахунок даної ситуації.

Можу ще приблизно спробувати вгадати, якщо буде голосування до євросоюзу, то результати десь будуть такі-

до вступу в євросоюз-25%
Проти -40%
До мутного союзу- 20-25%
пофіг -5-8%
Востаннє редагувалось 15 грудня 2013, 03:20 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 15 грудня 2013, 10:05

Расел, особисто я проти рехферендуму, тому о з одного боку НІХЇТО не розказав людям про переваги і недоліки асоціації, а з іншого макументу про приєднання до МС взагалі в природі не існує, як можна голосувати за те чого немає і не відомо які умови там будуть прописані? Я б відсотки отримані на рехверендумі трішки змінив, якщо будуть після зміни Яника і ВСІЄЇ команди (тобто якщо знімуть йог то десь влітку не раніше), то твій результат цілком може бути і він реальний. Але якщо провести його зараз з ригіональними підрахуями, то Я б розставив відсотки так
до вступу в євросоюз-25-30%
Проти інтеграції з любими союзами -30%
До мутного союзу 30-35%
Запитання пофіг не буде будуть зіпсовані бюлетені і тд ;)
МС не виграє тільки тому, що Яник не хоче туди, а то вони нарахували б потрібну кількість голосів, піде він в МС тільки в випадку якщо медвепути дадуть грошенят йому на соціалку перед виборами, щоб зараз почати роздачу рожевих слонів, як він завжди перед виборами робив. От він зараз і в Китай їздив і повернувся з пустими кишенями. Про інвестиції смішно чути, по перше вони дуууже розтягнені в часі (а гроші потрібні вчора), а по друге не все там так прикольно як він сказав в Китаї. Йому мабуть це пояснитли після повернення, так як він в Україні не хвалився "здобутками". Поїздка в Сосі теж нічого не дала, тому він і засилає делегації куди тільки може...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 15 грудня 2013, 12:39

Зпрогнозувати? :?
От в чому справа - ЄВРОПА ОКРІМ РОЗМОВ НІЧОГО НЕ РОБИТЬ І НЕ РОБИЛА. Лукашенко сидить "в ізоляції" - і чим це йому заважає? А сидить там лише тому що Путіну це на руку. Ні, вони можуть звісно відмовити у візі пару раз... але то...

Блокування активів-це розмови. На це потрібні підстави - рішення європейських судів, розслідування.... а це тривалий процес. І хто піде проти російського газу в Європі? Європа борзіє і кричить до тих пір поки це не перестає подобатись Росії. Це все ГЕОПОЛІТИКА, а там все дуже складно і не знаючи всіх підводних каменів прогнозувати важко. Легше дивитись по фактам - як би Європа могла і хотіла то після другого втручання беркуту-УЖЕ би зробила щось. А так ідуть переговори, залякування олігархів. Олігахи, ніби, вже бояться, починають щось шевелитись. Але це все возня на публіку...

Чого може добитись опозиція в сумі із "міжнародною реакцією"?

1. У відставку президента я не вірю. Дострокові вибори його +ВР ? можливо... на наступний рік. :D А до того часу він ще репресії влаштує. *facepalm

2. Відставка прем'єра? Це ймовірно, але на користь Росії-я це писав. Просто відставка робить їх виконуючими обовязки і це нічого не міняє. А це знову на користь янику.
Премєра від опозиції не буде, тому що він не зможе сформувати уряд і працювати з яником і ВР.

3. Повернення до Євроінтеграції і підписання угоди? - Це не реально. Це громадянська війна. Принаймні, громадянські протистояння і остаточний розкол. Що, зову таки, на користь Путіну. Він вже давно хоче заполучити частину України. Референдум?-можливо. а толку з нього? Подивіться на цей "інтелектуальний рівень" на антимайдані...
Якщо ти не розумієшся на політиці і економіці - то може не потрібно заважати країні?????????????????? До того ж, там справді 80% економіки завязано на Росію... А ОЛІГАРХИ ГРОШІ В МОДЕРНІЗАЦІЮ ВКЛАДИТИ НЕ БУДУТЬ!!! Не для того вони їх крали. Їм би ще видушити трохи із заводів, поки вони не падають. І втікти туди, де живуть їх сімї і вчаться їх діти. І це точно не Україна.

4. Перевибори дострокові в найближчий час -дуже на руку владі. економіка рухне, і вони СПОКІЙНО спишуть все на Майдан. ВЛАДІ ВИГІДНО ЗАРАЗ ПІТИ - І ДИВТИСЬ ЯК РУШИТЬСЯ ЕКОНОМІКА, ЯКУ ВОНИ ПІДПИЛИЛИ. Це як було у свій час із Юлькою - вона гроші СССР роздала, гривню обвалила, боргів набрала, нічого з економікою не зробила хорошо, а коли її вигнали - сиділа і розказувала, як вона хотіла, а їй не дали. Як вона могла але їй не дали.

Те саме зробить Азаров - піде, коли все буде вже валитись і скаже що то винні "наступнікі" в краху і Майдан. Єдине, що трмає зараз владу біля корита, це АЛЧНІСТЬ. Бо хочеться ще хапнути трохи.
А накрали вони достатньо, щоб піти зі словами: "Ну якщо вам так хочеться, то ми підем".... :D А домовленості по передачі влади будуть, як завжди - не трогати попередників...

Я очікував мало ймовірного, але бажаного результату - народ влаштує такі фейерверки по всій країні, що олігархи надовго запамятають, що доводити не варто... Що потрібно ділитись і поважати своїх працівників.
Що на цій хвилі будуть прийняті кардинально нові закони і формат...

Будь який вихід із збереженням олігархічної країни - НІЧОГО НЕ МІНЯЄ. А олігархи ще не встигли відчути ризики від цього для себе... А розмови Європи - це лише натяки, що не треба каламутити ситуацію в Європі. Не більше.

От і дивись який буде результат. І що це дасть простим робітникам на олігархічному підприємстві під назвою "Україна". Я не знаю що прогнозувати, тому що не бачу куди йдемо. Поки ходимо взад-вперед по Майдану...
Востаннє редагувалось 15 грудня 2013, 12:50 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 15 грудня 2013, 13:36

Rassel писав: Анатоліч, якщо ти такий далекозорий, то вгадай цифру яку я загадав від 0 до 10. Я її відправив в п.м. нашому адміну. Якщо вгадаєш, то він це підтвердить. І тоді якщо вгадаєш, то я твоїм словам повірю.
Я не сказал что я экстрасенс. Да и угадать развитие событий намного проще, там вероятность не 1 из 11 как в твоем примере , а намного больше. Как пример можете глянуть мое предсказание жеребьевка украина-франции и результат игры). Хотите поиграть - можно. Пусть будет число 4.
L'exactitude est la politesse des rois.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”