У Чернівцях проведуть протестний марш
- perceptioN
- Активіст
Re: У Чернівцях проведуть протестний марш
а мені дивно що ця новина з'явилася тільки в копіпастному варіанті, тільки в "чернівецьких" новинарних сайтах і без посилань на "соц мережу" "організаторів" 

крик на площадях - это дешёвый и действенный пиар, работающий на руку заказчиков, меняющих одних покращенцив на других.
Власть, имхо должна быть настоящим ВОЛЕизъявлением народа, по восходящей (от начальников ЖЕКов до президента), а не результатом работы забугорных политтехнологий. Одни и те-же грабли в одно и то-же место бьют, только фантики на конфетке меняются
вот если во время следующих выборов "у прэзэденты" не прийдет 80-90% населения страны, а вместо этого соберётся на площадях и к этому моменту будет на руках конструктив, иерархия "народных избранников" - это уже что-то... но до такого единения нам ещё спать и спать..
Власть, имхо должна быть настоящим ВОЛЕизъявлением народа, по восходящей (от начальников ЖЕКов до президента), а не результатом работы забугорных политтехнологий. Одни и те-же грабли в одно и то-же место бьют, только фантики на конфетке меняются

вот если во время следующих выборов "у прэзэденты" не прийдет 80-90% населения страны, а вместо этого соберётся на площадях и к этому моменту будет на руках конструктив, иерархия "народных избранников" - это уже что-то... но до такого единения нам ещё спать и спать..
Востаннє редагувалось 02 вересня 2013, 09:51 користувачем kit, всього редагувалось 1 раз.
Ну не знаю про які ЖЕКи Ви кажете. ЖЕК №5 який обслуговує частину центру дааавно уже приватний, так і називається ПП Регіон-Центр, тому про яку тут владу може іти мова для мене загадка.....
Відносно ремонту доріг тут дехто розпинався, що все зроблять. Є знайомі в Облавтодорі, інфра від них НЕМАЄ ГРОШЕЙ НА ДОРОГИ. Працівники ходять замість латання ям чистять узбіччя. Чи буде в наступному місяці зарплата невідомо. Але все пучком, чекаємо невідомо на що.
Відносно не приходу виборців. Яник ініціював зміни до виборчого законодавства, здається вони не всі пройшли, але суть в тому що хотіли відмінити явку для визнання виборів, тобто прийде на дільницю 20% і проголосує з них 12 за одного кандидата- все вибори відбулися, владу обрано. Тому варіант не прийти на вибори, не зовсім правильний. Потім всі ж і будуть кричати от за мене хтось вибрав мене владу.
Відносно ремонту доріг тут дехто розпинався, що все зроблять. Є знайомі в Облавтодорі, інфра від них НЕМАЄ ГРОШЕЙ НА ДОРОГИ. Працівники ходять замість латання ям чистять узбіччя. Чи буде в наступному місяці зарплата невідомо. Але все пучком, чекаємо невідомо на що.
Відносно не приходу виборців. Яник ініціював зміни до виборчого законодавства, здається вони не всі пройшли, але суть в тому що хотіли відмінити явку для визнання виборів, тобто прийде на дільницю 20% і проголосує з них 12 за одного кандидата- все вибори відбулися, владу обрано. Тому варіант не прийти на вибори, не зовсім правильний. Потім всі ж і будуть кричати от за мене хтось вибрав мене владу.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- perceptioN
- Активіст
интересно, что мешает всем "желающим" повыступать собратся и создать партию - название не имеет значение, лидера выбрать можно не спеша и ко времени следующих выборов выступить со своим кандидатом?
отвечу сам: лень и результативная тупость :D
отвечу сам: лень и результативная тупость :D
Не торопитесь с выводами,всем кому партия нужна и есть деньги на ее содержание она у них есть,им нравится плескаться в дерьме ,а мне нужен чистый город,хорошие дороги и чиновники неберущие взяток,все остальное я сам сделаю,мне нахер ненужна никакая партия
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
медицина, міліція, освіта - нє?чистый город,хорошие дороги и чиновники неберущие взяток
Это производное от чиновников которые не берут взяток,kreativ писав:медицина, міліція, освіта - нє?чистый город,хорошие дороги и чиновники неберущие взяток
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Maxi
ну, от скажи мені чесно і саме ти, як ТС теми ж і, як я розумію - ідейно підтримуючий всю цю затію. думаєш, мітингом в Чернівцях можна вирішити ці проблеми?
ну, от скажи мені чесно і саме ти, як ТС теми ж і, як я розумію - ідейно підтримуючий всю цю затію. думаєш, мітингом в Чернівцях можна вирішити ці проблеми?

Буду предельно откровенен,надо с чегото начать,надо дать людям почуствовать,что они ответственны,так ,мой друг,рождается гражданское общество.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
в рімейку твору Томаса Мора хібаMaxi писав:так ,мой друг,рождается гражданское общество.