КУПЛЮ АВТО
Re: КУПЛЮ АВТО
У мене перша машина була ЗАЗ 968М, батьки взяли щоб не жалко було убивати, взяли +- за 500$ з рідним пробігом 16 000 км, відкатав 4 роки, всім раджу, ремонтував тільки ходову і то раз за 4 роки) ціна питання 300 грн з роботою. Всім раджу, за 500$+- можна найти не убитий. Завдяки ньому навчився їздити на будь-якій машині без проблем.
- ATB trans
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 7 разів
От мені цікаво що всі вперлися в слова "вчитися їздити" ???
таке враження що на дешевій ти навчишся крутити баранку а от на дорожчій ні
що треба 2 освіти щоб навчитися
мабуть тьолки що катаються на новеньких Х6 та Land Cruiser також починали з якихось фіатів чи Фордів Да ? що не можуть/не вміють здати назад
Я недавно бачив як дівчина робила розворот це було пєчально :(
розгубилася, не знала в який бік їхати щоб розворот почати
падруга вийшла показує куди їй і як
та теж вийшла і двоє дивляться в яку сторону крутити а куди повертати
Б@я . я з одного заходу роблю розворот
таке враження що на дешевій ти навчишся крутити баранку а от на дорожчій ні

мабуть тьолки що катаються на новеньких Х6 та Land Cruiser також починали з якихось фіатів чи Фордів Да ? що не можуть/не вміють здати назад

та теж вийшла і двоє дивляться в яку сторону крутити а куди повертати

- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
Новый русский звонит другу:ATB trans писав:От мені цікаво що всі вперлися в слова "вчитися їздити" ???
таке враження що на дешевій ти навчишся крутити баранку а от на дорожчій ні![]()
мабуть тьолки що катаються на новеньких Х6 та Land Cruiser також починали з якихось фіатів чи Фордів Да ? що не можуть/не вміють здати назад![]()
та теж вийшла і двоє дивляться в яку сторону крутити а куди повертати![]()
![]()
- Слушай, мерс заглох, что делать?
- А ты стёкла протирал?
- Да.
- Ногой по колесу бил?
- Ну конечно же да.
- Капотом хлопал? - Да
- Ну тогда я не знаю чё она не заводится!
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Машинка не беленькая, маленькая случайно?ATB trans писав:
![]()
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Зрозуміло, що Ваз це корч, але з таким обрізаним бюджетом тільки він як варіант. І, ще як писали слід звернути увагу на Таврію. Як для першої машинки підійде ідеально, краща за копійку в 100 разів.
а шо форд хуй*ова машина????? от в мене ескорт 1.6 d розхід по місту 5-6 літрів!!катаюсь вже другий рік все окATB trans писав:От мені цікаво що всі вперлися в слова "вчитися їздити" ???
таке враження що на дешевій ти навчишся крутити баранку а от на дорожчій ні![]()
мабуть тьолки що катаються на новеньких Х6 та Land Cruiser також починали з якихось фіатів чи Фордів Да ? що не можуть/не вміють здати назад![]()
![]()

0507102702
я б не сказав! жижка краще в 100 разTrentemoller писав:Зрозуміло, що Ваз це корч, але з таким обрізаним бюджетом тільки він як варіант. І, ще як писали слід звернути увагу на Таврію. Як для першої машинки підійде ідеально, краща за копійку в 100 разів.

0507102702
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
ну у автора и аппетит. Москвич не хочу, таврии гниют... ну то подкопи ещё зо 30 000 баксов и купи мерседес - он так быстро не гниёт.
А москвич сцуко зверь! У моего отца был москвич 2140 - так он столько на нём наездил, что пипец. Друг вот сейчас имеет такой москвич, так ты бы видел, как Серый даёт тому москвичу просраться! Он его по таким лесным тропинкам и лужам гнал, что аж стрёмно было.
А москвич сцуко зверь! У моего отца был москвич 2140 - так он столько на нём наездил, что пипец. Друг вот сейчас имеет такой москвич, так ты бы видел, как Серый даёт тому москвичу просраться! Он его по таким лесным тропинкам и лужам гнал, что аж стрёмно было.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Москвіч не скоро не гниє, задній міст на ресорах - можна 300 кг картоплі грузити, потужний, салон - майже волга, куди там жигулям та тавріям ;)Александр_ua писав:так щось чув таке шо таврії гниють скоро, я склоняюсь більше до ВАЗ 2101, чи 2106
а 2140 так взагалі красавчикNero писав:ну у автора и аппетит. Москвич не хочу, таврии гниют... ну то подкопи ещё зо 30 000 баксов и купи мерседес - он так быстро не гниёт.