.
Re: Вводят ответственность за неправильную парковку
Лучше бы запретили парковаться где попало, так что не пройти не проехать.
Ну так в ПДР і заборонено паркуватись в багатьох місцях. Тільки от хто виконує ці самі ПДР. І коли хтось бачив як дайці штрафують за парковку на мостах, прямо на перехрестях, на пішоходних переходах і тротуарах, там де не залишається 2 метра пішоходжм.Игорь В. писав:Лучше бы запретили парковаться где попало, так что не пройти не проехать.
Як завжди ні про щоSamson писав:Запретили бы парковку возле и вокруг жилых домов спальных районов!
А то хаты нету, гаража нету, жестянку на газон ставит...панаехали!
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
-
krysmars
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Но не все об этом знаютelectron писав:До речі парковка на газонах вже заборонена.Пункт 15,10[/b] є http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/130 ... 0%BF/page3
Скоріше не хочуть знати. Я ще ніразу не бачив щоб дайці виписували штрафи за не правильне паркування. Я наприклад знаю один міст в Чернівцях де 6 днів на тиждень люди не просто залишають авто на стоянку, а залишають в 2 ряда і меньше ніж 10 м від перехресття. Чим порушують одразу 3 пункта ПДР і це все роками. Дайці там регулярно пасуться ловлять водіїв на не правильному проїзді перехресття, а от не правильної парковки "не помічають". Дане відео ще раз підтверджує що самі дайці показують приклад, як потрібно виконувати ПДР.krysmars писав: Но не все об этом знают
Роби добро і кидай його в воду,
.