Актив форуму - обговоримо
Re: Актив форуму - обговоримо
я проти......думаю ця фішка тільки для тематичних форумів. а так як у нас всенародний то думаю це буде утискати інших користувачів. також буде холівар кого брати в ці "старожили". думаю в кінці-кінців в "старожили" будуть потрапляти по "мазі"....на всіх інакодумців буде Свята Інквізи́ція
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
ну в принципі ідея хороша, але думаю у нас і так є 5 адмінів, цього вистачає, а робити окремо закритий розділ для цих 5 людей немає змісту...бо людей на форумі не так багато щоб було ще з кого вибирати...бо на старому форумі(не самому старому, а той що був до цього :) ), як мені здавалося від сили 20-30 людей але в кожного по 10 мультів.
Не думаю, що в кожного. В мене, наприклад, не було ні одного. Потреби не було.tarik писав:ну в принципі ідея хороша, але думаю у нас і так є 5 адмінів, цього вистачає, а робити окремо закритий розділ для цих 5 людей немає змісту...бо людей на форумі не так багато щоб було ще з кого вибирати...бо на старому форумі(не самому старому, а той що був до цього :) ), як мені здавалося від сили 20-30 людей але в кожного по 10 мультів.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
ну в мене теж не було...але є люди в яких було і по 5 мультів, і я до останнього чесно вірив що це різні користувачі :D дехто навіть щоб не спалитися, на один аккаунтах писали по російськи, а на інших по українськи))))
от придурки, йо-ма -йоtarik писав: на один аккаунтах писали по російськи, а на інших по українськи))))
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........

[quote="Дельфин"]Я просто викладу досвід. Вирішувати Вам. На 99% знаю чим закінчиться, але...
Призначення
Актив форуму - ЗАКРИТА група в ЗАКРИТОМУ розділі, який не бачть ніхто крім учасників активу.
Актив форуму - група користувачів узгоджує і обговорює з МОДЕРАТОРАМИ(Адміністрацією) основні рішення на форумі відносно треба/не треба, будуть/не будуть нововвдення.
Да давайте выберем комсомольских активистов которые будут помогать (стучать,задницу лизать и прогинаться) партийным босам:) ох уж эти активисты - БЫЛО УЖЕ ЭТО ВСЕ В ПРОШЛОМ ВЕКЕ-ХВАТИТ!!!
Призначення
Актив форуму - ЗАКРИТА група в ЗАКРИТОМУ розділі, який не бачть ніхто крім учасників активу.
Актив форуму - група користувачів узгоджує і обговорює з МОДЕРАТОРАМИ(Адміністрацією) основні рішення на форумі відносно треба/не треба, будуть/не будуть нововвдення.
Да давайте выберем комсомольских активистов которые будут помогать (стучать,задницу лизать и прогинаться) партийным босам:) ох уж эти активисты - БЫЛО УЖЕ ЭТО ВСЕ В ПРОШЛОМ ВЕКЕ-ХВАТИТ!!!
Телефонист-пятицентовый ...
А вы чей мульт?)))Mustang писав:У карамбы уже 15 мультов.
Мне идея нравится, да и вообще все что ново - вызывает интерес.
Но давайте рассуждать логически, думаю что в Актив форума должны входить только модеры, а не просто "уважаемые форумчане"
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
НІ. Якщо тільки модери - це тільки позиція адміністрації. Якщо важливе рішення - потрібно узгоджувати із користувачами. Я писав - це зразок демократичного форуму.
Якщо тільки адмін слідкує за порядком - це монархія. Все залежить від того - чи хоче адмін монархії, чи згідний він на демократію.
Єдине, чим відрізнятиметься це від нашого демократичного бардаку в країні - в обговоренні не приймають участі всі кому не лінь, і кому хочеться щось запостити.
Всю історію людства - великими і розвинутими цивілізаціями керувала рада старійшин. А коли треба було зробити срач - дозволяли демосу обговорювати важливі питання.
Якщо тільки адмін слідкує за порядком - це монархія. Все залежить від того - чи хоче адмін монархії, чи згідний він на демократію.
Єдине, чим відрізнятиметься це від нашого демократичного бардаку в країні - в обговоренні не приймають участі всі кому не лінь, і кому хочеться щось запостити.
Всю історію людства - великими і розвинутими цивілізаціями керувала рада старійшин. А коли треба було зробити срач - дозволяли демосу обговорювати важливі питання.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!