Ты не в ту комнату регисрации зашел.karamba писав:- мне при регистрации ответило что занято
Старожили форуму - сюди!
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Re: Старожили форуму - сюди!
Правильно, а то снова развели тут ромашку - любит на любит !
Не так страшен день 21 декабря, как всеобщее похмелье 22-го.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Я би хотів по темі топіка, якщо це комусь цікаво в цій темі...
Я не знаю чому це не реалізується тут. Може двіжок не дозволяє. Може модератори не хотять. Може це просто тупо нікому не треба. Я кажу не про модераторську раду.
Першу десятку активних і адекватних старожилів цього форуму можна перерахувати хоть зараз. Всі інші в закриту групу приймаються по рішенню цієї закритої групи. Новачки потрапляють туди за поданням старожила і за його протекції і гарантії адекватності новачка.
Ця група скдадатиметься не з усіх хто "довго" чи "багато" написав, а з тих, кого вважають адекватним для прийняття важливих рішення для форуму. Група узгоджує і обговорює з МОДЕРАТОРАМИ основні рішення на форумі відносно треба/не треба, будуть/не будуть нововвдення.
Така активна група є в кожного профільного форуму. Я це не вигадав. Я сам проходив такий шлях.
Але ця ідея тут не буде реалізована.
Ідея чудова. Але... маємо що маємо.
І дивлячись по свіжим темам і постам - маємо те, що мали.
Сумно...
Я не знаю чому це не реалізується тут. Може двіжок не дозволяє. Може модератори не хотять. Може це просто тупо нікому не треба. Я кажу не про модераторську раду.
Першу десятку активних і адекватних старожилів цього форуму можна перерахувати хоть зараз. Всі інші в закриту групу приймаються по рішенню цієї закритої групи. Новачки потрапляють туди за поданням старожила і за його протекції і гарантії адекватності новачка.
Ця група скдадатиметься не з усіх хто "довго" чи "багато" написав, а з тих, кого вважають адекватним для прийняття важливих рішення для форуму. Група узгоджує і обговорює з МОДЕРАТОРАМИ основні рішення на форумі відносно треба/не треба, будуть/не будуть нововвдення.
Така активна група є в кожного профільного форуму. Я це не вигадав. Я сам проходив такий шлях.
Але ця ідея тут не буде реалізована.
Ідея чудова. Але... маємо що маємо.
І дивлячись по свіжим темам і постам - маємо те, що мали.
Сумно...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Дельфин, хорошая идея! Создай тему и будем развивать.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- advanced member
- Поважний користувач
идея хорошая, но я скорее против разделения посетителей.
получается что нужно что то усложнять, а усложнять как правило наши люди не хотят.
получается что нужно что то усложнять, а усложнять как правило наши люди не хотят.
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Суспільство завжди ділилось на різні прошарки, в різні часи і в різних суспільствах. Тому, така собі "Рада Старійшин (Актив) Форуму", могла б принести тільки користь для Форума, у разі її створення.karamba писав:идея хорошая, но я скорее против разделения посетителей.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
мені теж зразу писало що мій нік зайнятий, але потім попробував ще пару раз і вже прийняло :)karamba писав:я думаю що не всі погодяться. а так то ідея хороша.
доречі оригінальний нік karam6a вже занятий, так шо то не Я! :(
УГУ ДАВАЙТЕ СОЗДАДИМ КАБИНЕТ МИНИСТРОВ,ВЕРХОВНУ РАДУ НУ А ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ ТОЕСТЬ МЫ ПРОСТЫЕ ФОРУМЧАНЕ -ОБЫЧНЫЙ ЭЛЕКТОРАТ (ТОЕСТЬ БЫДЛО:)superNick писав:Як ви на рахунок того, щоб старожили форуму мали якісь привілеї по відношенню до новачків та мультів?
Телефонист-пятицентовый ...