phpBB [video]
Моя философия для счастливой жизни | Сэм Бернс
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: Моя философия для счастливой жизни | Сэм Бернс
Без субтитрів - нічого не ясно13ый воин писав:все понятно
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
ватный присутствует-надо выбрать имхо.kreativ писав:Без субтитрів - нічого не ясно13ый воин писав:все понятно

убив 25 хв щоб хоч трохи завантажилось... і то англійською мовою. тут не всі поліглоти (німецькою я б ще хоч шось зрозумів). якщо такі всі розумні то хоч моглди попередити що відео без перекладу. чи ви гадаєте на румунському кордоні скрізь вай фай? Нах таке викладувати без жодних поміток? якщо такі розумні то дивіться на здоров"я а не морочте звичайним громадянам голову. давайте наступного разу відео китайською мовою з арабськими субтитрами
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1833 рази
- Подякували: 437 разів
- Контактна інформація:
17-річний Сем Бернс помер у США від рідкісного захворювання, від якого організм передчасно старів.
Бернс страждав рідкісною хворобою - прогерією. Медики фіксують лише один випадок такого захворювання на мільйон осіб.

Хлопець був героєм документального фільму «Життя з точки зору Сема». Кінострічка розповідає про особливості життя підлітка «у віці», вона була номінована на премію «Оскар» і була дуже популярною серед глядачів.
Ген, що відповідає за прогерію, був виведений понад 10 років тому, проте захворювання і досі залишається невиліковним. Люди, які страждають від передчасного старіння, живуть в середньому 13 років.
Бернс страждав рідкісною хворобою - прогерією. Медики фіксують лише один випадок такого захворювання на мільйон осіб.

Хлопець був героєм документального фільму «Життя з точки зору Сема». Кінострічка розповідає про особливості життя підлітка «у віці», вона була номінована на премію «Оскар» і була дуже популярною серед глядачів.
Ген, що відповідає за прогерію, був виведений понад 10 років тому, проте захворювання і досі залишається невиліковним. Люди, які страждають від передчасного старіння, живуть в середньому 13 років.
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
в окне настройки нажмите субтитры ОН и руский
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber