ГАИ Черновцы. Тотальный шмон на посту Атаки.

hazajin
Активіст
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 5 разів

ГАИ Черновцы. Тотальный шмон на посту Атаки.

Повідомлення hazajin » 20 липня 2014, 13:10

phpBB [video]

bruno
Зацікавлений

Re: ГАИ Черновцы. Тотальный шмон на посту Атаки.

Повідомлення bruno » 20 липня 2014, 13:22

у мене дещо інакше ставлення до цього, я розумію, що менти сильно дуже себе уже ставлять і це треба присікати, але в такій ситуації, в якій зараз держава то нічого дивного в цьому нема, бо ми прикордонна область, там проходить стратегічний міст і якщо вже хочуть перевірити, що провозить та чи інша машина, то спокійно можна показати , а не розповідати, що і де по закону!!!!! пропоную брати ці камери і їхати на схід і там розповідати що і як по закону повинно робитися!!!!!!!!! це моя особиста думка!!!!!!!!! тимбільше це пост ДАІ а не в лісосмузі сховані менти!!!
послуги адвоката(не громадянство) - кримінал, цивільне, сімейне, трудове, виконавча служба, банки...095-134-28-94

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 20 липня 2014, 13:31

Молодці. Тільки чи зупинить це беспредел?.... Тиждень-два назад на Воробкевича стояли "красавци", чого стояли-не зрозуміло. зупиняли кого хотіли.
Зупинили одного, унуюхали ЗАПАХ того, що він вчора ввечері випив. Хлопець не досвідчений, злякався. що в нього запах, визнав, що вчора ввечері випив. ...Договрились із гайці із ним за 2 тис грн щоб без протоколу, залишив їм права, повинен був на наступний день викупити, протоколу не було....
Нажаль дізнався про це пізно...

Так от така у нас НОВА міліція із старими обличчями. А в Атаках регулярний рекет.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 20 липня 2014, 13:34

bruno писав:у мене дещо інакше ставлення до цього, я розумію, що менти сильно дуже себе уже ставлять і це треба присікати, але в такій ситуації, в якій зараз держава то нічого дивного в цьому нема, бо ми прикордонна область, там проходить стратегічний міст і якщо вже хочуть перевірити, що провозить та чи інша машина, то спокійно можна показати , а не розповідати, що і де по закону!!!!! пропоную брати ці камери і їхати на схід і там розповідати що і як по закону повинно робитися!!!!!!!!! це моя особиста думка!!!!!!!!! тимбільше це пост ДАІ а не в лісосмузі сховані менти!!!
Зараз схожу візьму знайомого участковго і ми обшукаємо вдвох твою квартиру. Подивмось де в тебе що лежить...
А чому ні? Ми прикодонна област, а рапом в тебе штаб сепаратистів і ти між трусами ховаєш гранати. Давай адресу, приїдемо подивимось . А будеш багато вознікати при обшуку найдемо в тебе патрон.... :D Потім викличимо свідків, зафіксуємо і будеш ти в сізо розповідати що тобі підкинули... А чо? час не спокійний а тут пі боком нейтралізували сепаратиста.
Востаннє редагувалось 20 липня 2014, 13:36 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

Jaba
Новачок

Повідомлення Jaba » 20 липня 2014, 13:36

Підтримую bruno.
Треба враховувати час, в якому ми зараз живемо. Ми теж протягом останніх місяців перетинали зазначений пост. Машину зупиняли, просили відкрити багажник - просто заглянули - нічого не "шманали" й відпустили бажаючи щасливої дороги. Навіщо псувати нерви собі й людям, які на роботі. Вони ж не заради просто причепитися. А якщо в область завезуть БУК в багажнику (сарказм) або щось подібне - всі будут кричати: "А де наші силовики, чому пропустили?!". Так, що вважаю, наші громадяни в нинішніх умовах, можуть потерпіти маленькі незручності для загальної безпеки.
P.S. це не стосується випадків дійсно хамського й протизаконного поводження наших силовиків й даїшників, які, я згідна, потрібно висвітлювати й присікати.
Востаннє редагувалось 20 липня 2014, 13:36 користувачем Jaba, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 20 липня 2014, 13:37

Jaba, та не вопрос. давай і свою адресу також. В тебе також прийдуть люди і зроблять обшук. Може ти новий міністр культури Буковинської народної республіки?

*balabol*

PS важко підтримувати правову культуру серед ПОВОГО безкультур"я серед населення. Нафік не потрібний нікому закон ПОКИ не взяли його за дупу менти. Є ЗАКОННА процедура, чому б по закону не оглядати, а????
Востаннє редагувалось 20 липня 2014, 13:40 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.

warlock
Досвідчений
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення warlock » 20 липня 2014, 13:42

согласен, беспридел со стороны ментов нужно заканчивать и не сваливать это на ситуацию в стране, если есть необходимость, для выявления террористов, создать соответствующий закон и на основании него устраивать шмон, а то закона нет. беспридел есть, в моей практике были тоже случаи, когда работники гаи, пытались развести на бабки, выдумывая какие-то ложные основания или без оснований, на машине без мигалок, зажали моего товарища на переезде, когда он перегонял мой мотоцикл с ремонта среди ночи, когда я подъехал, все сразу разрулилось, не будет в этой стране порядка, если требовать быть законопослушным гражданам, а ментам или чиновника не соблюдать законы придумывая отмазки
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 20 липня 2014, 13:44

автор молодец!так держать.щемите дальше этих дармоедов.
гонору сейчас у них заметно поубавилось,особенно если спросить-"че нада!?"
бруно ,ваши доводы беспочвенны.даже если кто то захочет взорвать мост,кто их оставновит ?-эти трое с огурцом в кобуре?
про ваше выражение о востоке,ваще молчу.

kol
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення kol » 20 липня 2014, 13:45

Зауважу наступне:
- якщо хочемо побудувати правову державу, то треба діяти правовими методами. Якщо проводиться операція, яка дозволяє обшуки, то, за необхідності, можна спинити інших водіїв для залучення в якості понятих і діяти за процедурою.
- людина в праві відмовитись показувати багажник. Якщо його дійсно необхідно оглянути, то треба не відпускати скандалістів, а проводити обшук за процедурою.
Звідси можна зробити висновок, що не дуже й треба було- значить просто шукали як доколупатись. Те, що хтось "на роботі", не дає йому права порушувати процедури.

Jaba
Новачок

Повідомлення Jaba » 20 липня 2014, 13:49

Дельфин писав:
bruno писав:у мене дещо інакше ставлення до цього, я розумію, що менти сильно дуже себе уже ставлять і це треба присікати, але в такій ситуації, в якій зараз держава то нічого дивного в цьому нема, бо ми прикордонна область, там проходить стратегічний міст і якщо вже хочуть перевірити, що провозить та чи інша машина, то спокійно можна показати , а не розповідати, що і де по закону!!!!! пропоную брати ці камери і їхати на схід і там розповідати що і як по закону повинно робитися!!!!!!!!! це моя особиста думка!!!!!!!!! тимбільше це пост ДАІ а не в лісосмузі сховані менти!!!
Зараз схожу візьму знайомого участковго і ми обшукаємо вдвох твою квартиру. Подивмось де в тебе що лежить...
А чому ні? Ми прикодонна област, а рапом в тебе штаб сепаратистів і ти між трусами ховаєш гранати. Давай адресу, приїдемо подивимось . А будеш багато вознікати при обшуку найдемо в тебе патрон.... :D Потім викличимо свідків, зафіксуємо і будеш ти в сізо розповідати що тобі підкинули... А чо? час не спокійний а тут пі боком нейтралізували сепаратиста.
Знову ж таки це буде незаконна підстава, а ми мріємо жити в країні, де дотримуються закону. Чим Дельфін буде краще за тих самих гайців?
Я розповіла, про те як нас зупиняли - зайняло це часу 1 хв. й вважвю, що то не було трагедією.

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”