Проблема облисіння
Проблема облисіння
Доброго дня. Підскажіть будь ласка куди в чернівцях можна звернутися з проблемою облисіння? Мені лише 19 років а вже досить помітні залисини з боків (лобні залисини). Можливо хтось є з такою ж проблемою, поділіться своїми методами боротьби з цим. Дякую! :(
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази

- Контактна інформація:
Re: Проблема облисіння
хм..ну у мене вроді теж лобні залисини є...Але я не полисів, у мене так завжди було, це напевно просто так волосся росте...мені це не сильно заважає :)
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Эндокринолог. Хотя генетически бывает это нормой. Но, не значит что вы биологически стары. У меня один друг, рано облысел, хотя в вашем возрасте.... Идите к эндокринологу. Анализы безболененые. Кровь на несколько тестов.
Це в мене мабуть генетичне. В тата також така проблема. Але йому вже 40 а мені лише 19. Дуже переймаюся через це. Але мабуть прийдеться змиритися, хоча сподіваюся на чудо
Це в мене мабуть генетичне. В тата також така проблема. Але йому вже 40 а мені лише 19. Дуже переймаюся через це. Але мабуть прийдеться змиритися, хоча сподіваюся на чудо
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
нормальне у вас волосся,якщо не подобається налисо і ніяких проблем.
Автору 19 р., я так розумію він боїться не подобатися дівчатам,так от, автор, залисини на голові для дівчат не проблема, проблема це "залисини на мозку".
А лисина багатьом дуже навіть личить ;),а ще більше личить впевненість в собі.
Автору 19 р., я так розумію він боїться не подобатися дівчатам,так от, автор, залисини на голові для дівчат не проблема, проблема це "залисини на мозку".
А лисина багатьом дуже навіть личить ;),а ще більше личить впевненість в собі.
Востаннє редагувалось 17 жовтня 2013, 13:28 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази

- Контактна інформація:
так як в тебе це в принипі ще не погано...в мене в багатьох знайомих так волосся росте, це не облисіння, це просто така форма росту волосся
Ха-ха. Бачу герою цього відео дуже допомоглоtarik писав:ну але як варіант...можеш спробувати
- Юрий Анатолич
- Активіст