Форсунки!

Відповісти
Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Форсунки!

Повідомлення Tyrex7 » 25 грудня 2015, 12:17

Хто знає толкових автомайстрів, щоб зняти/поставити форсунки на дизельний двигун?
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Re: Форсунки!

Повідомлення Nero » 26 грудня 2015, 00:06

кум мій може це зробити)

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 26 грудня 2015, 14:17

Nero писав:кум мій може це зробити)
Я так розумію, це на Синельникова. Просто вже 2-э людей не дуже відгукувалися про сервіс, що по ціні, що по якості. Можливо там є не один майстер. Хз. В мене досвіду немає. Знаю ще декілька т. де роблять форси, але там немає механіка для зняти/поставити.

Симон Петлюра

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 26 грудня 2015, 16:45

якщо просто зняти\поставити - в тебе вдома навіть це зробить
По саме сервісу - так, там дорого, але якість робіт хороша, я туди віддаю на ремонт своє Віто і то не по знайомству, а просто, як клієнт, бо потрібну роботу мій кум не може зробити, він саме механік на зборку\розборку\заміну\чистку. А на стенд, діагностування, регулювання - то інші люди робитимуть.

inkognito
Активіст
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 10 разів

Повідомлення inkognito » 28 грудня 2015, 10:14

Був два рази ни Синельникова з принципу "якщо людина помилилась дай другий шанс" обидва рази не задоволений абсолютно! останнього разу взагалі зняли клапанну кришку при чому я сам казав поставити нову прокладку поставили на стару поки від них доїхав додому половину масла видавило пішов за прокладкою почав міняти сам так вияснилось що позривали половину шпильок. Також якщо будуть рекомендувати Ентузіастів теж ніяково( теж два рази і два не задоволений при чому і знайомі були теж залишились не задоволені один з них хвалив Івеко сервіс, але сам не був на ньому тому сказати нічого не можу.

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 29 грудня 2015, 22:48

inkognito писав:Був два рази ни Синельникова з принципу "якщо людина помилилась дай другий шанс" обидва рази не задоволений абсолютно! останнього разу взагалі зняли клапанну кришку при чому я сам казав поставити нову прокладку поставили на стару поки від них доїхав додому половину масла видавило пішов за прокладкою почав міняти сам так вияснилось що позривали половину шпильок. Також якщо будуть рекомендувати Ентузіастів теж ніяково( теж два рази і два не задоволений при чому і знайомі були теж залишились не задоволені один з них хвалив Івеко сервіс, але сам не був на ньому тому сказати нічого не можу.
А Ентузіастів, це у Ігоря?

Симон Петлюра

inkognito
Активіст
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 10 разів

Повідомлення inkognito » 31 грудня 2015, 22:11

Tyrex7 писав:
inkognito писав:Був два рази ни Синельникова з принципу "якщо людина помилилась дай другий шанс" обидва рази не задоволений абсолютно! останнього разу взагалі зняли клапанну кришку при чому я сам казав поставити нову прокладку поставили на стару поки від них доїхав додому половину масла видавило пішов за прокладкою почав міняти сам так вияснилось що позривали половину шпильок. Також якщо будуть рекомендувати Ентузіастів теж ніяково( теж два рази і два не задоволений при чому і знайомі були теж залишились не задоволені один з них хвалив Івеко сервіс, але сам не був на ньому тому сказати нічого не можу.
А Ентузіастів, це у Ігоря?
Так у Ігоря(

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 01 січня 2016, 15:18

Хм. Мені там ТНВД робили ( ремкомплект резинок міняли). Все ок було.

Симон Петлюра

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”