Форсунки!
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Форсунки!
Хто знає толкових автомайстрів, щоб зняти/поставити форсунки на дизельний двигун?
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Tyrex7
- Експерт
Re: Форсунки!
Я так розумію, це на Синельникова. Просто вже 2-э людей не дуже відгукувалися про сервіс, що по ціні, що по якості. Можливо там є не один майстер. Хз. В мене досвіду немає. Знаю ще декілька т. де роблять форси, але там немає механіка для зняти/поставити.Nero писав:кум мій може це зробити)
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
якщо просто зняти\поставити - в тебе вдома навіть це зробить
По саме сервісу - так, там дорого, але якість робіт хороша, я туди віддаю на ремонт своє Віто і то не по знайомству, а просто, як клієнт, бо потрібну роботу мій кум не може зробити, він саме механік на зборку\розборку\заміну\чистку. А на стенд, діагностування, регулювання - то інші люди робитимуть.
По саме сервісу - так, там дорого, але якість робіт хороша, я туди віддаю на ремонт своє Віто і то не по знайомству, а просто, як клієнт, бо потрібну роботу мій кум не може зробити, він саме механік на зборку\розборку\заміну\чистку. А на стенд, діагностування, регулювання - то інші люди робитимуть.
-
inkognito
- Активіст
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 10 разів
Був два рази ни Синельникова з принципу "якщо людина помилилась дай другий шанс" обидва рази не задоволений абсолютно! останнього разу взагалі зняли клапанну кришку при чому я сам казав поставити нову прокладку поставили на стару поки від них доїхав додому половину масла видавило пішов за прокладкою почав міняти сам так вияснилось що позривали половину шпильок. Також якщо будуть рекомендувати Ентузіастів теж ніяково( теж два рази і два не задоволений при чому і знайомі були теж залишились не задоволені один з них хвалив Івеко сервіс, але сам не був на ньому тому сказати нічого не можу.
- Tyrex7
- Експерт
А Ентузіастів, це у Ігоря?inkognito писав:Був два рази ни Синельникова з принципу "якщо людина помилилась дай другий шанс" обидва рази не задоволений абсолютно! останнього разу взагалі зняли клапанну кришку при чому я сам казав поставити нову прокладку поставили на стару поки від них доїхав додому половину масла видавило пішов за прокладкою почав міняти сам так вияснилось що позривали половину шпильок. Також якщо будуть рекомендувати Ентузіастів теж ніяково( теж два рази і два не задоволений при чому і знайомі були теж залишились не задоволені один з них хвалив Івеко сервіс, але сам не був на ньому тому сказати нічого не можу.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
inkognito
- Активіст
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 10 разів
Так у Ігоря(Tyrex7 писав:А Ентузіастів, це у Ігоря?inkognito писав:Був два рази ни Синельникова з принципу "якщо людина помилилась дай другий шанс" обидва рази не задоволений абсолютно! останнього разу взагалі зняли клапанну кришку при чому я сам казав поставити нову прокладку поставили на стару поки від них доїхав додому половину масла видавило пішов за прокладкою почав міняти сам так вияснилось що позривали половину шпильок. Також якщо будуть рекомендувати Ентузіастів теж ніяково( теж два рази і два не задоволений при чому і знайомі були теж залишились не задоволені один з них хвалив Івеко сервіс, але сам не був на ньому тому сказати нічого не можу.