Авто на BG,RO,LT,PL та MD реєстрації в Чернівцях...
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Авто на BG,RO,LT,PL та MD реєстрації в Чернівцях...
Цікавить звідки краще купляти авто на іноземній реєстрації і так щоб можна було в Чернівцях перебувати до 10днів.
Востаннє редагувалось 09 листопада 2014, 14:23 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: Авто на BG,RO,LT,PL та MD реєстрації в Чернівцях...
можеш вже довідник якийсь друкувати,наприклад *Как и где купить авто,ответы для чайников*
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
В двух томах.Виктор Ф. писав::D Скільки читаю твої теми-все про авто)))
можеш вже довідник якийсь друкувати,наприклад *Как и где купить авто,ответы для чайников*
Том второй-- " как и где устроится на работу за рубежом , ответы для чайников" :D
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Хах)))Цікавитись потрібно всім,а авто,то моє хоббі,як ви вже зрозуміли...А за працю,вибачте,вона всіх цікавить,їсти ж потрібно,але й не однією їдою цікавитись,правильно....Довго не писав про авто,так як був в Польщі і дав Вам панове трохи часу для відпочинку від моїх "авто-томів",а так,як я вже прибув на рідну неньку Україну,то з роботами тут туговато,буду видавати нові тома для "Авто-любителів!"Дана тема моїх томотворів поміняла ціленаправлення,на Авто з іноземною реєстрацією",тому чекаю від Вас хоча б:0.0010% інтелектуальності по даних розділах,внесіть хоч частку своїх знань і досвідів в редакцію.А то вже скоро рік,а Ви як ДНР-овський народ,багато говорете,та мало робите,вибачте за грубе порівняння,бо може ви і хороші люди,а я Вас так грубо попустив....Без образ і флуду.Дякую за 30секунд Вашого часу,який Ви виділи для мого словотвору))))
Востаннє редагувалось 09 листопада 2014, 15:20 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Спочатку кожних 5 днів ...Потім раз у 2 місяці ..
В тебе має бути відкрита віза !
Потрібно найти наприклад поляка який буде згідний тебе вписати в техпаспорт ..
Страховку постійно буде башляти він ,тому тобі з ним прийдеться співпрацювати ,контачити !
Всі твої штрафи будуть приходити на нього ,ти маєш передавати бабки в такому разі йому !
Мало хто погоджується але є такі продавці ...наприклад ти натворив чудесів то поляк може розгрібати !
Бмв 320 ,2002 року обійшлась у 4 т євро в польщі ...і 500 доларів на документи остальні !
З німеччини,голандії не получиться взяти машину ,спочатку треба шоб купив її до прикладу той самий поляк а потім продав тобі...гемор і по бабках буде !!!
Рідкість хто продає так..потрібно шукати !
Остальні варіанти з виїздом на рік повний фуфел кидалово і лажа !
Страховку постійно буде башляти він ,тому тобі з ним прийдеться співпрацювати ,контачити !
Всі твої штрафи будуть приходити на нього ,ти маєш передавати бабки в такому разі йому !
Мало хто погоджується але є такі продавці ...наприклад ти натворив чудесів то поляк може розгрібати !
Бмв 320 ,2002 року обійшлась у 4 т євро в польщі ...і 500 доларів на документи остальні !
З німеччини,голандії не получиться взяти машину ,спочатку треба шоб купив її до прикладу той самий поляк а потім продав тобі...гемор і по бабках буде !!!
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Дякую,цього всього я не знав,що поляку треба передавати гроші за все,а з якого часу стане раз в 2 місяці?Чел век писав:Спочатку кожних 5 днів ...Потім раз у 2 місяці ..
Востаннє редагувалось 12 листопада 2014, 22:15 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Мій знайомий 2 рази виїхав тільки по 5 днів і получив на 2 місяці.....в других випадках не знаю..не вникав
Потрібно просто купити машину в яку б тебе вписали в техпаспорт і все...інших документів на 500 доларів
Потрібно просто купити машину в яку б тебе вписали в техпаспорт і все...інших документів на 500 доларів
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
але в нього якісь напевно документи не прості,що він таку можливість отримав,повинно бути аргументовано чимось,чого 2 місяці,а не місяць чи 5-ть місяців.Немає можливості у Вас в нього уточнити?Чел век писав:Мій знайомий 2 рази виїхав тільки по 5 днів і получив на 2 місяці.....в других випадках не знаю..не вникав
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Тому що державою керували,керують і будуть керувати "Олігархи і бандити"!Der Konstantin740iL писав:Как вы думаете, почему в Украине никогда не отменят закон, которые ограничивают свободу и права человека, а в народе "растаможку"?
Да и все остальные бандитские, олигархические законы? Почему никогда их не отменят?
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Потрібно створити блок чи партію яка буде називатись "ДОРОЖНИЙ КОНТРОЛЬ"хоча вже такі є,але їм потрібно бути при владі або "Вільний Європейський Доступ",які будуть вносити дані законопроекти ,за відміну мит на авто і все що з цим пов'язано.Або об'єднання таких груп в партію одну і повірте,за них проголосують завжди,звісно якщо Підрахуїки голосів ЦВК будуть люстровані.Der Konstantin740iL писав:Это да, но почему? Потому, что люди постоянно ищут, как под эти законы приспособится вместо того, что бы бороться за свои права и свободу.Dj-Rembrand писав: Тому що державою керували,керують і будуть керувати "Олігархи і бандити"!
А эти уроды пользуются этим потому, что знают, что этот народ рабы и бараны тупые. Каждый раз на выборах выбирают самых последних подонков и пляшут под ихнюю дудку *balabol* *balabol* *balabol*
С этой идиотской растаможкой можно бороться! Но никто и ничего!Массово гнать машины и свободно ездить, главное объединится одной идеей и давить эту рабскую систему. Но зачем, лучше искать другие пути, пригонять и оформлять на какие-то фирмы, боятся мусорни и так постоянно по одному и тому же кругу