Підскажіть сервіс для KIA
Підскажіть сервіс для KIA
Доброго всім дня. Придбав авто kia cerato 2010. Незнаю де в Чернівцях є достойний сервіс. Хто зможе допомогти, підскажіть, буду вдячний. 
Востаннє редагувалось 24 квітня 2014, 16:34 користувачем tarq, всього редагувалось 1 раз.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Підскажіть сервіс для KIA
на Коломыйской есть, Буковина Авто, там Киа, точка продажи, значит и сервис есть. Насчет его качества - хз
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
13ый воин писав:на Коломыйской есть, Буковина Авто, там Киа, точка продажи, значит и сервис есть. Насчет его качества - хз
на рахунок Коломийської - знаю. але поки я туди доїду то треба буде ще щось робити. живу біля ДЕПОта, тереба через все місто пиляти по нашій чудовій дорозі ))) тим більше знаю що там офіційний диллер і в якості є питання, та й в ціні. дякую
- 13ый воин
- Експерт
ну конкретно сервис - официально я думаю только один, но ремонтные работы могут многие производить, может что то конкретней интересует?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
цікавить спеціалізований сервіс по корейцях, з мастерами які знають свою справу, перевірений та надійний. шукаю по відгуках.13ый воин писав:ну конкретно сервис - официально я думаю только один, но ремонтные работы могут многие производить, может что то конкретней интересует?
- 13ый воин
- Експерт
ну тогда мне тоже интересно где такой есть
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 10 разів
Форум авто на Русской. ;)
P.S. Есть еще гаражи на Южно-окружной верхние нижние - там в каждом гараже СЦ можно и там у них машину ремонтировать.
P.S. Есть еще гаражи на Южно-окружной верхние нижние - там в каждом гараже СЦ можно и там у них машину ремонтировать.
Востаннє редагувалось 24 квітня 2014, 17:42 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 10 разів
Напротив магазина Даяна, как ехать от Фастовской по левую руку огромный комплекс.
http://maps.yandex.ua/-/CVfTFSJ3
http://maps.yandex.ua/-/CVfTFSJ3
Востаннє редагувалось 24 квітня 2014, 17:48 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
угу, знайшов, це по особистому досвіду рекомендація ? як можеш охарактеризувати сервіс ?maestro писав:Напротив магазина Даяна, как ехать от Фастовской по левую руку огромный комплекс.