Чи багато в Чернівцях авто "близнюків"?
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Чи багато в Чернівцях авто "близнюків"?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Re: Чи багато в Чернівцях авто "близнюків"?
Давно и непродуктивно :DЧел век писав:Страдаєш фігньою)))
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- Руслан Балан
- Поважний користувач
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Пишу як простий чоловік. Як найдорожче авто, тим більше близнюків, підроблених документів та аферичних реєстрацій. Чекай стабілізації і все буде добре. Я на тазі катаюсь, і жаба трішки давить. Але надіюсь на щось перспективне. Я думаю що не за горами той час коли будемо рулити на Бумерах чи Авдьохах. Тр
ішки поийдеться почекати...
ішки поийдеться почекати...
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Trentemoller писав:Я думаю що не за горами той час коли будемо рулити на Бумерах чи Авдьохах. Трішки поийдеться почекати...
я чекаю з 1991 року, коли Україна стала незалежною та перестала кормити москалів
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Я без фігні жити не можу,ночами не сплю))))Чел век писав:Страдаєш фігньою)))
Ти там казав не маєш грошей,в Польшу збирався їхати ....а за шо ти машину хочеш купити?)))
Навіть якщо машина за кордоном 2-3 тисячі євро то за таку суму вона не буде в тебе дома))))Накинь 1000 євро на дорога-пальне-номера-пригон .Сам ти поїдеш то попадеш в більші гроші)))
розтмитнення збори (при тому шо впаде розмитненняі все інше) всеодно машина тобі не вийде ну ніяк не менше 6-7 тисяч євро)
Навіть якщо машина за кордоном 2-3 тисячі євро то за таку суму вона не буде в тебе дома))))Накинь 1000 євро на дорога-пальне-номера-пригон .Сам ти поїдеш то попадеш в більші гроші)))
розтмитнення збори (при тому шо впаде розмитненняі все інше) всеодно машина тобі не вийде ну ніяк не менше 6-7 тисяч євро)
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Навіщо писати про мої плани в форумі,куди я їду і чи маю я гроші чи ні!Дана тема не для цього....Я просив тут не флудити...Чел век писав:Ти там казав не маєш грошей,в Польшу збирався їхати ....а за шо ти машину хочеш купити?)))
машину можно разтаможнить не старше 5 лет. А машины 2009 года не будут стоить 2-3 тис. евро. Выгодней купить в Украине.