Котушки перевірGRAND писав: ↑10 червня 2020, 21:24До речі по машині, в кінця січня її взяв ...брав у колеги по роботі...в будні дні вистачає робочого буса, на вихідних їду логаном....ходова була зроблена (перед) , зад я поміняв барабани, колодки, амортизатори...ціни норм...машиною був у Львові, Заліщиках і в тих р.н., Шепіт Долішній...не підвела ні разу....зараз загорівся чек, но то мелоч, на днях вирішу....машиною задоволений, наданий момент фінансово вигідна машина....трасою вкладаюсь в 6-6.5 л.....місто 7-7.5....від їзди залежить
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Дача (Рено) Логан
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Re: Дача (Рено) Логан
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Затягувати не буду, машина в будні рідко виїжає, загнати в ремонт ніяк не можу,. На роботі.....до речі за ці сканери, я в діапазоні від 100-150-200-300....є толк з них? Хтось має досвід користування?rrp1 писав:З "чек" на бензинових двигунах ліпше на затягувати, а прикупити сканер з дешевих, наприклад ELM327, він коштує біля 100 грн. й на нього є купа додатків на телефон через які можливо дізнатися у чому помилка
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
У цему діапазоні цін вони всі однакові, з корисного можливо дізнатись які помилки є у авто (чи були), ще деякі параметри відстежувати у реальному часі, дані с датчиків, температуру двигуна, тахометр, спідометр
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Трішечки офтопу, слово Дача тіт ріже очі. Не знаю чому воно прижилося у назві авто, мабуть нам так легше читати.
Дакія/Dacia — румунський автомобільний виробник, розташований в передмісті Пітешті, з 1998 року входить до Groupe Renault як дочірнє підприємство. Dacia — історична область на території Румунії за часів Римської імперії.
Дакія/Dacia — румунський автомобільний виробник, розташований в передмісті Пітешті, з 1998 року входить до Groupe Renault як дочірнє підприємство. Dacia — історична область на території Румунії за часів Римської імперії.
Отака х...ня, малята
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
У всіх ELM327 один й той же принцип діі, це передача данних з OBD2 через bluetooh, всім іншим займається додаток який приймає ці дані, відрізнятися можуть лише якістю збірки, він підходить недосвідченим користувачам тому що через нього неможливо нічого змінити, лише перегляд, для досвідчених є інші сканери
- GRAND
- Експерт
Сьогодні забрав з нп ось такий, цікава штука...читає блок мотора, мені його ядкраз потрібно, помилку скинув, через деякий час появилась, завтра вже записався в ремонт, все зроблять....заходив через прогу Motor Data Obd, є додатково платне поліпшення, але в моїй машині фактично і не має там нічого( є тест версія перед купівлею) , проста машина

- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Читається дачіа/дачіяДід Панас писав: ↑11 червня 2020, 10:07Трішечки офтопу, слово Дача тіт ріже очі. Не знаю чому воно прижилося у назві авто, мабуть нам так легше читати.
- GRAND
- Експерт
Підніму тему....трішки появилось фінансів, рішив обновитись....цього разу дізель .1.5.
Відразу питання, бенз був на стелс або євронафта, де краще дизельом заправлятись???? ( Сандеро вже на укр.номерах)

Відразу питання, бенз був на стелс або євронафта, де краще дизельом заправлятись???? ( Сандеро вже на укр.номерах)

- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Ну ти як олігарх, щороку нова машина)), вітаю з покупкою!
На дизелі не економ, потім дорожче виходить ремонтувати, бери брендований який подорожче - він буде кращої якості чим звичайна соляра для фур і тракторів.
Отака х...ня, малята