Изменение -ПДР- на Черновицких улицах

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 791 раз

Re: Изменение -ПДР- на Черновицких улицах

Повідомлення zepellin » 13 листопада 2013, 07:46

Petr1 писав:Парни, я заметил, что наши гайцы практикуют такое - ставят знаки а когда к ним привыкают, они их меняют. И делаю для сбора денег, а не для улучшения и безопасности.
Есть такое. Например, на резерве, если двигаться в сторону Прута, иногда появляется знак рядности - правая полоса только вправо, левая - прямо, сейчас его нет.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 грудня 2013, 19:33

Знак рух по смугах правильний. Просто звикнути потрібно. В Вінниці цих знапків купа і та при інтенсивності руху як і в нас не має заторів. Вірніше затори є, але на таких перехрестях де в нас затори в них вільний проїзд, максимум на світлофорі постоїш. Але є одне зауваження. Там ніхто не паркується на смугах перед перехрестями. В нас на Стасюка завжди стоять олені.
Плюс ситуація з "блукаючими" знаками не прийнятна. Окрім знака на резерві є ще один знак, виїзд з Миколайчука на Проспект. Там не було знаку рух тільки направо, потім зявився, потім зняли, не здивуюсь якщо знову зявиться.
Театральна підтримую нововедення. Але от те що зробили платну стоянку замість вільного узбіччя не правильно.
Соборна, я б зробив рух не від тюрми за тролейбусом, а навпаки від Нагірної на зустріч тролейбусу. Там і дорога поширше і не має цурисів з зупинками які потрібно обїзжати, повернув наліво і поїхав.
Плюс навести лад з пішохідними переходами. На Центральній (до Привата, зараз щоб перейти там повертаємось на світлофор, переходимо, ідемо на пішохідний біля Худякова) і Соборній (до книжкового супермаркета, зараз там потрібно іти до училища, переходити до зупинок, переходити через проїзд на площі і повертаємось до памятника, а якщо хочемо перейти до 14 корпуса універа то ще переходимо через 2 переходи, обхід дуже не зручний) до речі на Соборній спуски на бордюрах зробили, а знаки поставити забули.... Там і так люди ходять як вівці, а так вони будуть мати перевагу над водіями і буде менше аварійних ситуацій.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Человек из СССР
Досвідчений
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Человек из СССР » 16 лютого 2014, 15:34

Уважаемые водители появился новый знак на черновицких дорогах - кирпич
Появился на улице Шептицкого, возле дома №31, вместо знака стоянка запрещена - работает эвакуатор.
Уже 4 дня как повесили.

Будьте бдительны.
Вкладення
Безымянный.JPG
Востаннє редагувалось 30 грудня 2013, 21:03 користувачем Человек из СССР, всього редагувалось 2 разів.
САНТЕХНИЧЕСКИЕ И СВАРОЧНЫЕ РАБОТЫ
0956899011
0963994277

Зображення
Зображення
http://svarshik.key.ua/
http://santehnik-svarschik.webprorab.com/

Катана
Забанен навсегда

Повідомлення Катана » 25 лютого 2014, 14:29

Нові правила дорожнього руху передбачають:
При встановленні нової розмітки або знаків, перед новими знаками встановлюється знак. "увага нова розмітка або новий знак"- відповідно до цього всі вищеперелічені знаки втрачають легітимність, а працівники ДАі які випишуть постанову про порушення вимог пдр, ризикують отримати скаргу у прокуратуру або отримати догану від керівника за неповну службову відповідність.
В додачу - встановлення знаку рух по смугам... розмітки ж немає, а відповідно виписана постанова про порушення пдр не легітимна і порушує права громадянина *car* *car* *car*

Катана
Забанен навсегда

Повідомлення Катана » 25 лютого 2014, 15:29

sergej1974007 писав:всем привет.
специально зарегился на форуме.
до этого просто читал.
я наверное один из немногих кто уже под знак на тралке попал. :roll:
результат-100грн.и уснэ попэрэджэння (по моей просьбе).

...Є чим хвалитись, от розвести ДАІ на 100 грн (тобі він платить, щоб ти його відпустив) от це я розумію подвиг, а відкупитись від незаконного штрафу- майже кожен вміє *hammer* *hammer* *hammer* *hammer*

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Повідомлення Tyrex7 » 26 лютого 2014, 18:44

Куди звернутися для відновлення знаків? Можливо є якийсь ресурс. А то вже у 2-х місцях спостерігаю відсутність знаків приоритету.

Наприклад ось тут зі сторони Винниченка є знак http://maps.yandex.ua/-/CVf6ZC5t. А зі сторони Ковальчука думаю повинен стояти знак 2,1"уступи дорогу". А там тільки стовпчик. І це вже дуже давно.
Ще на даний момент вітсутні ось тут 2.1 і 2.3 http://maps.yandex.ua/-/CVf6ZONb і http://maps.yandex.ua/-/CVf6ZSkC відповідно.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Yura_82
Активіст
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 59 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Yura_82 » 28 лютого 2014, 07:41

Tyrex7 писав:Куди звернутися для відновлення знаків?
Заяву на имя нач. ГАИ, они дальше дадут указания дорожным службам.
Разборка Skoda Octavia. Корректировка одометров (пробег), диагностика, чип-тюнинг, привязка ключей, стирание данных об ударе (crash data) в блоках airbag.
О5ОЧЗЧ1863

sesh_t
Зацікавлений

Повідомлення sesh_t » 22 березня 2014, 11:22

Petr1 писав:Парни, я заметил, что наши гайцы практикуют такое - ставят знаки а когда к ним привыкают, они их меняют. И делаю для сбора денег, а не для улучшения и безопасности.
Мене помню раз зупинив гайониш і говорить- ви порушили рядність, я кажу відколи це так,раніше все було нормально а він каже -подивись на новий знак під деревом, і запамятай якщо ми десь стоїмо то це вже означає що щось не так,особливо там де всі знають розмітку і знаки і рухаються на автоматі :lol:

Катана
Забанен навсегда

Повідомлення Катана » 12 травня 2014, 22:39

sesh_t писав:
Мене помню раз зупинив гайониш і говорить- ви порушили рядність, я кажу відколи це так,раніше все було нормально а він каже -подивись на новий знак під деревом, і запамятай якщо ми десь стоїмо то це вже означає що щось не так,особливо там де всі знають розмітку і знаки і рухаються на автоматі :lol:

Треба хоча б правила дорожнього руху перечитувати.
Вони ж як історія, "за незнання карають"
у новій редакції правил ДР є новий знак _ "Нова розмітка. або новий знак", встановлюється перед новим знаком *gun*

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 20 травня 2014, 22:12

Сулейман писав:Еще пару новых

Зображення Зображення
Сьогодні знайомий розпрощався зі 100грн....їхав біля "Каштана"в сторону Проспекту...перед світлофором об"їхав яму велику...а тут ДАІ...знак бачили... *facepalm
...вчора проходив в цьому р-ні ...так ДАІ поки я піднявся до магазину " Спорттоварів" :!: ...4 авто зупинили...

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”