Відгуки на АЗС м.Чернівці!
Re: Відгуки на АЗС м.Чернівці!
теж на wog біля туристу заправляюсь, здається дизель там кращий ніж на укрнафті(
Мне кажется, что лучше топлива Shell в области не найти..Немного дороже, но машины сразу изменяються....(и бензиновый и дизельный движки пробовал)bogdan писав:Цікавить питання хто де заправляє своі авто?
Де на даний час більш-менш нормальне топливо?
І хто стикався з великими недоливом на азс?
Причём это всё у них уже годами..Рекомендую..
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
bogdan писав:Я пару раз заправився на wog на проспекті. Щось не в захваті від іхньоі солярки. В мене cdi хотів попробувати на мавексі але щось стрьомно, попередне авто(ваз инжекторне) постійно заправляв на мавексі проблем не було за 80тис а от дизель одні хвалять шелл другі окко що вибрати незнаю.
Двигун аналогічний. Запрвляюсь в основному на ОККО та Шел. На ОККО особливої різниці між євро і пульс не бачу (у них у вихідні пульс по ціні звичайної соляри). Із звичайним ДТ на Шелі також різниці не бачу. А от із павером деяка різниця є. Періодично лию павер. Про ВОГ враження погані. Чомусь в мене їхня соляра закінчується швидко. ХЗ, або така соляра або не доливають. А взагалі то в Україні з якістю топлива проблема. Ті хто катається за кордон думаю підтвердять.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
не колишній, а просто перейменований.Tweak писав:Что-то заправлялся на заправках AMIC (бывшые Лукойл)?
принципово стараюсь не купляти нічого російського.
а мені здається що Shell льє якісь добавки в бензин...машина/мот летить,причому непонятно дико їде, але блін,чи надовго це?)
я десь бачив що добавки погано впливають на мотор...
я десь бачив що добавки погано впливають на мотор...