Які документи потрібні при купівлі авто в Румунії?

Руслан Балан
Поважний користувач

Re: Які документи потрібні при купівлі авто в Румунії?

Повідомлення Руслан Балан » 01 квітня 2014, 13:09

Dj-Rembrand писав:Короче,ніхто толком по темі не відповів і не підказав.Це була остання моя тема,на даному форумі((( *gun*
Надеюсь Вы передумаете и будете создавать еще темы на этом форуме. Подумайте, ведь это может кому-то помочь.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 01 квітня 2014, 13:19

Руслан Балан писав:
Dj-Rembrand писав:Короче,ніхто толком по темі не відповів і не підказав.Це була остання моя тема,на даному форумі((( *gun*
Надеюсь Вы передумаете и будете создавать еще темы на этом форуме. Подумайте, ведь это может кому-то помочь.
Кожен сам керівник своєї долі,кому цікаві новини пов`язані з автомобілями,сам знайде в неті.Я просто перехожу на інший форум,а тут тільки поодинокі адекватні форумчанини.Слава Україні!
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 01 квітня 2014, 14:15

Dj-Rembrand писав:
Руслан Балан писав: Надеюсь Вы передумаете и будете создавать еще темы на этом форуме. Подумайте, ведь это может кому-то помочь.
Кожен сам керівник своєї долі,кому цікаві новини пов`язані з автомобілями,сам знайде в неті.Я просто перехожу на інший форум,а тут тільки поодинокі адекватні форумчанини.Слава Україні!
Ну Вы хоть напишите куда уходите, где Вас найти адекватным форумчанам.
А по поводу адекватности могу предложить начать анализ с себя и больше юмора и понимания юмора в жизни. Слава Ису. ;)

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”