Bitdefender Total Security 2015 безкоштовна ліцензія на рік
Bitdefender Total Security 2015 безкоштовна ліцензія на рік
Знайшов на просторах інтеренету Bitdefender Total Security 2015 безкоштовну ліцензію на рік. Немає української або російської мови.
Коли акція закінчиться - не знайшов.
Сторінка акції
Інсталяшка
Вводите ел. пошту - капчу - ключ приходить на мило. Активується на 180 днів, а потім цитую з листа "Ваша ліцензія діє в даний час в протягом 6 місяців. Ліцензія буде продовжена до 12 місяців в лютому"
Сторінка акції
Інсталяшка
Вводите ел. пошту - капчу - ключ приходить на мило. Активується на 180 днів, а потім цитую з листа "Ваша ліцензія діє в даний час в протягом 6 місяців. Ліцензія буде продовжена до 12 місяців в лютому"
Востаннє редагувалось 24 грудня 2014, 16:35 користувачем nikar, всього редагувалось 2 разів.
OOЗ8О5О8ОЗ5З2О
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Bitdefender Total Security 2015 безкоштовна ліцензія на
Очень НЕ советую юзать этот антивирус (тестировал его раньше) - очень много ложных детекшенов у него, особенно на пакованные программные файлы.nikar писав:Знайшов на просторах інтеренету Bitdefender Total Security 2015 безкоштовну ліцензію на рік. Немає української або російської мови.
Сторінка акції
Інсталяшка
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Это каждый пользователь решает для себя. Вот тут расширеное описание и обзорGerman писав:Очень НЕ советую юзать этот антивирус (тестировал его раньше) - очень много ложных детекшенов у него, особенно на пакованные программные файлы.nikar писав:Знайшов на просторах інтеренету Bitdefender Total Security 2015 безкоштовну ліцензію на рік. Немає української або російської мови.
Сторінка акції
Інсталяшка
OOЗ8О5О8ОЗ5З2О
Они давно вышли. Я с 2002-го года пользуюсь иними антивирусами и очень доволен...Trentemoller писав:Сусіди румуни вийшли на ринок софту
BiTDefender был и остаёться в пятёрке лучших антивирусов....Это статистика, а против неё не попрёшь
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Ага - находит в файлах то, чего там нет...SLEG писав:Они давно вышли. Я с 2002-го года пользуюсь иними антивирусами и очень доволен...:D
BiTDefender был и остаёться в пятёрке лучших антивирусов....Это статистика, а против неё не попрёшь
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
А по версии руборда - ниче так
http://rubroad.ru/magazine/press/4593-t ... -2014.html
И не только
http://www.pcantivirusreviews.com/Comparison/
Поэтому на вкус и цвет - фломастеры разные
http://rubroad.ru/magazine/press/4593-t ... -2014.html
И не только
http://www.pcantivirusreviews.com/Comparison/
Поэтому на вкус и цвет - фломастеры разные
Востаннє редагувалось 25 грудня 2014, 22:51 користувачем nikar, всього редагувалось 1 раз.
OOЗ8О5О8ОЗ5З2О
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Хто підкаже, де там перемкнути мову на аглійську? Німецькою не шпрехаю. ДЯкую!
Бог там, де всім добре.....
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Чомусь раніше оминав його. По результатах так взагалі доволі нормально. Треба спробувати.SLEG писав:Они давно вышли. Я с 2002-го года пользуюсь иними антивирусами и очень доволен...Trentemoller писав:Сусіди румуни вийшли на ринок софту:D