Конечно.

Модератор: Сулейман
Є мідні пластини спеціально для цього діла, можна знайти і 2-3мм товщиною. Думаю проводити мали б краще ніж рідна кришка...andrey_mix1982 писав: ↑16 лютого 2020, 22:22Я вообще хотел ту термокрышку на чип не ставить, но подложка охлаждения до кристалла вообще не доставала и там не заколхозить было. Зазор оставался в толщину самой термокрышки 2-3 миллиметра.
Рідна кришка теж мідна, якщо зробити подряпину то буде видно.tarik писав: ↑16 лютого 2020, 22:47Є мідні пластини спеціально для цього діла, можна знайти і 2-3мм товщиною. Думаю проводити мали б краще ніж рідна кришка...andrey_mix1982 писав: ↑16 лютого 2020, 22:22Я вообще хотел ту термокрышку на чип не ставить, но подложка охлаждения до кристалла вообще не доставала и там не заколхозить было. Зазор оставался в толщину самой термокрышки 2-3 миллиметра.
Эта видеокарта не стоит того. Я бы даже на тукую не купил бы жидкое железо.tarik писав: ↑16 лютого 2020, 22:47Є мідні пластини спеціально для цього діла, можна знайти і 2-3мм товщиною. Думаю проводити мали б краще ніж рідна кришка...andrey_mix1982 писав: ↑16 лютого 2020, 22:22Я вообще хотел ту термокрышку на чип не ставить, но подложка охлаждения до кристалла вообще не доставала и там не заколхозить было. Зазор оставался в толщину самой термокрышки 2-3 миллиметра.