Маю шуруповерт Einhell, і як водиться - здох акумулятор. Хочу спитатися, чи варто перепаковувати акумулятор вручну? Параметри: акум 18вольт, 15 банок по 1,2вольта, 1200мА
Думаю, якщо купити 15 банок вроздріб, чи не буде краще, ніж брати цілу батарею з невідомою якістю банок?
Питання по акумулятору до шуруповерта
Питання по акумулятору до шуруповерта
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Re: Питання по акумулятору до шуруповерта
Звісно фірмові банки краще, але дороговато. Чи вартує такий шурупокрут того. І на замітку вам. Вартість нового комплектного шурупокрута - це вартість окремо куплених 2-х батарей та зарядного пристрою.allsoy писав:Маю шуруповерт Einhell, і як водиться - здох акумулятор. Хочу спитатися, чи варто перепаковувати акумулятор вручну? Параметри: акум 18вольт, 15 банок по 1,2вольта, 1200мА
Думаю, якщо купити 15 банок вроздріб, чи не буде краще, ніж брати цілу батарею з невідомою якістю банок?
Особисто я б не робив перепаковку.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Якщо ви маєте можливість індивідуального придбання та аналізу банок ... , то звичайно варто ... !
Але я б перед тим радив задуматися над застосуванням іонних акумуляторів (звичайно з відповідною складною реалізацією) ... !
Але я б перед тим радив задуматися над застосуванням іонних акумуляторів (звичайно з відповідною складною реалізацією) ... !
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
плюс перепаковки лише в тому, що дешевше в раз чи два, чим купляти новий акумулятор, но я скоріше б за все купив новий акумулятор