Питання по акумулятору до шуруповерта

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
Відповісти
allsoy
Досвідчений

Питання по акумулятору до шуруповерта

Повідомлення allsoy » 23 квітня 2013, 22:33

Маю шуруповерт Einhell, і як водиться - здох акумулятор. Хочу спитатися, чи варто перепаковувати акумулятор вручну? Параметри: акум 18вольт, 15 банок по 1,2вольта, 1200мА
Думаю, якщо купити 15 банок вроздріб, чи не буде краще, ніж брати цілу батарею з невідомою якістю банок?
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Re: Питання по акумулятору до шуруповерта

Повідомлення Tyrex7 » 23 квітня 2013, 22:42

allsoy писав:Маю шуруповерт Einhell, і як водиться - здох акумулятор. Хочу спитатися, чи варто перепаковувати акумулятор вручну? Параметри: акум 18вольт, 15 банок по 1,2вольта, 1200мА
Думаю, якщо купити 15 банок вроздріб, чи не буде краще, ніж брати цілу батарею з невідомою якістю банок?
Звісно фірмові банки краще, але дороговато. Чи вартує такий шурупокрут того. І на замітку вам. Вартість нового комплектного шурупокрута - це вартість окремо куплених 2-х батарей та зарядного пристрою.
Особисто я б не робив перепаковку.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 23 квітня 2013, 22:46

Якщо ви маєте можливість індивідуального придбання та аналізу банок ... , то звичайно варто ... !
Але я б перед тим радив задуматися над застосуванням іонних акумуляторів (звичайно з відповідною складною реалізацією) ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Александр_ua
Активіст
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Александр_ua » 23 квітня 2013, 22:57

плюс перепаковки лише в тому, що дешевше в раз чи два, чим купляти новий акумулятор, но я скоріше б за все купив новий акумулятор

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”