Плівка в бобінах
Плівка в бобінах
Підкажіть будь ласка, де в Чернівцях, окрім "Калинки" та Епіцентра, можна придбати таку плівку? Наперед дякую!
- Вкладення
-
- пленка.jpg (4.15 Кіб) Переглянуто 7853 разів
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Re: Плівка в бобінах
Магазин пливка, на Русской, между Шевченко и Лукьяна, в больших магазинах стройматериалов может быт; был магазин на Гагарина 16 или 18, ниже остановки Волгоградской
Востаннє редагувалось 20 травня 2014, 11:38 користувачем zepellin, всього редагувалось 1 раз.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Дякую, Дубінська це мені підходить, якось сам не догадався.
Дійсно, купив на Дубінській, десь третій контейнер прямо на дорозі. Стандартна бобіна коштує 70 грн. Вони його, чомусь, називають стрейч!?
Дійсно, купив на Дубінській, десь третій контейнер прямо на дорозі. Стандартна бобіна коштує 70 грн. Вони його, чомусь, називають стрейч!?
Востаннє редагувалось 24 травня 2014, 10:44 користувачем 321, всього редагувалось 1 раз.
А коли на Дубінський було дешевше? В них автомасла всередньому в півтора рази дорожче.
- yura_cv
- Досвідчений
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
она везде подорожала сильно! на калине я видел по 60грн недавноSamson писав:Ого! На Калинке я покупал за 28 гривен.321 писав:на Дубінській, Стандартна бобіна коштує 70 грн.
к тому же ТС не указал какой рулон он купил
Востаннє редагувалось 25 травня 2014, 10:15 користувачем yura_cv, всього редагувалось 1 раз.
Ого! На Калинке я покупал за 28 гривен.[/quote]
она везде подорожала сильно! на калине я видел по 60грн недавно
к тому же ТС не указал какой рулон он купил[/quote]
Купив таку що на фото лежить, до речи дуже міцна, добре клеїться і досить багато намотки. Вони так само як скотч, ціна залежить від кількості намотки.
она везде подорожала сильно! на калине я видел по 60грн недавно
к тому же ТС не указал какой рулон он купил[/quote]
Купив таку що на фото лежить, до речи дуже міцна, добре клеїться і досить багато намотки. Вони так само як скотч, ціна залежить від кількості намотки.
Востаннє редагувалось 10 червня 2014, 01:09 користувачем 321, всього редагувалось 2 разів.