Кто поедет в алко-тур? ;)

Як відпочивають наші користувачі
Відповісти
zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Кто поедет в алко-тур? ;)

Повідомлення zepellin » 29 грудня 2013, 20:42

Вот, надыбал на просторах. Львовяне, как всегда подходят к делу креативно и с юмором

Виїзд щосуботи

Автобусний тур на 2 дні всього 330 грн. з особи

План туру:

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Мукачево (огляд свинячої ферми та обід) – Берегово (купання в термальних басейнах та дегустація 20 вин і палинок) – Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:00).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (оленяча ферма та виставка-продаж виробів з лози) – Міжгір’я (дегустація живого пива) – Колочава (сценки з життя горян та обід) – Келечин (дегустація і набирання унікальної мінеральної води) – Гукливий (дегустація 5 настоянок від Ференца Гукливчика) – Львів (повернення о 22:30).

На Вас чекають:
білі, червені вина з винограду;
екологічно чисті палинки з грушок, сливок, винограду;
зможете нормально помитися в термальному басейні не економлячи гарячу воду;
смачна їжа, яка ще зранку цвіла, гавкала і нявкала;
мінеральні води, які дозволяють Вам відчути, що нич не є, і ще упити два погарчики вина;
можливості зробити фотографії типу «Я і Карпати», «Я в терпальному басейні», «Ми одна команда», «О, це я зразу виставлю у Фейсбуці, хай знають», «Це Я?», «О Боже, а це хто?»;
гостинні люди, які приймуть Вас переночувати, як найліпших цімборів, але лише на одну ніч.
На Вас НЕ чекають:
нудні розповіді, як було файно колись і як паскудно типирь;
1 000 000 дат про різні події з історії Закарпаття, України, Всесвіту;
1 000 прізвищ та імен історичних осіб, що жили на Закарпатті (на зразок Дьордь Ласлович фон Погдоланьо);
озера, водоспади (хто Вас таких туди пустит);
найвидатніші історичні пам’ятки скраю;
знайомства із історією, звичаями, культурою різних етносів Закарпаття, бо після туру, Ви зрозумієте, що між ними нема різниці.
У вартість ВХОДИТЬ: поїзд штабельним автобусом, переживання, супровід гада-екскурсоВода і екскурсоVodky, показування здалека туристичних об’єктів, 100 грам, фіглі, страхування тверезих туристів на час подорожі, занесення і винесення в автобус туристів масою до 100 кг.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплакуються: вИхідні квітки з дуристичних об’єктів, обжирання, обпивання

http://misto-market.com.ua/turizm/offer/9614
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Re: Кто поедет в алко-тур? ;)

Повідомлення Дерзкий » 29 грудня 2013, 21:39

Тут бы с Новогодне-рождественского алкотура вернутся *gun*
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

atakailo
Новачок

Повідомлення atakailo » 29 грудня 2013, 22:24

Сколько можно бухло пропагандировать? Неужели ничем другим похвастать нечем? Нет, правда пора менять имидж бухающей нации *beer*

atakailo
Новачок

Повідомлення atakailo » 30 грудня 2013, 00:00

maratura писав:
atakailo писав:Сколько можно бухло пропагандировать? Неужели ничем другим похвастать нечем?
Я могу и бухать и другим хвастать. Одновременно.
А бухать и не хвастать? - вот в чем сила :D

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 30 грудня 2013, 16:26

atakailo писав:Сколько можно бухло пропагандировать? Неужели ничем другим похвастать нечем? Нет, правда пора менять имидж бухающей нации *beer*
ну почему сразу бухающая нация?если посчитать за этот год я раза 3 пил и сейчас (31.12-14.01)нажратся для меня это актуально. *snezhok2*

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 30 грудня 2013, 16:29

Та на форумі більшість в алкотур підуть, і я в тому числі :oops:

Baiyn
Зацікавлений
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Baiyn » 01 січня 2014, 17:25

Дирижбаль .Организуй
Вчера шел по городу с калашниковым в руках и улыбкой на лице. Дорогу уступали даже трамваи. Улыбайся людям, и мир станет добрее

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”