Вот, надыбал на просторах. Львовяне, как всегда подходят к делу креативно и с юмором
Виїзд щосуботи
Автобусний тур на 2 дні всього 330 грн. з особи
План туру:
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Мукачево (огляд свинячої ферми та обід) – Берегово (купання в термальних басейнах та дегустація 20 вин і палинок) – Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:00).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (оленяча ферма та виставка-продаж виробів з лози) – Міжгір’я (дегустація живого пива) – Колочава (сценки з життя горян та обід) – Келечин (дегустація і набирання унікальної мінеральної води) – Гукливий (дегустація 5 настоянок від Ференца Гукливчика) – Львів (повернення о 22:30).
На Вас чекають:
білі, червені вина з винограду;
екологічно чисті палинки з грушок, сливок, винограду;
зможете нормально помитися в термальному басейні не економлячи гарячу воду;
смачна їжа, яка ще зранку цвіла, гавкала і нявкала;
мінеральні води, які дозволяють Вам відчути, що нич не є, і ще упити два погарчики вина;
можливості зробити фотографії типу «Я і Карпати», «Я в терпальному басейні», «Ми одна команда», «О, це я зразу виставлю у Фейсбуці, хай знають», «Це Я?», «О Боже, а це хто?»;
гостинні люди, які приймуть Вас переночувати, як найліпших цімборів, але лише на одну ніч.
На Вас НЕ чекають:
нудні розповіді, як було файно колись і як паскудно типирь;
1 000 000 дат про різні події з історії Закарпаття, України, Всесвіту;
1 000 прізвищ та імен історичних осіб, що жили на Закарпатті (на зразок Дьордь Ласлович фон Погдоланьо);
озера, водоспади (хто Вас таких туди пустит);
найвидатніші історичні пам’ятки скраю;
знайомства із історією, звичаями, культурою різних етносів Закарпаття, бо після туру, Ви зрозумієте, що між ними нема різниці.
У вартість ВХОДИТЬ: поїзд штабельним автобусом, переживання, супровід гада-екскурсоВода і екскурсоVodky, показування здалека туристичних об’єктів, 100 грам, фіглі, страхування тверезих туристів на час подорожі, занесення і винесення в автобус туристів масою до 100 кг.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплакуються: вИхідні квітки з дуристичних об’єктів, обжирання, обпивання
http://misto-market.com.ua/turizm/offer/9614
Кто поедет в алко-тур? ;)
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Кто поедет в алко-тур? ;)
Тут бы с Новогодне-рождественского алкотура вернутся 

Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Сколько можно бухло пропагандировать? Неужели ничем другим похвастать нечем? Нет, правда пора менять имидж бухающей нации 

А бухать и не хвастать? - вот в чем сила :Dmaratura писав:Я могу и бухать и другим хвастать. Одновременно.atakailo писав:Сколько можно бухло пропагандировать? Неужели ничем другим похвастать нечем?
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
ну почему сразу бухающая нация?если посчитать за этот год я раза 3 пил и сейчас (31.12-14.01)нажратся для меня это актуально. *snezhok2*atakailo писав:Сколько можно бухло пропагандировать? Неужели ничем другим похвастать нечем? Нет, правда пора менять имидж бухающей нации
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз