Отчеты о рыбалке
Отчеты о рыбалке
Уважаемые форумчаны и его гости, давайте здесь будем описывать ваши поездки на рыбалку с результатами:
1. Место, дни, время, водоем и его особенности.
2. Что было споймано и на что.
Re: Отчеты о рыбалке
17.08.13 (з 16:00 )по 18.08.13 (до 12:00) був в селі Василів, де Сірет впадає в Дністер. Якраз там де Сірет впадає є гарна яма, там і ловили. Спіймали з батьой і братом: голавль - 1.1кг, 0,8 кг (опариш,пінопласт); короп-3,2 кг(опариш); судак-1,4 кг(на живца); окунь - 0.8 кг(на живца); сом - 1.8 кг (виповзок) і до 0.5 кг плотва, голавлі, подусти, рибець. Все спіймано фідером; пробували на червяка - постійно обдовбує і витягаєш одних бичків і піскарів. Пробували на блесни, твістер, воблера - навіть одного удару не було.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
Сори за флуд - но раньше считалось (меж рыбаками) выдавать рыбные места-было не принято....alex08 писав:Уважаемые форумчаны и его гости, давайте здесь будем описывать ваши поездки на рыбалку с результатами:
:D
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
эт точно, но по моему уже были темы на форуме, без фотоотчетов конечно, но обьеденить было бы интересно
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Я тоже так считал и так же поступал!
И толку! Что рыбу всю выловят? Мест мало ли? Я сам когда только начинал втягиваться в это дело, пробивал места, водоемы, пробовал в слепую ездить сам.
Не думаю что эту тему перечитаю и 10% рыбаков города! Так что уважаемые давайте будем делится опытом и не жадничать рассказывать другим (разкажешь про 2 рыбных места, а взамен узнается 10)!
Просьба, НЕ ПО ТЕМЕ - не флудить!!!
И толку! Что рыбу всю выловят? Мест мало ли? Я сам когда только начинал втягиваться в это дело, пробивал места, водоемы, пробовал в слепую ездить сам.
Не думаю что эту тему перечитаю и 10% рыбаков города! Так что уважаемые давайте будем делится опытом и не жадничать рассказывать другим (разкажешь про 2 рыбных места, а взамен узнается 10)!

Очень правильно написал тс....
пс Отпускаю маленькую рыбку и очень большую,и окуней.Это если начнут умничать в мой адрес. :D
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
Юсер я окунів не відпускаю, їх в Дністрі валом, результат рибалки 52 хвоста з 9 ранку до 14, потім поїхав яблучний сік давити (дружина з 12 почала через кожні 10 хв телефонувати), так як ловив не з човна то риба не дуже велика з долоню

от судаків малих відпускаю, їх меньше, головнів випускаю. Окунів відпускаєш мабуть тому, що не любиш чистити?
Цього року на нормальній рибалці ще не був, ну це виїзд на 5 ранку на водойму і рибалка до вечора, або доба. Тому пару точок з минулого скажу біла риба вся на фідер
Спінінг човен
Берново вище острова, на березі є бетоний причал, якщо стати на нього і дивитись в сторону початку острова то десь на 2/3 відстані до острова є ямка в ній ловили окуня і судака на їстівний 3 дюймовий силікон восени
Макарівка, проїзжаємо все село потім грунтовкою до зарослів на протилежному боці скала і в ній є розлом з заливом: жерешки (всі відпущені вага десь по 300 гр) Мепс 2, Кастмастер 10-14 гр, на твістер судак, це літо. Осінь коли впаде трава то заїзжаємо з другого боку і там з берега валом окуня.
Кормань від водокачки наліво: окуні на фото, силікон лящ максимальний 900 гр, Від водокачки направо рибець.
Коновка в карьєрі судак на твістер, ну і біла риба. Якщо спуститись вниз до скал, то на скалах рибець, якщо на початку скали (стати десь метрів за 10-20 до неї) той же рибець і лящ
17 км, Неполоківці, Стілецький кут, Біла, напроти міського пляжу, в місці впадання Клокучки біля Розми, Кемпінг: головень, окунь. На СК, пляжі марена, рибець, підуст.
Фідер
Опришани: короп на мамалигу і макух, карась на мастирку і мамалигу.
Снятин (цього року) карась на мамалигу, короп на карпову ооснастку в сусідів.
Планую виїзд на ставок і чекаю коли похолодає щоб на щуку кудись поїхати. Був в минулому році на Збручі за пів дня 1 схід щуки під човном.

от судаків малих відпускаю, їх меньше, головнів випускаю. Окунів відпускаєш мабуть тому, що не любиш чистити?
Цього року на нормальній рибалці ще не був, ну це виїзд на 5 ранку на водойму і рибалка до вечора, або доба. Тому пару точок з минулого скажу біла риба вся на фідер
Спінінг човен
Берново вище острова, на березі є бетоний причал, якщо стати на нього і дивитись в сторону початку острова то десь на 2/3 відстані до острова є ямка в ній ловили окуня і судака на їстівний 3 дюймовий силікон восени
Макарівка, проїзжаємо все село потім грунтовкою до зарослів на протилежному боці скала і в ній є розлом з заливом: жерешки (всі відпущені вага десь по 300 гр) Мепс 2, Кастмастер 10-14 гр, на твістер судак, це літо. Осінь коли впаде трава то заїзжаємо з другого боку і там з берега валом окуня.
Кормань від водокачки наліво: окуні на фото, силікон лящ максимальний 900 гр, Від водокачки направо рибець.
Коновка в карьєрі судак на твістер, ну і біла риба. Якщо спуститись вниз до скал, то на скалах рибець, якщо на початку скали (стати десь метрів за 10-20 до неї) той же рибець і лящ
17 км, Неполоківці, Стілецький кут, Біла, напроти міського пляжу, в місці впадання Клокучки біля Розми, Кемпінг: головень, окунь. На СК, пляжі марена, рибець, підуст.
Фідер
Опришани: короп на мамалигу і макух, карась на мастирку і мамалигу.
Снятин (цього року) карась на мамалигу, короп на карпову ооснастку в сусідів.
Планую виїзд на ставок і чекаю коли похолодає щоб на щуку кудись поїхати. Був в минулому році на Збручі за пів дня 1 схід щуки під човном.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
Вы льстите этому форуму... 10 % ! да ее не прочитает и 0,0001 % рыбаков...alex08 писав:Я тоже так считал и так же поступал!
тут всего народу - ты да я да мы с тобой!....
100-200 чел...(активных) и из них може 10 % рыбаков....
а в городе их я думаю 10 000 наберется....
Ладно - сам жду рыбных мест... поделится нечем - не везет....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
А мне вот интересно , я бы с радостью поехал с кем то . Самому надоело поплавочить на удочку..... тем паче времени кроме выходных почти нету. А когда в дороге по работе то есть часок второй . НО и то озера порой такие что лучше пива выпить.
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман

0995544838 - Роман