буде - пізніше...xtrade писав:чекаємо фото/відео звіту
ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !
Бог там, де всім добре.....
- bandera77
- Поважний користувач
Отже трохи фоток з Несебра (вересень 2013). Фоткав те, що подобалось...

Востаннє редагувалось 21 вересня 2013, 21:42 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.
- bandera77
- Поважний користувач
Тепер щодо самого відпочинку..... Зняли номер в Несебрі за 12 у.о.(2 особи)/доба. На вул. О. Паісія ( центр). Погода - супер! Як по замовленню - все 10 днів сонце. До речі, минулого року було так само... Їздили на розпродаж в Бургас (в Плаза і Карфур). На 100 євро набралися речей і ще на 100 євро всяких продуктів. Їжа дешева - на 80-100 грн вечеря на двох повноцінна.
Тепер момент з обміном грошей:
1) банк біля с/маркета "Младость" - 1.93 лєва за 1 євро. Це найкращий курс. АЛЕ! Мінімум для обміну - 100 будь чого (баксів, євро, фунтів). Менше вони не приймають.
2) банк біля старого міста - 1.95. АЛЕ! На літо і вересень банк запроваджує комісію 1.3% на продаж валюти. ЦЕ десь так само як і в першому варіанті
2) міняли (пункти обміну) - 1.91
Взагалі відпочинок сподобався, тому і надалі планую відпочивати у вересні... Якщо у когось ще є якісь питання - прошу!
Ну, після милування моїми фотками, певно можна тему зачиняти....
Всім дякую!
:D
Тепер момент з обміном грошей:
1) банк біля с/маркета "Младость" - 1.93 лєва за 1 євро. Це найкращий курс. АЛЕ! Мінімум для обміну - 100 будь чого (баксів, євро, фунтів). Менше вони не приймають.
2) банк біля старого міста - 1.95. АЛЕ! На літо і вересень банк запроваджує комісію 1.3% на продаж валюти. ЦЕ десь так само як і в першому варіанті
2) міняли (пункти обміну) - 1.91
Взагалі відпочинок сподобався, тому і надалі планую відпочивати у вересні... Якщо у когось ще є якісь питання - прошу!
Ну, після милування моїми фотками, певно можна тему зачиняти....
Всім дякую!

- Anjey
- Досвідчений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 70 разів
повернувся з Болгарії 19 вересня, був свідком ужасної аварії в Румунії, підїхали десь через 15 хв, як сталась аварія, півтори години простояли в пробці поки почали знову пускати транспорт.
В Румынии разбился туристический автобус с украинцами: двое погибших, десятки пострадавших
В Румынии произошло дорожно-транспортное происшествия, в котором пострадали граждане Украины.
По словам местных правоохранителей, авария произошла около 3 часов ночи в районе Вранча. По предварительной версии, водитель автобуса заснул за рулем, в результате чего машина выехала в кювет и перевернулась.
На момент аварии в автобусе находились около 80 туристов, которые возвращались в Украину из Болгарии. Один украинец скончался от полученных травм на месте инцидента, еще один — по дороге в больницу. Кроме того, в тяжелом состоянии госпитализированы еще четыре человека. Несколько десятков пассажиров получили медицинскую помощь на месте.
По словам местных властей, сразу после аварии они связались с украинским консульством в Румынии, с просьбой организовать отправку украинцев на Родину. Пока же их доставили в ближайший населенный пункт, где напоили горячим чаем и предоставили необходимую помощь.
В Румынии разбился туристический автобус с украинцами: двое погибших, десятки пострадавших
В Румынии произошло дорожно-транспортное происшествия, в котором пострадали граждане Украины.
По словам местных правоохранителей, авария произошла около 3 часов ночи в районе Вранча. По предварительной версии, водитель автобуса заснул за рулем, в результате чего машина выехала в кювет и перевернулась.
На момент аварии в автобусе находились около 80 туристов, которые возвращались в Украину из Болгарии. Один украинец скончался от полученных травм на месте инцидента, еще один — по дороге в больницу. Кроме того, в тяжелом состоянии госпитализированы еще четыре человека. Несколько десятков пассажиров получили медицинскую помощь на месте.
По словам местных властей, сразу после аварии они связались с украинским консульством в Румынии, с просьбой организовать отправку украинцев на Родину. Пока же их доставили в ближайший населенный пункт, где напоили горячим чаем и предоставили необходимую помощь.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
вчора наших перевозили на Україну ,у в мене мама на швидкій допомозі була в катері швидкій яка перевозила...конкретно нічого не знаю, знаю лиш те, що Румуни офігели, як побачили нашу майже найкращу швидку
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Фото класні мені сподобались. І людей мало мабуть. Але вересень не для всіх підходить в плані відпочинку. В мене мала в школі, тому я в вересні просто не можу поїхати. А їхати без малої то воно мені і не потрібно, на море їду щоб мала покупалась.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- bandera77
- Поважний користувач
Людей мало стало десь після 5-6 вересня. Ну а кому і коли зручно їхати - кожен вирішує для себе особисто.