ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !
Re: ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !
В Поморьї були такі ціни
Виноград 2-2,4
кавуни 0,4-,5
персики 1,5-1,8 на консервацію 0,9 (вони менші і твердіші)
дині не брав. Поїдь в Несебер і там подивись які ціни. 10 лев за 2,5 кг це занадто. До речі коли ми жили в Равді то бачили як вранці люди щоб прокататись безкоштовно їхали бусами які везуть в аквапарк, вони безкоштовні. А так дорога буде десь 1 лев з людини. Заодно подивись на курси валют в Несебрі, вони можуть приємно здивувати. В Поморьї там де ми жили 100 дол було 140 лев, а в старграді 144-145 лев, я поміняв 400 і на різницю в курсі зміг повечеряти, заодно прогулявся набережною, подивився на пляжі, така собі культурна програма ;) .
Виноград 2-2,4
кавуни 0,4-,5
персики 1,5-1,8 на консервацію 0,9 (вони менші і твердіші)
дині не брав. Поїдь в Несебер і там подивись які ціни. 10 лев за 2,5 кг це занадто. До речі коли ми жили в Равді то бачили як вранці люди щоб прокататись безкоштовно їхали бусами які везуть в аквапарк, вони безкоштовні. А так дорога буде десь 1 лев з людини. Заодно подивись на курси валют в Несебрі, вони можуть приємно здивувати. В Поморьї там де ми жили 100 дол було 140 лев, а в старграді 144-145 лев, я поміняв 400 і на різницю в курсі зміг повечеряти, заодно прогулявся набережною, подивився на пляжі, така собі культурна програма ;) .
Востаннє редагувалось 24 серпня 2013, 15:05 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
?maratura писав:2 electron
дешевше везти банки з собою і прямо там, в Помор"ї, закручувати.
Не зрозумів тонкого гумору. Я описав ціни. Написав ціну персиків на консервацію тому що болгари для цього їх і брали....
Я десь писав що і куди я віз? Я такого не памятаю..... Хоча не розумію що не правильного роблять ті хто везе звідти фрукти?
Я тоже видел что везли с Болгарии (персики в ящике, мешок картошки и мешок лука)
Картоплю і цибулю????adik писав:Я тоже видел что везли с Болгарии (персики в ящике, мешок картошки и мешок лука)

- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
це украйна крихітко.electron писав:Картоплю і цибулю????adik писав:Я тоже видел что везли с Болгарии (персики в ящике, мешок картошки и мешок лука)![]()
![]()
ні ну я розумію взяти пару кг персиків, винограду щоб поїсти, а от таритись там картоплею це вже перебор....
- Anjey
- Досвідчений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 70 разів
Появиться вільний час з 10 вересня, думаєм може з'їздити на море в Болгарію.
але чи варто в середині вересня їхати, чи не буде море холодним?
Хтось їздив в цей час, як відпочинок, як море?
- advanced member
- Поважний користувач
Море так быстро не остывает. Только если течение принесёт холодную воду . вечера холоднее, утром песок холодный но это бархатный сезон ;)
Сказка.
Я мечтают в сентябре поехать но обстоятельства всегда не позволяют .
Сказка.
Я мечтают в сентябре поехать но обстоятельства всегда не позволяют .
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Я постійно іжджу в Булгарі в вересні - це найкращий сезон: море тепле, дітей і відпочиваючих менше, ціни краще. Спокій і релакс за менші гроші. Єдиний нюанс - якщо їдете через турфірму - наголошую, що останні рейси у них 13-15 вересня З БОЛГАРІЇ!Anjey писав:Появиться вільний час з 10 вересня, думаєм може з'їздити на море в Болгарію.
Бог там, де всім добре.....