ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !

Як відпочивають наші користувачі
Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Re: ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !

Повідомлення Buxx » 12 серпня 2013, 21:34

Для інформації - сайт "Блакитного прапора" - нагорода за кращі пляжі.
Вибираєте країну і дивитесь, де варто відпочивати.
http://www.blueflag.org/menu/awarded-si ... st/Beaches
http://www.blueflag.org/menu/awarded-si ... st/Beaches

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 12 серпня 2013, 23:34

А что вы хотели от Поморья?

AngryBeaver
Зацікавлений

Повідомлення AngryBeaver » 13 серпня 2013, 15:34

advanced member писав:А что вы хотели от Поморья?
Когда вы там были-не помню от вас таких фраз. Помнится, вы были очень даже довольны. А теперь через каждую вторую страницу поносите поморье. В следующем году поедите в турцию-будете то же говорить про ахтополь?
DOLCE FARNIENTE

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 13 серпня 2013, 17:36

Нам как раз сразу же в Поморье не понравилось. Даже учитывая, вая что мы первый раз в Болгарии были .. Теперь то еще есть с чем сравнивать.
Я писал про поездку в целом.
А в Турции я отдыхал неоднократно, при чем не в дешевых отелявообще кстати я не утверждаю что Поморье плохой курорт, просто есть лучше альтернативы и совсем рядом.
После того как мы не могли найти комнату на три дня в прошлом году, вообще нагло отвечая что им не выгодно и прочее, хотя с этим проблем в других городах нет, у нас появилось полное отвращение от этого города.
Пришлось снять какую то конечную квартиру с общим туалетом, я с женой спал на полу, такой уставший я еще с отдыха не ехал.
Востаннє редагувалось 13 серпня 2013, 17:45 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.

Symba
Зацікавлений

Повідомлення Symba » 14 серпня 2013, 10:53

Мої знайомі були вчора вечором в Несебері і бачили куча колонок на зупинці біля старого міста :? І казали шо походу завтра день міста :)
Якшо хтось десь там недалеко з форума є то можна було би організувати зустріч на пиво *beer* як організовують у Чернівцях)
Востаннє редагувалось 14 серпня 2013, 11:01 користувачем Symba, всього редагувалось 1 раз.

ElectroChild
Активіст

Повідомлення ElectroChild » 14 серпня 2013, 13:52

Да, в Несебре 15 августа день города.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 16 серпня 2013, 12:02

Повернувся вночі з моря. Дорога супер, митниця в Русе 5 хв, митниця в Сіреті румунська 1 година митник обслуговував по 1 авто і пив каву, взяв доки, сів попив каву, оформив, віддав через вікно, посидів, вийшов поговорив з іншим митником і знову доки, кава, розмова.... *facepalm , наша з біганиною і фотографуванням авто 20 хв. Я все дивувався чому ми вже проїхали Роман, а наших авто мало, багато їх почалось вже біля Сучави, за Сучавою майже всі авто були українські. Я думаю нічого собі люди всі їдуть в 12 ночі на море. Коли приїхав на митницю то зрозумів чому. Черга на румунську митницю розтяглась від самої митниці, через пункт контролю, де виписують талони і потім на нашу митницю в 4 ряди *protiv* в Україну заїздили 10 авто в Румунію максимум 2.....
advanced member писав:Кстати , вопрос - сколько вы платили за мост в ту сторону и обратно?
Стандартно румуни деруть 6 євро, а болгари 2 *protiv* *facepalm Хоча болгарська сторона митниці значно краще.
advanced member писав: После того как мы не могли найти комнату на три дня в прошлом году, вообще нагло отвечая что им не выгодно и прочее, хотя с этим проблем в других городах нет, у нас появилось полное отвращение от этого города.
Пришлось снять какую то конечную квартиру с общим туалетом, я с женой спал на полу, такой уставший я еще с отдыха не ехал.
Ми коли шукали то чоловік сказав, що навіть на 1 день дасть номер, цілком привітні люди. Мабуть тобі не повезло просто. Я теж в Криму бачив таких, що ставляться до тебе як до ходячого гаманця. Але там повно і дуже пиємних людей, до яких приємно їхати відпочивати, не залежно це готель за 500-700 грн номер чи двір за 50 грн з людини.
Опишу чому вибрав Поморьє. Приїхали в Несебер в 6-30 (трохи за швидко проїхав :oops: ) зупинились на вул Отец Пасий здається, там де багато кафешок і ресторанів, супермаркет і тд. в 6-30 кафе тільки відкриваються, але в когось вдома музика тихенько так грає, було чути від магазину з місцевими сирами і до кінця кафешок, десь так 3 квартали, потім звук слабшав і я зміг би спати ;) Тому відпочили пів годинки і в 7-10 похали подивитись пляж. Про водорослі я писав. погуляли по пляжу в 7-20 їх навіть не збирались чистити. До речі водорослі чомусь були напроти 4 зіркових готелів, перед лежаками, пляж в кінці був чистий, але туди далеко іти з міста (для моїх звісно, дружина і дочка не люблять по спеці ходити :D ) це видно на другому фото.
Зображення Зображення
Вирішили їхати в Равду, квартал Аурелія. Прийшли пляжі чисті. Але всі закладені лежаками, вільних місць мало. Пройшлись готелями ціна за готелі від моря до дороги стая 70-90 лев. В тому готелі де жили в минулому році за 55 з сніданком (щось типа шведського столу, але страв 4-5 в день всього) зараз 75.... І навіть за такими цінами все зайнято, ми пройшли 8-9 готелів і поїхали в Поморьє. В той день море було чистим, пляжі пусті, тому пройшли продивились пару стай і в результаті пішли до тої ж бабці в якої жили в минулому році. Там мені сподобалось тим, що через дорогу в одну сторону піца, кафе, пончики, солодка випічка, магазини з фруктами, в іншу булочна, знову фрукти, до супермаркету 300 метрів, а саме головне, що авто не на вулиці як завжди, а маленькому провулку в якому паркуються 6-7 авто постояльців бабки. Будинок 4 поверха збудований давно, але не як жилий, а як готель. Море мілке в мене дружина погано плаває і дочка не вміє, плаває на кругу тому їхати на камні не хотів, понту з відпочинку на якому тільки сам відпочиваєш. Дружина сказала все далі не їдемо і так накатались, а що як там будуть пляжі як в Несебрі? Тому в Созополь вже не їхали
Перші дні було норм. На 4 кількість людей на пляжі виросла. Але в 10 спокійно можна знайти місце десь в 2 ряду від моря. І багато людей в 11-12 ідуть з пляжу. Зупинились на пляжі поруч з 5 зірковим готелем, там насипні дамби хвилерізи і я з дуру показав малій крабів, потім кожного дня лазили чи плавали шукати крабів.
На 8 день поїхали в Аквапарк, так як було хмарно. Прийшли на море на 9 і були неприємно вражені море мутне, нанесло з моря водорослі, не дарма хмарилось весь день. Море почистилось аж через 2 дні. Тому відпочили відносно непогано на наступний рік може кудись далі поїдемо. Але одразу буду їхати за Бургас, щоб не було бажання повернутись в Поморьє чи Несебр :lol: :D Чесно скажу хочу чогось кращого.
Поморьє Старград ми 2 раза туди їздили на автобусі, перший раз пішли в сторону порту це 2 і 3 фото, другий раз пішли в сторону солезаводу, там 5 зірковий готель Гранд Поморьє(1 фото).
Зображення Зображення Зображення
По дорозі назад заїхали в Бургас Плаза, ми і в минулому році там тарились. А зараз читаю люди хвалять його. Дійсно ТЦ класний. Потім пофотографували гори по дорозі, тому і виїхали рано.
От ще пара фото
Винос мозку по-болгарськи заїзд на заправку у нас ставлять знак кірпіч, але болгари не шукають легких шляхів.
Зображення
Варна
Зображення Зображення
Солезавод в Бургасі
Зображення
Нарешті передивився всі фото, тому добавлю ще пару.
Зображення Зображення
Вперше бачив вживу циганів кочівників.
Зображення
Востаннє редагувалось 17 серпня 2013, 10:29 користувачем electron, всього редагувалось 4 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

kaplja_absenta
Зацікавлений

Повідомлення kaplja_absenta » 17 серпня 2013, 14:51

эт чё сейчас водоросли везде? :(
я выезжаю 2 сентября через аполлон в Созополь, так что с меня потом отчотик. может кому пригодится.

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 17 серпня 2013, 17:55

kaplja_absenta писав:эт чё сейчас водоросли везде? :(
я выезжаю 2 сентября через аполлон в Созополь, так что с меня потом отчотик. может кому пригодится.
Фотки эротические главное не забудь привезти :oops:
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

denya
Новачок

Повідомлення denya » 17 серпня 2013, 20:40

kaplja_absenta писав:эт чё сейчас водоросли везде? :(
Отдыхаем в Приморско - все супер, водорослей практически нет, море очень чистое

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”