Battlefield 4™
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Re: Battlefield 4™
Автонастройки и ставит в 32х битной игре всё по минимуму, и это не только у меня, так у всех.
А я решение нашел по своему :D У меня на компе стоит BF 3, и я с профайла настроек, сбросил файл в профайл BF 4. Там только файл надо немного переименовать, вернее убрать один пробел.
Теперь всё в норме. Могу регулировать графу в BF 4 :)
А я решение нашел по своему :D У меня на компе стоит BF 3, и я с профайла настроек, сбросил файл в профайл BF 4. Там только файл надо немного переименовать, вернее убрать один пробел.
Теперь всё в норме. Могу регулировать графу в BF 4 :)
- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
ну почти тоже самое что я сказал
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман

0995544838 - Роман

- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
1. Запустите игру чтобы создались конфиги (dоcumentsbattlefield 4settings)
2. редактируйте в файле PROFSAVE_profile:
2. редактируйте в файле PROFSAVE_profile:
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Ну толк є. Скачав піратку, зачепило, купив акаунт :)Infra3Byk писав:Толку з піратки, якщо самий смак в мультиплеєрі...
Проходжу зараз кампанію. Враження тільки позитивні, хоча співпрацю з командою можна було краще продумати, наприклад так як в Call of duty/
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
Проходил сингл на пиратке, прицел в приближение дергало в разные стороны, думал свежий патч поможет. Установил, включил, торба - наигрался. :D Куплю ка я наверное лицензию.
Баг кряка. Настройка графики меняеться только в 64-битных файловых системах. (на которые в принципе эта игра и делает ставку))))andrey_mix1982 писав:Я её уже установил. Игра пошла супер. Озвучка и прочее супер.
Вот только не пойму. Не могу там в опциях менять настройки графики. Стоит тупо самое низкое, и не в какую не переключаеться![]()
Хотяб на средних пустить, а оно там даже не нажимаеться
Батла ніколи не робила ставку на сінглплеєр. В основному кампанія - це демонастрація якостей нового двигуна Frostbite3. Досить довго граю в третю частину. Відмінності відчутні на кожному кроці.Trentemoller писав:Ну толк є. Скачав піратку, зачепило, купив акаунт :)Infra3Byk писав:Толку з піратки, якщо самий смак в мультиплеєрі...
Проходжу зараз кампанію. Враження тільки позитивні, хоча співпрацю з командою можна було краще продумати, наприклад так як в Call of duty/
Intel Core Quad 2.33
8 GB DDR3
Gtx260 1792 MB
-------> на середніх пішло, але з лажовим ФПС. Нормально (достатньо для мульти) пішло лиш на низьких з відключенням багатьох функцій. Пєчалька. Щоб отримувати задоволення від мультиплеєра треба мати відео починаючи від 650 GTX Ti Boost і старших братів. Крім того гра дуже CPU-залежна.
Попередній висновок: приведена до розуму третя версія батли, з кращою графікою, ще більш реалістичними руйнуваннями і продуманішим арсеналом та класами гравців. Звук з РПГ став справжнім (мав свого часу щастя стріляти з нього)

- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 964 рази
- Подякували: 1649 разів
rubaha911 могло быть и хуже. Если на средних идет то это отлично. Проц квад 2007год жтх260 2008 5-6лет для комп железа это очень много.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
На рахунок оптимізації під залізо то розробники постаральсь. У мене Pentium Dual Core 2 х 2,7 відео GT 240 і 4 гб Озу - пішло, правда на мінімальних, але грати можна.Sl@vcheg писав:rubaha911 могло быть и хуже. Если на средних идет то это отлично. Проц квад 2007год жтх260 2008 5-6лет для комп железа это очень много.