БУДЕ ВЕСЕЛО!!!

«L-garden group» разом з НПП «Вижницький»
та сільською радою смт. Берегомет запроваджує
МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ
«КАРПАТСЬКОЇ ПОХІДНОЇ КУХНІ».
Регламент проведення фестивалю
1. Мета та завдання.
Міжнародний фестиваль «Карпатської похідної кухні» (далі – захід) проводиться з метою популяризації та пропаганди активного способу життя та відпочинку в Україні, налагодження культурних зв’язків, обміну досвідом, поширення та збереження культурних традицій.
2. Організатори.
Організатором заходу виступає ГП «L-garden group».
Співорганізатори: національній природний парк «Вижницький», державне підприємство «Берегометське лісомисливське господарство» та селищна рада смт. Берегомет.
Організатор формує оргкомітет заходу з числа своїх членів (далі – оргкомітет). Оргкомітет затверджує Регламент проведення заходу, а також залишає за собою право вносити доповнення та зміни до нього.
3. Дата та місце проведення.
Дата: 19-21 травня 2017р.
Місце: Чернівецька обл., Вижницький р-н., смт. Берегомет.
4. План заходів.
4.1. В умовах фестивалю планується провести наступні заходи:
- відкритий конкурс карпатської похідної кухні;
- забіг з орієнтування на місцевості;
- екскурсії маршрутами парку «Вижницький»;
- музичні виступи бардів та бажаючих (необхідно попередити оргкомітет заздалегідь);
- та інші спортивно-розважальні конкурси.
5. Особливості реєстрації.
5.1. До заходу допускаються усі бажаючі віком від 18 років, які бажають прийняти участь у фестивалі та його заходів.
5.2. Реєстрація проводиться за телефонами організаторів заходу:
+38 (050) 819-78-28, +38 (067) 810-25-44, +38(095)675-97-11 або mail: [email protected].
5.3. Учасники допускаються за умови належного та бережливого відношення до природи та шанобливого ставлення до екології Карпат.
5.4. Учасник, чи група учасників, вважаються зареєстрованими , якщо вони внесені до списку учасників та сплатили вступний внесок в розмірі 100 грн., на карту-рахунок організатору заходу 5168 7556 2969 4429 у приватбанку на ім’я Пятунін О.В. (обов’язково необхідно вказати ім’я та прізвище учасника).
5.5. Зареєстрованим учасникам надаються стартові пакети в які входить: номер території для розташування намету, дрова для приготування їжі. А також буде завезена питна вода та встановлені санвузли та освітлення.
5.6. Оргкомітет залишає за собою право перенести дату проведення заходу у випадку «несприятливих погодних умов», або відмінити в разі «надзвичайних ситуацій». Визначення «несприятливих погодних умов» та «надзвичайних ситуацій» належить виключно оргкомітету. При цьому грошові кошти, отримані від учасників не повертаються.
5.7. Відповідальність за безпеку та стан здоров’я несе сам учасник.
6. Витрати по організації та проведенню заходу.
Фестиваль проводиться за рахунок наданих матеріалів та коштів організаторів та партнерів заходу, коштів залучених від спонсорів та внесків учасників. Водночас запрошуємо до співпраці по організації заходу меценатів, потенційних спонсорів та засоби масової інформації.
7. Розклад заходу.
19.05.2017 року:
Протягом дня - зустріч учасників, розташування наметів у таборі, видача стартових пакетів учасників.
Після 19:00 музикальні розважальні заходи.
20.05.2017 року:
7:00-10:00 – Підйом, приготування сніданок.
10:00 – Участь для бажаючих у спортивному забігу з орієнтуванню на місцевості,
Чи екскурсія з екскурсоводом теренами національного природного парку «Вижницький».
13:00 – Конкурс похідної кухні.
16:00 – Дегустація страв та карпатських напоїв, визначення переможців.
17:00 – Спортивні змагання.
19:00 – Музично-розважальна програма біля костра.
21.05.2017 року:
7:00-10:00 – Підйом, приготування сніданок.
10:00 – Участь для бажаючих в екскурсії з екскурсоводом теренами національного природного парку «Вижницький».
14:00 Закриття фестивалю.
15:00 Прибирання території після себе.
8. З собою необхідно мати:
Намет, спальний мішок, великий казан, приємний настрій.
9. Контакти організаторів.
Mail: [email protected]
Тел.: +38 (050) 819-78-28, +38 (067) 810-25-44, +38(095) 675-97-11.