Первый пост в этом году

Спілкування майже без обмежень
AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Re: Первый пост в этом году

Повідомлення AntohaCV » 01 січня 2013, 16:36

GRAND писав:та я взагалі боюсь за наступне покоління...своїх дітей не маю, але як задуматись, то стає страшно, що з ними буде *scratch* :shock: ...все проконтролювати не можливо, а ставити на дуже жорстокий контроль нереально... :(
Це мені нагадало епізод з фільму, де один чоловік, якому вже 40 років, а він - будучи одружений багато років - досі не має дітей. Коли його спитали чому, то він відповів, що це якось не по-людськи народжувати дітей та виводити їх у цей жорстокий світ.
Всё будет хорошо - я узнавал:)

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 01 січня 2013, 16:41

Вот вот, подивитись тепер в школі на 5-9 клас навіть, це просто триндец...хоть я сам не так і давно закінчив ті класи, але в мене ще такого не було...:(
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

andrey_mix1982
Почётный пользователь
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 100 разів

Повідомлення andrey_mix1982 » 01 січня 2013, 17:16

AntohaCV писав:
GRAND писав:та я взагалі боюсь за наступне покоління...своїх дітей не маю, але як задуматись, то стає страшно, що з ними буде *scratch* :shock: ...все проконтролювати не можливо, а ставити на дуже жорстокий контроль нереально... :(
Це мені нагадало епізод з фільму, де один чоловік, якому вже 40 років, а він - будучи одружений багато років - досі не має дітей. Коли його спитали чому, то він відповів, що це якось не по-людськи народжувати дітей та виводити їх у цей жорстокий світ.
Вот и потому я ещё с детства говорил что не хочу иметь детей. Мне уже почти что 31 год, но всё равно не хочу детей. Вовсяком случае не в нашей, конченой стране *hammer*

desperadoscv
Постійний користувач
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення desperadoscv » 01 січня 2013, 19:06

А первая пожарная выехала ровно через 5)))) У меня соседи ипланы, вышли с феерверками на улицу и попали в 8 этаж, закорелась рама, а в квартире никого .... обошлось без жертв. потушили с 9-го этажа ведрами воды. ПОжарники ток констатировали возгорание.
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”