Украина, Крым, США, ЕС и Россия. С озвучкой
Украина, Крым, США, ЕС и Россия. С озвучкой
Украина, Крым, США, ЕС и Россия. С озвучкой! Відео містить ненормативну лексику!!!
- Руслан Балан
- Поважний користувач
- medik
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 7 разів
Re: Украина, Крым, США, ЕС и Россия. С озвучкой
ага, а я насправді схожий на чорношкірого хлопчикаРуслан Балан писав:По моему очень похоже на правду :)
Востаннє редагувалось 07 квітня 2014, 20:35 користувачем medik, всього редагувалось 1 раз.
Чуєш ти кацап!!! Не подобається то йди гуляй лісом!!! А то щось дуже розумний знайшовся!!!!medik писав:Ну дуже смішно![]()
Хоча для кацапів нормально, вони чогось розумнішого не розуміють... тільки мову матів
- medik
- Зацікавлений
ахах, ясно все з тобою) не буду навіть тратити дорогоцінні нерви)ura писав:Чуєш ти кацап!!! Не подобається то йди гуляй лісом!!! А то щось дуже розумний знайшовся!!!!medik писав:Ну дуже смішно![]()
Хоча для кацапів нормально, вони чогось розумнішого не розуміють... тільки мову матів
Я щось не зрозумів ти хоть написав що не хоч тратити свої дорогоцінні нерви!!! А за Троля обгрунтуй!!!! Якщо ти не замітив тема в Гуморі...medik писав:Тролю виносить мозок коли з ним не хочуть сваритись :Dura писав:![]()
Востаннє редагувалось 07 квітня 2014, 21:37 користувачем ura, всього редагувалось 1 раз.
- medik
- Зацікавлений
А якщо ти не помітив я сміюсь, тому нерви я не тратив)ura писав: Я щось не зрозумів ти хоть написав що не хоч тратити свої дорогоцінні нерви!!! А за Троля обгрунтуй!!!! Якщо ти не замітив тема в Гуморі...
А на рахунок теми, треба ж щоб щось було смішним) і це явно не твоє відео